Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Ne zaman noyzuranın başlıklarına girsem kendimi narutonun mangasını okuyo gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 İşte bunlar hep proteinsizikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 qi konusuna dair ise araştırmalarım yoğunlaştıracağım çünkü aktif olarak kullanıyorum fakat bir masterım olmadığı için kendi kendime kendiliğinden keşfediyorm. bana önerebileceğin kaynak var mı Daisuke ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Kur'an-ı Kerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Fin said: İşte bunlar hep proteinsizikten protein sıkıntımız yok cold noyz fusion shot diye bisey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 topak.. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/08/out-of-here.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 aydınlanana küçük altın mı takıyoz, nabıyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 u.....cu muhabbeti başlasın artık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 küçük yetmez 3. aydınlanma diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 said: . vucudum ölüm enerjisis tasiyan gıdaları kabul etmiyor O fusion shotta ölü potansiyel çocukların be noyan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Noyzura said: qi konusuna dair ise araştırmalarım yoğunlaştıracağım çünkü aktif olarak kullanıyorum fakat bir masterım olmadığı için kendi kendime kendiliğinden keşfediyorm. bana önerebileceğin kaynak var mı Daisuke ? qi yada diger ismi chi olan enerjiyi yonetebilmenin uc farkli yolu var birincisi aileden aileye verilerle bilgi gecirilen Tsung Chu Ha Nom Lien Chu Kuei yolu bu yol daha yaygin gunumuzde china da ogrenilebilir qi olarak lanse edilen taraf ise tamamen Japonya da ogrenibileceginiz yondedir son olan ise vietnam hong kong ve guam da ogrenebileceginiz yien youn chu chi sanatidir bu arastirmanizi derinlestirdiginizde eger bilgi isteginiz olursa bana haber edersiniz tekrar tesekkurler Kwan Fudou Myoo yolunuzda yaninizda olsun Noyzura sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ginaly said: senin dükkana gelsek bakar mı bana da fal? saatimi falan biliyom. ama tutturamazsa hesap ödemem. ben fal bakarak gelecegı soylemıyorum. ben sana kartlarımla senın enerjı agını acarak tum tıkanık ve farkında olmadıgın noktaları gosterere kendını bılmenı saglıyorum. kendisini bilen hayatta herseyi mumkun kılar. yani tutup tuttmaması senın kendıne gosterdıgın anlayıs ve ozverıye baglı .. Hayyal Etsenağğ x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 kiri said: Noyzura said: qi konusuna dair ise araştırmalarım yoğunlaştıracağım çünkü aktif olarak kullanıyorum fakat bir masterım olmadığı için kendi kendime kendiliğinden keşfediyorm. bana önerebileceğin kaynak var mı Daisuke ? qi yada diger ismi chi olan enerjiyi yonetebilmenin uc farkli yolu var birincisi aileden aileye verilerle bilgi gecirilen Tsung Chu Ha Nom Lien Chu Kuei yolu bu yol daha yaygin gunumuzde china da ogrenilebilir qi olarak lanse edilen taraf ise tamamen Japonya da ogrenibileceginiz yondedir son olan ise vietnam hong kong ve guam da ogrenebileceginiz yien youn chu chi sanatidir bu arastirmanizi derinlestirdiginizde eger bilgi isteginiz olursa bana haber edersiniz tekrar tesekkurler Kwan Fudou Myoo yolunuzda yaninizda olsun Noyzura sama. tokyoya gelip orada insanlara tarot bakarım ama sanırım japonca öğrenmem lazım çok güzel ve derin bir dil . kendimi japon insanlarına harika ifade edebileceğimi hissediyorum. Onlarında beni diger bütün halklardan daha çok anlayabileceginin farkındayım. Evlilik yaparsam bu cok guzel bir japon kadın ile olmalı ki cinsel olarak kendimi ifade etmemin yolu ile dünyaya bir ruhu kendi kanımdan ve canımdan ve aşkımdan indirmenin hissiyatı çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 u....cu kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Şu falla tarotla insanlardan para almanın boğaz köprüsünü satmaktan farkı yok, karşınızdaki aptal insanları manipüle etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bambaşka bir u.....cu bu sefer, şahane yapmış kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Fin said: Şu falla tarotla insanlardan para almanın boğaz köprüsünü satmaktan farkı yok, karşınızdaki aptal insanları manipüle etmeyin. aptal insanlarla işim yok gerekirse cokda güzel akıl da veririn de ama lütfen kendimizi kandırmayalım , aptal aptal konusmak = not enough mana (okurken mana gidiyor, yazarken de mana gidiyor lütfen arkadaşlar söylediğimiz şeylere dikkat edelim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 http://cdn.meme.li/i/eg9a4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Noyzura said: ginaly said: senin dükkana gelsek bakar mı bana da fal? saatimi falan biliyom. ama tutturamazsa hesap ödemem. ben fal bakarak gelecegı soylemıyorum. ben sana kartlarımla senın enerjı agını acarak tum tıkanık ve farkında olmadıgın noktaları gosterere kendını bılmenı saglıyorum. kendisini bilen hayatta herseyi mumkun kılar. yani tutup tuttmaması senın kendıne gosterdıgın anlayıs ve ozverıye baglı .. Hayyal Etsenağğ x2 sana mı dedik bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Fin said: Şu falla tarotla insanlardan para almanın boğaz köprüsünü satmaktan farkı yok, karşınızdaki aptal insanları manipüle etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Fin said: Şu falla tarotla insanlardan para almanın boğaz köprüsünü satmaktan farkı yok, karşınızdaki aptal insanları manipüle etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 BlaCk said: bambaşka ..... şahane yok ya öyle birsey değil. hayatta tüm mesele kombinasyonlar. bildiğin ve deneyimlediğin şeyleri birbiri ile ilişkilendirerekden yeni şeyler üretemenin sonsuz boslugunda kaybomak anlıyor musun ? Bazı kombinasyonlar inanılmaz buglı. direk editli karakter gibi oluyorsun bir yerden sana çok enerji geliyor , diğer yönden algıları alıyorsun , bir farklı şey ise simya bunları sen karıştırıyorsun doğru oranlarda.. al sana mis gibi herşeyi yapabilen ve mümkün kılan çok seksli huzurlu ve sevgi dolu ve aynı zamanda herkesin hayrına olan bir insan . üstelik ölümsüz ve istediği herseyi yapabiliyor. tek sıkıntı güneş çünkü herşeyi atomuna kadar hissederken direk güneş altında kalmak seni öldürür. çok yüksek seslerde sıkıntı böyle herşeyde bir ahenk ve güzelliği yakalaman gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 harbiden tam olarak dmt kafası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 7thBreath said: http://cdn.meme.li/i/eg9a4.jpg sadece 15dk. ama beyin bedava kullanmasını bilene ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ow yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar