Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Defa Aydinlandim

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

qi konusuna dair ise araştırmalarım yoğunlaştıracağım çünkü aktif olarak kullanıyorum fakat bir masterım olmadığı için kendi kendime kendiliğinden keşfediyorm. bana önerebileceğin kaynak var mı Daisuke ?

qi yada diger ismi chi olan enerjiyi yonetebilmenin uc farkli yolu var

birincisi aileden aileye verilerle bilgi gecirilen Tsung Chu Ha Nom Lien Chu Kuei yolu bu yol daha yaygin gunumuzde china da ogrenilebilir

qi olarak lanse edilen taraf ise tamamen Japonya da ogrenibileceginiz yondedir

son olan ise vietnam hong kong ve guam da ogrenebileceginiz yien youn chu chi sanatidir

bu arastirmanizi derinlestirdiginizde eger bilgi isteginiz olursa bana haber edersiniz tekrar tesekkurler Kwan Fudou Myoo yolunuzda yaninizda olsun Noyzura sama.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

senin dükkana gelsek bakar mı bana da fal? saatimi falan biliyom. ama tutturamazsa hesap ödemem.

ben fal bakarak gelecegı soylemıyorum. ben sana kartlarımla senın enerjı agını acarak tum tıkanık ve farkında olmadıgın noktaları gosterere kendını bılmenı saglıyorum. kendisini bilen hayatta herseyi mumkun kılar. yani tutup tuttmaması senın kendıne gosterdıgın anlayıs ve ozverıye baglı ..

Hayyal Etsenağğ x2
Sosyal ağlarda paylaş

kiri said:

Noyzura said:

qi konusuna dair ise araştırmalarım yoğunlaştıracağım çünkü aktif olarak kullanıyorum fakat bir masterım olmadığı için kendi kendime kendiliğinden keşfediyorm. bana önerebileceğin kaynak var mı Daisuke ?

qi yada diger ismi chi olan enerjiyi yonetebilmenin uc farkli yolu var

birincisi aileden aileye verilerle bilgi gecirilen Tsung Chu Ha Nom Lien Chu Kuei yolu bu yol daha yaygin gunumuzde china da ogrenilebilir

qi olarak lanse edilen taraf ise tamamen Japonya da ogrenibileceginiz yondedir

son olan ise vietnam hong kong ve guam da ogrenebileceginiz yien youn chu chi sanatidir

bu arastirmanizi derinlestirdiginizde eger bilgi isteginiz olursa bana haber edersiniz tekrar tesekkurler Kwan Fudou Myoo yolunuzda yaninizda olsun Noyzura sama.

tokyoya gelip orada insanlara tarot bakarım ama sanırım japonca öğrenmem lazım çok güzel ve derin bir dil . kendimi japon insanlarına harika ifade edebileceğimi hissediyorum. Onlarında beni diger bütün halklardan daha çok anlayabileceginin farkındayım. Evlilik yaparsam bu cok guzel bir japon kadın ile olmalı ki cinsel olarak kendimi ifade etmemin yolu ile dünyaya bir ruhu kendi kanımdan ve canımdan ve aşkımdan indirmenin hissiyatı çok güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Şu falla tarotla insanlardan para almanın boğaz köprüsünü satmaktan farkı yok, karşınızdaki aptal insanları manipüle etmeyin.

aptal insanlarla işim yok gerekirse cokda güzel akıl da veririn de ama lütfen kendimizi kandırmayalım , aptal aptal konusmak = not enough mana (okurken mana gidiyor, yazarken de mana gidiyor lütfen arkadaşlar söylediğimiz şeylere dikkat edelim)
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

ginaly said:

senin dükkana gelsek bakar mı bana da fal? saatimi falan biliyom. ama tutturamazsa hesap ödemem.

ben fal bakarak gelecegı soylemıyorum. ben sana kartlarımla senın enerjı agını acarak tum tıkanık ve farkında olmadıgın noktaları gosterere kendını bılmenı saglıyorum. kendisini bilen hayatta herseyi mumkun kılar. yani tutup tuttmaması senın kendıne gosterdıgın anlayıs ve ozverıye baglı ..

Hayyal Etsenağğ x2

sana mı dedik bilae
Sosyal ağlarda paylaş

BlaCk said:

bambaşka ..... şahane

yok ya öyle birsey değil. hayatta tüm mesele kombinasyonlar. bildiğin ve deneyimlediğin şeyleri birbiri ile ilişkilendirerekden yeni şeyler üretemenin sonsuz boslugunda kaybomak anlıyor musun ?

Bazı kombinasyonlar inanılmaz buglı. direk editli karakter gibi oluyorsun bir yerden sana çok enerji geliyor , diğer yönden algıları alıyorsun , bir farklı şey ise simya bunları sen karıştırıyorsun doğru oranlarda.. al sana mis gibi herşeyi yapabilen ve mümkün kılan çok seksli huzurlu ve sevgi dolu ve aynı zamanda herkesin hayrına olan bir insan . üstelik ölümsüz ve istediği herseyi yapabiliyor. tek sıkıntı güneş çünkü herşeyi atomuna kadar hissederken direk güneş altında kalmak seni öldürür. çok yüksek seslerde sıkıntı böyle herşeyde bir ahenk ve güzelliği yakalaman gerekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...