Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 kickstarterda 9 saatte almis goturmus zaten ilk hedefi, forumdaki JRPG ci arkadaslara gelsin :) Japan's indie RPG feat. AAA talent! demisler. http://www.kickstarter.com/projects/1300298569/project-phoenix-japans-indie-rpg-feat-aaa-talent sayfanin altlarina dogru oyun uzerinde calisacak kisiler mevcut. https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/000/820/875/0397dc54a18b01f458e25ae6337be0e4_large.jpg?1376249131 https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/000/822/529/7a5b32aab42b1d37db707b6ef81f4bed_large.jpg?1376310380 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BNJYzOOsWK8 http://www.projectphoenix.info/ websitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 hah biri acsin ugrasmiyim diyodum. 20 dolares attim ben gecen. umitliyim bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 kredi kartim geldigi gibi basacam 35 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 hayrına falan yapıyorlar herhalde uematsu yaşıyan efsane lan kikestarter projesine nasıl kandırmışlar adam oha helal lan heriflere said: Isn’t $100,000 too low to be making a title of this caliber? When you think of usual developing fees, USD100,000 is definitely not enough to create a video game. However, as each of our members are professionals in their own field, they do not require a salary right now, and so, are donating their time and effort into developing Project Phoenix. Their reward will come in the fans’ evaluation of the game and a %-based royalty of all sales. This is the reason why our project will never fail due to lack of finance after we reach our goal. It is possible to release our game with just our developers' work, but there is one cost that we just cannot ignore in order to make the highest quality video game. Our pledge, USD100,000 will be used for one of the best 3D modeling out there. This figure is the most minimum cost required. The money that has been invested through Kickstarter will go towards things such as recordings and hiring extra assistants. The money will always be used solely to enhance the quality of Project Phoenix. This money will never reach our members as salary. Our members are working on this game knowing that they will receive a royalty of the % of income based on how much time they've spent on Project Phoenix. Project Phoenix aspires to be a video game that solely exists because of the users. So, user evaluation will inherently be crucial to our members' future revenues. If they do not put much effort in, the users' assessment of their work will simply be poor and therefore ultimately reflect badly in the incoming they receive. We chose Kickstarter because this is where we will be able to make all this happen. There are various exciting rewards ready for you depending on the amount of money pledged. What will the fate of Project Phoenix be? You, who invest in Project Phoenix, will be a true team member. So let's create an amazing game together! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 kenji Ito katilirsa yapistirirm cuzdani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 limitedlar bitmesin 3 gün kartın bu ayki borcunu ödeyeyim yapıştırıcam paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 100k olarak açmışlar KS'yi ama 3 günde 300k gelmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 20 dolares bastım bakalım. pek bi beklentim de yok aslında. jrpg nin bile ne olduğunu bilmiyorum nerdeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Acaba bi samlik yapıp 20 dolares bassam mı şu oyuna? Sonra her aşamada hakkında hiç bir bilgim ve fikrim olmayan bir tür hakkında bitching yapar, alakasız şeylerle kıyaslayıp atar tutarım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 oha yalniz kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 axedice said: Acaba bi samlik yapıp 20 dolares bassam mı şu oyuna? Sonra her aşamada hakkında hiç bir bilgim ve fikrim olmayan bir tür hakkında bitching yapar, alakasız şeylerle kıyaslayıp atar tutarım falan. ahahaha oyuna dahil bir bilgi yok. biz şuyuz, para verin demişler. tanımıyorum bunları, vermiyorum sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 axedice said: Acaba bi samlik yapıp 20 dolares bassam mı şu oyuna? Sonra her aşamada hakkında hiç bir bilgim ve fikrim olmayan bir tür hakkında bitching yapar, alakasız şeylerle kıyaslayıp atar tutarım falan. tek oyunla kurtaramazsın üzgünüm ama bir yerden başlaman lazım. :p bone'luk yap 200 bas, avans verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 4:15'teki harita anadolu ve arabisanın çıkarıldığı, iberin afrikada olduğu akdeniz haritası. doğuda kudüs falan var, hazarın doğusundaki karaların bi kısmı yok. özensiz fan-made civ 3 mediterranean map adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 cast epicmis http://media-curse.cursecdn.com/attachments/76/190/1cf107e45e719fcdae194b75e917aa19.png sopa seslendirdigi ve bunuda yazdiklari icin donna burke ile dalga gecmemek istiyorum ama dalga gecilmicek gibi diil, en azindan raging heart heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Alpha access ile fundladim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 http://gematsu.com/2013/08/interview-hiroaki-yura-on-project-phoenix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ulan ragnarok anılarım depresti :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 knox said: http://gematsu.com/2013/08/interview-hiroaki-yura-on-project-phoenix said: When players experience the game, they will do so through the eyes of Marcus Stern, a Templar who encounters Ruffles, an angel who has amnesia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kickstarter bitmiş. 1m ile kapatmışlar olayı. 100.000 goal vardı. %1000 oran ile kapattılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Timeline aciklandi: Alpha (First Act) – June 2015 Alpha Public Release - September 2015 (Tokyo Game Show) Beta (All Acts) - December 2015 Beta Public Release - March 2016 E3 Release / Localization and Bug Test - June 2016 Alfa baslayinca in-game vidyo filan alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 adamlar parayı alıp kaçmış galiba. var mı burada kaptıran? sushi, geisha, sumo. japanimation saikou. conan saikou desu! diyip parayı basmamışsınızdır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 On 19.08.2013 at 10:39, GERGE dedi ki: Alpha access ile fundladim simdi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Unutmuştum ben bunu tamamen. Geçmiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 ben unsung story'e kaptırmıştım parayı, şirket göçerdi, başka şirket aldı, onlar da overwatch grafikli birşeyler yapıyorlar, sövdüm sövdüm bıraktım kaldı öyle. en ucuzları alıyordum hep zaten de artık ks'ye kuruş çıkmaz benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar