Catze Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 silph senin seviye nedir ? ben uzuuuun süre silver elite de takıldıktan sonra sonunda goldlara geldim ama çok kısa sürede geçti bu arayı bi garip bu oyunun rank sistemi de sanırım, matchmaking sistemi de baya kötü zaten
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 DMG (şerif) ve çift keleş (master guardian elitedi galiba) arasında gidip geliom, bi ara legendary eagle masterdım ama bi düştüm bi daha ona çıkamadım ama arada düz kartal legandary eagleda oluyo. ekmeklerle oynayıp yenilince şerife düşmesi fazla geçikmiyo tabii. matchmakingde en büyük etkiyi yenilip yenilmek ve karşıdaki rakibin seviyeleri etkiliyo. senin k/d oranına fazla bakmıyo, 55-10 falan yap yine takım yenilirse düşebiliyosun yani. bence saçmalık, amele takımı tek başına taşıyıp 16-14 falan yeniliyosun bi bakıyosun rank gitmiş dgf
df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ben de o konudan muzdaribim. 4 yıldızın üstünü göremedim. k/d iyi olsa bile düştüm hep mallara denk gelip.
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 k/d ile alakasız ama mvp ile alakalı olabilir.
Tori Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Ya ben şeye sinir oluyorum. Matchmaking 4 tane eli yüzü düzgün adamın yanına bir tane silver 2 lowest low falan koyuyor, karşıya da sizden birer rank altta adamları dayıyor. Kafadan 4v5 emenike.
Catze Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ama gene de zevkli ya, clan kuralım, eğit bizi silp :P
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Geçmişi izlerken bi player yok mu ya? sadece bi ana bakmak istiyorum ben.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 işim güçüm var kendi kendinizi eğitin ak
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ya silp'den ne eğitim alıyosunuz, onun devri geçti
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 şimdi deno devri, alın eğitimi bırakın oyunu ..
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Yea ahah az önce 11-14 geri düştük. Ben de bok gibi oynuyordum daha 8 kill'im vardı. Sonra ne olduysa 5 oyun üst üste MVP alıp maç çevirdim. Yaşasın MP 90
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Ben 2-3 kere slip ile oynadım daha da mümkün mertebe oynamıyorum. Sniper ile nişan almışım bi çıksa vurucam , herif desert eagle ile headshot çakıyo salisesinde . Kardeşim sen ne ara çıktın ne ara nişan aldın ne ara vurdun. Bu adam bi de bu işten para kazanan adam değil , bunun daha üst modelleri var , düşündükçe , ben niye cs oynuyorum diyorum kendi kendime.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 slip'de aim hek olduguna oy birliği ile karar vermemişmiydik zaten sadsf
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Monitörünün ortasına aim yapıştırmıştır o haxor değilse bile dfkjn
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 beta 6.5de mi ne awpnin crossunun ilk kez gittiği sürüm işte 10 yıl önce monitörün ortasına markerla cross çizdiydim asdf, tabii tüplü emektarı ıslak mendille silince çıkıyodu hemen o yüzden işlevseldi sdf
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Silphatos said: al deno dsfg her kahramanın bir çöküş dönemi olur
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 cok hile yapan var su anda cs go da. turklerde hele cok fazla var. not: yukaridaki esprileri okumadan yazdim bunu, onlara cevap degil yani.bugun bir oyunda gordum direk acildigini, ondan yaziyorum.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 shift+f2 açtığımızda, oyunu yönetemiyor muyuz ya? bazı yerlerde xray açayım diyorum ama hiç bir şekilde oyuna müdahale edemiyorum (replay e). Birkez shift+f2 açtımmı bitiyor olay.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dvHu43gJQkM
Öne çıkan mesajlar