Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Starter map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 aradığım sektörü buldum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Noyzura said: kavurma said: hoşgeldin tekrar banlanmazsın umarım kafam güzelken chrome tuzak soru attı " oo noyan sahura mı kalktın " diye. bende "sahur bana kalktı v.s." diye komik komik yardırırken banlandım. bir daha böyle tuzakları yemem kafam eskisinden çok daha fazla çalışıyor ;D http://www.youtube.com/watch?v=xeM1eePLFg8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 doktor adderall vermis galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 aquila said: dogum haritasi ne lan. Doğum tarihini saatini söylüyorsun her bir boku biliyor, hayatının gidişinde yanlışlarını filan söylüyor sana. Yıldızların konumuyla ilgili bir şeymiş. Söyledikleride hep doğru çıkıyor garip kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 cinleri varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Halası wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Var var . Bu arada risk oyununa 4. arıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 büyücüler büyücüleeer noyan iksiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 adam olan ilk seferde aydınlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 BeIlow said: Bu fal işlerinde iyi para var valla. Benim kız arkadaşta doğum haritası bakıyor filan seansları 600 700 tl civarı. Ulan bana beleşe bakıyor yinede istemiyorum ama çok meraklısı var arkadaş. Anlamadım gitti boşuna o kadar çalışıyoruz gibi geliyor. Kafaya bişiler tak, küpeler filan ortamı ayarla birazda bişiler yap parayı kırıyon :D Hayırlı olsun bu arada. Benim hatunda aydınlanma üzerine aydınlanma yaşıyor. Garip konular falan değerini bil eşinin. bu aralar cok kel alaka arkadaşlarımın manitaları böylr tapılası kutsal kadınlar çıkıyolar aklım kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 BeIlow said: aquila said: dogum haritasi ne lan. Doğum tarihini saatini söylüyorsun her bir boku biliyor, hayatının gidişinde yanlışlarını filan söylüyor sana. Yıldızların konumuyla ilgili bir şeymiş. Söyledikleride hep doğru çıkıyor garip kafalar. abiiii :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 BeIlow said: Bu fal işlerinde iyi para var valla. Benim kız arkadaşta doğum haritası bakıyor filan seansları 600 700 tl civarı. Ulan bana beleşe bakıyor yinede istemiyorum ama çok meraklısı var arkadaş. Anlamadım gitti boşuna o kadar çalışıyoruz gibi geliyor. Kafaya bişiler tak, küpeler filan ortamı ayarla birazda bişiler yap parayı kırıyon :D Hayırlı olsun bu arada. Benim hatunda aydınlanma üzerine aydınlanma yaşıyor. Garip konular falan ben görmüştüm bakarken. işin ucunda 600-700 tl olduğunu bilsem kulak kesilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Nekro said: adam gandalf the grey di bani yedi geldi ak gandalf oldu iste niye sasirdiniz bu kadar süper özetledin mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ginaly said: BeIlow said: aquila said: dogum haritasi ne lan. Doğum tarihini saatini söylüyorsun her bir boku biliyor, hayatının gidişinde yanlışlarını filan söylüyor sana. Yıldızların konumuyla ilgili bir şeymiş. Söyledikleride hep doğru çıkıyor garip kafalar. abiiii :/ Hacı bende inanmıyorum ajanları var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 noyan gelcen mi ninjitsuya lan? yoksa döndün mü yine izmire? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 senin dükkana gelsek bakar mı bana da fal? saatimi falan biliyom. ama tutturamazsa hesap ödemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ginaly said: senin dükkana gelsek bakar mı bana da fal? saatimi falan biliyom. ama tutturamazsa hesap ödemem. Ahaha bakar bakar dükkanda bedavaya bakıyor zaten. Ama öle çok dibe inmiyor. Merak ediyorsan gel baksın bişiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 noyan beleşe bizi de aydınlatmayacaksan başlık niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bende biraz kiprasma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 700 tl mi ? dur bende aydinlanip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 aydinlanma o degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 kiri said: noyzura sama hosgeldiniz aydinlanma haberinize sevindim vaktiniz oldugunda mutlaka qi konusunada goz atmanizi oneririm. tekrar siz hos geldiniz sayounara aydınlanmanın sonu yok ve her gun kendim konusunda buraz daha ustalasıyorum. önceki aydınlanmalarımda hep tamamlandın yanılgısına düsüyordm ama bu sefer farklı oldu cunku farklı olmadıgım bır cok seyın farkına vardım kendıme daır ve enerjıyı manıpule etmenın ve zıhınsel guclerın gunluk hayatta an be an ne kadar guzel calıstıgının farkna vardım. Ama su an eminim hergun kendim özen gösterdigim sürece ki artık vegan oldum vucudum ölüm enerjisis tasiyan gıdaları kabul etmiyor , her gün daha da güçleniyorum. tek yapmam gereken şey an be an kim oldugumu hatırlamak ve oldugum kisinin sorumlulugunu almak. bu daha başlangıç sonsuz güçlerin okyanus kıyısına geldim. kendimi enerji okyanusuna alıştırmaya çalışıyorum dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 700 tl verince falcı sen büyücüsün dese valla bildin dersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar