Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Defa Aydinlandim

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

kavurma said:

hoşgeldin tekrar banlanmazsın umarım

kafam güzelken chrome tuzak soru attı " oo noyan sahura mı kalktın " diye. bende "sahur bana kalktı v.s." diye komik komik yardırırken banlandım. bir daha böyle tuzakları yemem kafam eskisinden çok daha fazla çalışıyor ;D

http://www.youtube.com/watch?v=xeM1eePLFg8
Sosyal ağlarda paylaş

BeIlow said:

Bu fal işlerinde iyi para var valla.

Benim kız arkadaşta doğum haritası bakıyor filan seansları 600 700 tl civarı. Ulan bana beleşe bakıyor yinede istemiyorum ama çok meraklısı var arkadaş. Anlamadım gitti boşuna o kadar çalışıyoruz gibi geliyor. Kafaya bişiler tak, küpeler filan ortamı ayarla birazda bişiler yap parayı kırıyon :D

Hayırlı olsun bu arada. Benim hatunda aydınlanma üzerine aydınlanma yaşıyor. Garip konular falan

değerini bil eşinin. bu aralar cok kel alaka arkadaşlarımın manitaları böylr tapılası kutsal kadınlar çıkıyolar aklım kaçıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BeIlow said:

Bu fal işlerinde iyi para var valla.

Benim kız arkadaşta doğum haritası bakıyor filan seansları 600 700 tl civarı. Ulan bana beleşe bakıyor yinede istemiyorum ama çok meraklısı var arkadaş. Anlamadım gitti boşuna o kadar çalışıyoruz gibi geliyor. Kafaya bişiler tak, küpeler filan ortamı ayarla birazda bişiler yap parayı kırıyon :D

Hayırlı olsun bu arada. Benim hatunda aydınlanma üzerine aydınlanma yaşıyor. Garip konular falan

ben görmüştüm bakarken. işin ucunda 600-700 tl olduğunu bilsem kulak kesilirdim
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

BeIlow said:

aquila said:

dogum haritasi ne lan.

Doğum tarihini saatini söylüyorsun her bir boku biliyor, hayatının gidişinde yanlışlarını filan söylüyor sana. Yıldızların konumuyla ilgili bir şeymiş. Söyledikleride hep doğru çıkıyor garip kafalar.

abiiii :/

Hacı bende inanmıyorum ajanları var bence
Sosyal ağlarda paylaş

kiri said:

noyzura sama hosgeldiniz
aydinlanma haberinize sevindim
vaktiniz oldugunda mutlaka qi konusunada goz atmanizi oneririm.
tekrar siz hos geldiniz

sayounara

aydınlanmanın sonu yok ve her gun kendim konusunda buraz daha ustalasıyorum. önceki aydınlanmalarımda hep tamamlandın yanılgısına düsüyordm ama bu sefer farklı oldu cunku farklı olmadıgım bır cok seyın farkına vardım kendıme daır ve enerjıyı manıpule etmenın ve zıhınsel guclerın gunluk hayatta an be an ne kadar guzel calıstıgının farkna vardım. Ama su an eminim hergun kendim özen gösterdigim sürece ki artık vegan oldum vucudum ölüm enerjisis tasiyan gıdaları kabul etmiyor , her gün daha da güçleniyorum. tek yapmam gereken şey an be an kim oldugumu hatırlamak ve oldugum kisinin sorumlulugunu almak.

bu daha başlangıç sonsuz güçlerin okyanus kıyısına geldim. kendimi enerji okyanusuna alıştırmaya çalışıyorum dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...