Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 tiLi said: adnan gibi olcaksan baştan söyle tarikatında erkenden yer tutalım adnan bu mu http://www.siddashramyogacenter.com/uploads/image/Yogibaba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 KuddusiMavra vs Noyzura oluyormuştu ki hayal bile edemiyorum ne goldlar çıkacağını, tam pop cornumu hazırlıyordum olmamış. Çeto reisin eski hali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Soris said: Siz geyik geçiyonuz ama adamda medyum tipi var bir arkadaş demiş küpe filan diye küpeyi takar bandanayı sarar birde göze makyaj filan yapar astroloji falan filan sen gör ondan sonra olayları. Bu adam 2-3 seneye sabah programlarına çıkmazsa bende bişi bilmiyom a.k 1 sene tr 5 sene içinde ise worldwide. ne yazık ki çok fazla şey biliyorum ve bildiğim herşey arasında inanılmaz kombinasyonlar kurabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 KuddusiMavra said: Noyzura said: BeIlow said: Bu fal işlerinde iyi para var valla. Benim kız arkadaşta doğum haritası bakıyor filan seansları 600 700 tl civarı. Ulan bana beleşe bakıyor yinede istemiyorum ama çok meraklısı var arkadaş. Anlamadım gitti boşuna o kadar çalışıyoruz gibi geliyor. Kafaya bişiler tak, küpeler filan ortamı ayarla birazda bişiler yap parayı kırıyon :D Hayırlı olsun bu arada. Benim hatunda aydınlanma üzerine aydınlanma yaşıyor. Garip konular falan değerini bil eşinin. bu aralar cok kel alaka arkadaşlarımın manitaları böylr tapılası kutsal kadınlar çıkıyolar aklım kaçıyor. olm 600-700 lira seans ne yahu?! nasıl memleket oldu olm burası?! masonlar bir seans için 5000 6000 dolarlar dönüyor cetocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Tori said: KuddusiMavra vs Noyzura oluyormuştu ki hayal bile edemiyorum ne goldlar çıkacağını, tam pop cornumu hazırlıyordum olmamış. Çeto reisin eski hali yok. ceto benim kardeşimdir ya öyle vs durumlar olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bad triptir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Noyzura, ölümden sonra yaşam var mı len ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 sonsuzluk diye süper birşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Tree of life tan yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Sonsuzluk var da, bize var mı, onu soruyorum. Niye sana soruyorum çünkü aydınlanmışsın, hem de 3.kere.-- 4. aydınlanmanı düşünemiyorum, harika olacaksın harika işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 dostum aydınlanma süper birşey ama hardcore da zor birşey. sevgilim hapise attırmaya çalışıyor , ailem akıl hastanesine yatırmaya falan çalışıyor ve bu konuda hırs falan yapıyorlar ;D bana deli diyorlar ama çevremde insanlar delirmiş gibi geliyor bana çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 chrome said: Tree of life tan yiyin sahurda yiyelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 çok coolsun noyzura, sana veresim geldi, selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sen hiç aydınlandın mı utku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Noyzura said: dostum aydınlanma süper birşey ama hardcore da zor birşey. sevgilim hapise attırmaya çalışıyor , ailem akıl hastanesine yatırmaya falan çalışıyor ve bu konuda hırs falan yapıyorlar ;D bana deli diyorlar ama çevremde insanlar delirmiş gibi geliyor bana çok. akıl hastanesini anladım da, hapis ne alaka ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 moriarty said: sen hiç aydınlandın mı utku? bi kere aydınlanıyodum, sevgilim hapse attırmaya çalıştı, dedim peçeteyi kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Türkiye'de aydınlanmıcaksın abi. Açmayacaksın çakraları şerefsizim. Basıcaksın uçak parasını Hindistan'da, Tibet'de aydınlanacaksın. Hem bu sektörün popüler yerleri oldukları için kendin gibi adamları bulursun ve sana "deli" demezler. Sen de "ben deli miyim" demezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ya ama abi adamda " aydınlandım ben lolololololol" diye geziyor, ne bileyim şöyle sağlam bir manifesto falan yazsa kendini anlatsa eyvallahta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ginaly said: moriarty said: sen hiç aydınlandın mı utku? bi kere aydınlanıyodum, sevgilim hapse attırmaya çalıştı, dedim peçeteyi kullan. fazla attırma sivilce yapıyo deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 dedim ama malesef bu konuda hırs yapıyor ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 tüm insanlar delirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 enteresan yalnız adamın yazdıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ginaly said: çok coolsun noyzura, sana veresim geldi, selam geçen gün sahillerdeyiz. arkadaşlarımın rakı yapası geldi . benimde beyin süper çalışıyor ve herkese aşık olabiliyorum ve aşık edebiliyorum falan. gözüme kestirdim bir hatunu. 10 numara süper hatun böyle dedim hayal et gerçek olsun ama bir baktım en iyi dostlarımdan mega bir alpha erkeği dostum da ona yazılıyor. sonra bu ikimiz arasında bir mücadeleye dönüştü ve kim daha alfa erkeği yarışmamız başladı. kız da süper cool bir şahıs öyle kimsenin kolayca yanasabilceği biri değil. enerjimi öylesine serbest bıraktım ki artık tutku alan etkisi falan derken kız süper ahenkde düşmüyor enerji traplerime. sahile gielim dedim kumsala indik ellerimi kollarımı gömüyorum bu esnada kızın kalbine giden yolun yolcusuyum ve rakibim olan dostumda full emotional pvp kafasındayız kim kalbini alıcak diye kızın. baktım dostuma alpha erkekliğinin zirvesine cıkmıs sahil güvenlik mekanınının kulesine bir elinde damacana ve diğer elinde kazma falan. hemen tırmandın bende yukarı. enerjiler şelale ve bende bu pvpde geri durmamamm gerekiyordu. sonra asagı da indik falan. o esnada hem o hem ben ve hastası oldugumuz kız falan var . bi açtım bankai'yi ... serbest bıraktım tutku enerjilerimi mega alpha erkeği olan dostum şortunu indirdi "noyan yeter ben vericem artık senin yüzünden cinsel tercihlerim değişiyor lanet olsun" diye ... dedim topla donunu dostlugun yeter üstü kalsın ;D sonra herkes dagılırken kızla birlikte mentorlarımdan birinin yanına giderken arabada bir parça çalıyordu of yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bulundugunuz duzlem sizi anlayamaz cunku sistem yogunluk olarak arap kokenlidir. ve araplar buyuk bir karanligin icinde kalmis durumdadir. siz ne sekilde kanit gosterirseniz gosterin sizi kendi baglamlari disinda yorum getiremezler dunyada bu tip konumlar ve aydinlanmalar icin belirli yerler mevcut bu sebeble kor olmus bir bireye korlugun disinda birsey ifade edemezsiniz size tavsiyem aydinlamaniz eger cok buyuk olaylara aciklik getirebiliyorsa Mason bireylerle bu konuyu acin ve konusun cunku sizi en iyi o duzlemde onlar anlayacaktir tekrar tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Sen aydınlanmamışsın, bunalıma girmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar