Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reaper of Souls / Genel Başlık - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün biraz ballıydım sanırım. Dün gece arkadaş kendisine düşen fulminator'u bana verdi, hazır soketli falandı zaten str'yi dex'e rollayıp attım monka. Gece yatmadan bi aughild craftliyim dedim, 4 mat vardı 3 denemede güzel bi shoulder çıkarttım. Bracer da tek denemede lightning damage'li ortalama üstü çıktı.

Öğlen de yola çıkmadan az oynadım, Odyn Son düştü, üstüne de lightning damage %16 ihtimalle stun eder diyen yüzük. Bunların hepsini riftten/ bountyden düşen itemlerle yaptım.

Kadala ırspısı 8k sharda 2 blackthorne bot, 1 boj anglers 1 de Tyrael's Might attı.
Mesaj tarihi:
Paranoyak ediyor Blizzard hepimizi. Gerçi seninki bayağı bi' şanssızlıkmış ama bana dün 250 civarı shard'a, 1 set (invoker), 2 magefist, 1 tane de st. andrew eldiven düştü. Bazen böyle, bazen öyle.

Ben Blizzard'ın şu an gizli gizli musluğa aç kapa yaptığını zannetmiyorum.
Mesaj tarihi:
%1 gibi bi oranı var kadalanın millet data toplamıs diablofansde falan vardı kadala actıgı itemı kac legendary oldugunu falan yazarak 100 sayfa falan data toplanmıstı.
Mesaj tarihi:
O 100 sayfa data, millet 1 level t6 riftte 1000lerce blood shard farmlamadan önce toplanmıştı ki, çoğu itemda %2 civarı gözüküyor 1 handed weaponlarda biraz daha fazla %3 civarı hatta...
Mesaj tarihi:
http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/87964-gambling-drop-rates-summary-part-3-patch-2-0-5

4 sayfa olmus son 4 5 gune bakarsan yine nerdeyse %1-2 gibi bi oran gozukuyo. bakarsan 600 itemda 0 rollayan da var ama 20 30 itemda 1 rollayan da var.
  • Yeni Oluştur...