ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 kiri said: Bulundugunuz duzlem sizi anlayamaz cunku sistem yogunluk olarak arap kokenlidir. ve araplar buyuk bir karanligin icinde kalmis durumdadir. siz ne sekilde kanit gosterirseniz gosterin sizi kendi baglamlari disinda yorum getiremezler dunyada bu tip konumlar ve aydinlanmalar icin belirli yerler mevcut bu sebeble kor olmus bir bireye korlugun disinda birsey ifade edemezsiniz size tavsiyem aydinlamaniz eger cok buyuk olaylara aciklik getirebiliyorsa Mason bireylerle bu konuyu acin ve konusun cunku sizi en iyi o duzlemde onlar anlayacaktir tekrar tesekkurler sıs la capon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 kiri said: Bulundugunuz duzlem sizi anlayamaz cunku sistem yogunluk olarak arap kokenlidir. ve araplar buyuk bir karanligin icinde kalmis durumdadir. siz ne sekilde kanit gosterirseniz gosterin sizi kendi baglamlari disinda yorum getiremezler dunyada bu tip konumlar ve aydinlanmalar icin belirli yerler mevcut bu sebeble kor olmus bir bireye korlugun disinda birsey ifade edemezsiniz size tavsiyem aydinlamaniz eger cok buyuk olaylara aciklik getirebiliyorsa Mason bireylerle bu konuyu acin ve konusun cunku sizi en iyi o duzlemde onlar anlayacaktir tekrar tesekkurler anlamıyor ya tek care akıl hastanesi diyorlar ama herkese ayna tuttugumun farkında değiller. kendi delilikleri ile yüzleşiyorlar aslınnda. ama A Beautiful Mind kafasına girmişler sen herkesi sözlerinle etkileyip ikna edebiliyorsun falan. diyorum tamam kopan bir nokta var ama ben bir günde hazır olamamam proction tekniklleri kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yav hacıt ben böle çok aralardan dalıyorum da, şimdi başka boyutlardasınız, çakralar açılmış falan filan tamam eyvallah da noluyo yani sonunda gelip yine aynı yeşil(turuncu) siteye aynı sol tıkı yapıp aynı yeni mesaja basıp aynı klavye tuşlarını tuşluyoruz lan ne farkediyor yani hayatta, zihninle mi yazıyon mesela onları noluyo merak ediyorum ha bi de mesela aynı yazım hataları falan, ne bilim yani şu yukarıdaki yazıyı okuyup da OHA ADAM AYDINLANMIŞ LAN diyemiyorum ve doğal olarak aydınlanmış birinden farklı bişeyler bekliyorum ne bilim yazındaki her harfle akrostiş yapman falan lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Noluyor buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ben android den yaziyorum farkli olan kisim kisaca aciklayayim eger qi sanati yada inyou chu chi sanati ile ugrasiyor iseniz yasami yorumlamaniz sorunlarin ustesinden gelmeniz kolaylasir ayrica baska bireylerin gelecek yada gecmis algisinida algilayabilirsiniz ayrica tek bir yol ve algi yok her bireyin kendi icsel qi sine gore bir yolu mevcut ben daha cok ilgilenmek isterdim bu sanatla ama alt taban duzlem baglarim asafida tutuyor beni cunku evliligime sorumlulugum ve baharda gelecek bebegimiz icin daha hayatin alt taban duzleminde dolasmak zorundayim oyleki kuaforluk yapiyorum kisaca hayat ta tek bir yol ve aydinlanis yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ben de duz tabanim abi, ayaklarim agriyo yuruyunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ya ne diyosunuz amınakoyim gece gece be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 PATİYLE AYDINLANMA MI OLUR YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ya aga aydınlanan adam FORUMA yazar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 hay agzina aydinlansinlar aras, sus iki dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 herşey mümkün ama ben bir aydır paticige giremiyordum bugün herşeyi mümkün kılabililiyorsam paticigede banımı kaldırayım dedım. önce zihinsel olarak patıcıgı hayal eetttım aaa burası sonsuz rahat sacmalayabıldıgım super bır mekan ve ben dın ıle alay ettıgıgimden oturu banlandın falan ramazan ama animeciler , gamerlar ve siyasetçiler oldugu gibi arada hayatımda epik karakterler de patıden cıkıyor burada takılmalıyım dedim ve derdimi anlattım bir daha ve kendi kendimi asmam ve hatamı anlamamdan dolayı affedildim. tekrar öyle insanların inançlarıyla ilgili makara kukara yapmıcam. başka bir yol bulmam gerekli ki banım açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi 1 ay geçti banın açıldı işte. 1 aylık ban yedin. açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 2 gün daha vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 mucize resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 PRAISE THE GODS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Flassh said: Noyzura said: dostum aydınlanma süper birşey ama hardcore da zor birşey. sevgilim hapise attırmaya çalışıyor , ailem akıl hastanesine yatırmaya falan çalışıyor ve bu konuda hırs falan yapıyorlar ;D bana deli diyorlar ama çevremde insanlar delirmiş gibi geliyor bana çok. akıl hastanesini anladım da, hapis ne alaka ya hahahah hayatımın aşkı bana diyor sen kendini bilge sanıyorsun ama keyif düşkünü bir seks bağımlısısın. hapise gir ve gör o zaman kadınsız kalmanın kafasını .. adeta hardcore bir şekilde ah bebeim ben seni sadece doyumsuzca sevdım ve hep sevmek istedim sen bana neler ettin. thank you for everythıng and i love you and you know it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Noyzura said: ah bebeim ben seni sadece doyumsuzca sevdım ve hep sevmek istedim sen bana neler ettin. http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2011/02/rap-yapan-cocuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 seni daha koynuma alacaktım sen neden bana böyle yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ilk seferi yetmediyse o da senin ayıbın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abartmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Vingthor said: ya aga aydınlanan adam FORUMA yazar mı? David Copperfield olayı gibi lan Harbi cem yilmazin anlattigi Adam ucabiliyor olsa biletli gösteri yapan mi ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 niye yazmasın olm foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 adı paticik diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 muhammed'e yaz allahın adıyla foruma yaz emri geldiydi doğru diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 muhammed insan bedeninde peygamber olduguna inaniliyor ama insan bedeninde noyzura sama nin aydinlanildigina inanilmiyor degisik dusunceler tabiki saygim sonsuz ama ben noyzura sama nin aydinlandigina inandigim icin qi onerdim umarim qi yi bir bos vaktinde inceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar