Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 2012-2015 KS furyasından vurmuşlar işte. "Apparently the Project Phoenix director didn't even actually get those creators officially on board, so it was a scam in that sense too." unsung'ta da matsuno'nun adını namedroplamışlar. trailerda konuşan japon yok, adamla foto çekinip 660k toplamışlar dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 I invoke my rights under Kickstarter's Terms of Use: https://www.kickstarter.com/terms-of-use/oct2012 "Project Creators are required to fulfill all rewards of their successful fundraising campaigns or refund any Backer whose reward they do not or cannot fulfill." I demand a full refund for my pledge amount. demis millet, sizde diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Sakinleyelim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Son 1 senedir falan bana facebook reklamı olarak çıkıyodu "Project Phoenix'e bak, Xcom'un yapımcılarından" diye. Tanınırlık için Facebook'a spam reklam verecek kadar düşen oyun firmasından hayır gelir mi? Belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 phoenix point farklı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Ha farklı oyun muydu o? İsim benzerliğinden yatmışım o zaman ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 bende buna phoenix point diye bakıyordum euhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Alıntı lethe: sam övdü diye girmiştim bende unsung storye hala kırgınım same o konuda valla kusura bakma, ben de yedim kazık yani ve bayağı da inanarak girmiştim. son oldu zaten ks'te benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Bunların Tiny Metal'ini gördüm eShop'ta şimdi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar