-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 OsManiaC said: Aiko said: deno vs desqpio http://www.youtube.com/watch?v=Upvn6w2yyA0&feature=youtu.be sticky olması gerek ya siktir git elime awp bile almıyorum ben
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 -Deno- said: siege map'ini yapanın annesine selamlar o adam 10 yıl önce öldü lan mal, ayıp ettin.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kaynak falan arayamam şimdi ama real story bu arada, beta 6.5 zamanlarında falan intihar ettiydi ya da kazada falan da ölmüş olabilir. böyle gereksiz bilgiler kafamda iyi yer kaplıyo
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 aynen abi dünyanın en gereksiz bilgisi falan olabilir resmen sdsfs warlock-tr TS konusması aklıma geldi sen öyle diyince. noldu babamı da mi s....
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 http://blog.counter-strike.net/index.php/2013/12/8306/ cbble geliyorr. yazılanlara göre küçültüp 5 vs 5 e uygun hale getirmişler mapi. bi prodigy kaldı böylece
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Vertigo'dan önce gelmeliydi prodigy ya. cbble'ı da güzel yenilesinler, mekanı için bile oynanırdı cbble. POOLDAY KUR KANKA ICEWORLD DE OLUR KAPIŞAK mapleri gelecek mi acaba arms race için falan.
kek Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 workshopda var zaten o dediğin maplar. awp battle filan baya oynuyoruz biz.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 -Deno- said: OsManiaC said: Aiko said: deno vs desqpio http://www.youtube.com/watch?v=Upvn6w2yyA0&feature=youtu.be sticky olması gerek ya siktir git elime awp bile almıyorum ben what if olmuş işte
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 applev0dka said: aynen abi dünyanın en gereksiz bilgisi falan olabilir resmen sdsfs warlock-tr TS konusması aklıma geldi sen öyle diyince. noldu babamı da mi s.... işte o bilgiler Counter-Strike'ın dünyadaki ilk testerlarından birinin bir Türk olduğunu, ve o kişinin şu anda Sanane Inc.'in kurucularından olduğunu Türkiye'de Counter-Strike'ın Beta 3.1den beri oynandığını Türkiye'nin ilk Counter-Strike sunucusunun Sanane Inc. olduğunu Türkiye'nin ilk Counter-Strike clanının F (Forgottens) olduğunu ANet'in Counter-Strike sunucularını oyunculardan gelen yoğun istek üzerine açtığını Beta 3.1 zamanında tek sunucu olmasına ve oyuncu kapasitesinin 8 olmasına rağmen hiçbir zaman tam dolu olmadığını Oynadığınız sunucuların hepsinin CD-KEY gerektirmeden Counter-Strike oynamanız için "crack"li olduğunu Bu crackleri "Basilio Cat" nickli bir Rus'un hazırladığını Türkiye'deki ikinci açılan Counter-Strike sunucusunun Turk.Net'e ait oldugunu Sanane Inc.'in Kasım 1997'den beri açık olduğunu Eskiden KabloNET olmadığı için Counter-Strike'ın netten daha eşit bir ortamda oynandığını Counter-Strike Beta 1.0'dan bugüne kadar CS'de bulunan tek haritanın cs_siege oldugunu Ve bu haritayı yapanın 17 Aralık 2000 tarihinde intihar ettiğini Beta 1.0'da sadece 4 harita ve 9 silah olduğunu Bıçağın Counter-Strike'a Beta 3.0 ile eklendiğini Skor tablosunun eskiden daha farklı olduğunu "de" senaryolarının Beta 4.0 ile eklendiğini Beta 4.0'dan önce HE Grenade olmadığını SAS modelinin Beta 5.0 ile eklendiğini Eskiden round bitse bile silahların yerde kaldığını ve insanların her elin başında bedavaya silah kapmak için rush yaptığını Eskiden rehinelerin otomatik olarak kurtarılmadığını, kurtarma noktasına getirdikten sonra ayrıca bir tuşa basmanız gerektiğini Eskiden her silahın değişik mermisi olduğunu ve hangi silahın hangi mermiyi kullandığını ezberlemeniz gerektiğini, yoksa boşuna para harcadığınızı Eskiden C4'un haritanın her yerine konabildigini Eskiden defuse kit'in satın alınamadığını, her el başında birkaç CT'ye rastgele verildiğini Beta 5.0 ile webde veya readme dosyasında açıklanmayan ve bir süpriz harita olan cs_iraq'ın eklendiğini Sonradan bu haritanın son anda eklendiğini ve readme'ye eklenmesinin unutulduğunu Eskiden öldüğünüzde hayalet oldugunuzu ve diğer hayaletleri sarı veya mavi ucan toplar olarak gördüğünüzü Daha sonra bunun serveri göçerttiği için kaldırıldığını Beta 6.0 ile es (escape) oyun tipinin eklendiğini Bu oyun tipinde Terroristlerin belirtilen bir noktaya ulaşmaya çalıştığını fakat daha sonra bu oyun tipinin beğenilmediği için kaldırıldığını Beta 6.0'dan önce oyuncuların iki katı hızlı hareket ettiğini Ve bıçağı çıkararak hareket ettiğinizde daha hızlı gittiğinizi Radarın Beta 6.0 ile eklendiğini Sürülebilir arabaların Beta 7.0 ile eklendiğin Eskiden bazı silahların (colt, commando) 200 mermi aldığını Türkiye'de hilenin ilk kez Half-Life 1.0.0.3 sürümü zamanında yapıldığını Ve Türkiye'nin ilk hilecisinin şu anda hala bir sunucuda admin olduğunu BİLİYOR MUYDUNUz ??
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ve Türkiye'nin ilk hilecisinin şu anda hala bir sunucuda admin olduğunu bu ne lan ahaha hileci
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ve bu haritayı yapanın 17 Aralık 2000 tarihinde intihar ettiğini 10 değil 13 yıl olmuş ve ben onun gerçekleştiği zaman yine cs oynuyordum :(
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 valla bende o yıllar oynuyodum hatta ilk oynadığım map siege idi çok net hatırlıyorum ama senesini tam hatırlamıyorum.
Tori Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Oh 5 dolarlık silah geldi, dont starve alıcaktım zaten 2 gün sonra xmas salede, eyvallah gabe başgan.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 şu oyunda düşen bazı epic color silahlara baktım da millet 100 200 usd ye koyuyor fln. satılıyor mu abi cidden onlar? alan öyle bir şeyi niye alır ki?
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ben 320 dolara bayonet pıçak sattım mesela. niye alıyorlar ben de anlamıyorum da steam wallet doldu, güzel oldu.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 cs-go 2 falan mi geldi nedir lan 2gb update sdsfs
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Tori said: Oh 5 dolarlık silah geldi, dont starve alıcaktım zaten 2 gün sonra xmas salede, eyvallah gabe başgan. başka bişey al bana 5$lık, ben sana vereyim dont starve=)
Tori Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Olur valla, iş güç bitsin yılbaşı tatil falan bir gelsin haber ederim.
cabot Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 2 gb cs, 1.1 gb rome 2 dolu dolu patchler
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 çööööööööööööööööööööş 2 gb ne lan ohaaa.
Öne çıkan mesajlar