Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
RRa said:

CS türkiye de farklı bir etki yapıyor, bak bi cod öyle değil
Cod oynayan kitle henüz konuşmayı yeni söktüğü için cümle kuramıyor tam.
Mesaj tarihi:
ya bu şikayet edilen türkler nerede ben hiç denk gelemiyorum onlara

en güzel onlar trolleniyor oyunu bırakıp adres ver, anan kim vs çekiyorum.

olmadı sneaky girip bir map gavur taklidi yapıp ikinci map fuck all muslims are terrorists, fock mohammad.

görün ondan sonra shitstormu
Mesaj tarihi:
ranki olmayanları, çavuşları hostaj mapte campleyip öldürmüş bi de hangi codecle nasıl başardıysa iğrenç kalitede bi vidya ile bunu sergiliyor. ben senin adına utandım ak

leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
Mesaj tarihi:
Aiko said:

video geldi. görüntü leş. tam dediğim gibi diilmiş ama tk atmışım.:d
http://www.youtube.com/watch?v=iGwHstedXvI&feature=youtu.be

ulan aslan parçası sen misin ?
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

Aiko said:

video geldi. görüntü leş. tam dediğim gibi diilmiş ama tk atmışım.:d
http://www.youtube.com/watch?v=iGwHstedXvI&feature=youtu.be

ulan aslan parçası sen misin ?

eet sana küfür eden bendim
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

beni de alın aranıza :(

yabancılar ile competetive atmaktan sıkıldım :(

birbirimizden sıkıldık paticik cs:go hedesi olarak, o yüzden çok nadir birlikte oynuyoruz. mesela silp. daha üst rank'lerle oynayıp yenilmeyi sevdiği için bizle maç yapmıyor. yabancılara oynayıp türkçe küfür edip çıkıyor. aiko, deno falan oynuyorduk bir ara. sanırım aiko elden ayaktan düştüğü için pek bizle oynayamıyor (yukarıdaki videoda da aimbot bariz). ama bi ara toplansak etsek yine iyi olur.
Mesaj tarihi:
vallahi ben her gece 2-3 maç atiyorum işte, genelde 2win 1 loss oluyor.

böyle cok iyi oynadıgım oyunu 2 tane mal yüzünden, kavga edip birbirini öldürüp cıkanlar yüzünden kaybetmek bayıyor da ondan söyledm
Mesaj tarihi:
tek veya benim ranklerdekilerl girdigim 10 macin 9unu kazaniom kankut, bi ogrenebilseniz guzel olcakti. Artik fazla oynayamiom gerci o yuzden sizle oynamiomus gibi gozukuyodur (bahanelel)
Mesaj tarihi:
Desqpio said:

applev0dka said:

beni de alın aranıza :(

yabancılar ile competetive atmaktan sıkıldım :(

birbirimizden sıkıldık paticik cs:go hedesi olarak, o yüzden çok nadir birlikte oynuyoruz. mesela silp. daha üst rank'lerle oynayıp yenilmeyi sevdiği için bizle maç yapmıyor. yabancılara oynayıp türkçe küfür edip çıkıyor. aiko, deno falan oynuyorduk bir ara. sanırım aiko elden ayaktan düştüğü için pek bizle oynayamıyor (yukarıdaki videoda da aimbot bariz). ama bi ara toplansak etsek yine iyi olur.

sıf sizinle oyuna girebileyim diye yeni account aldım ben. rütbemi düşük tutayımda dengeli maçlar yapabilelim diye. bu aralar pek denk gelemiyoruz.
Mesaj tarihi:
demin goldbaren ve bonecle oynadık, ikisi toplam 10 adam falanöldürdü 26 round boyunca (ben 45 falandım en son sdf), bi de karşıya global elite atmış matchmaking daha da eğlenceli oldu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...