k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 birbirini tanımayan türkler birarada oyun oynamamalı ya.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 RRa said: CS türkiye de farklı bir etki yapıyor, bak bi cod öyle değilCod oynayan kitle henüz konuşmayı yeni söktüğü için cümle kuramıyor tam.
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 video geldi. görüntü leş. tam dediğim gibi diilmiş ama tk atmışım.:d http://www.youtube.com/watch?v=iGwHstedXvI&feature=youtu.be
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ya bu şikayet edilen türkler nerede ben hiç denk gelemiyorum onlara en güzel onlar trolleniyor oyunu bırakıp adres ver, anan kim vs çekiyorum. olmadı sneaky girip bir map gavur taklidi yapıp ikinci map fuck all muslims are terrorists, fock mohammad. görün ondan sonra shitstormu
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ranki olmayanları, çavuşları hostaj mapte campleyip öldürmüş bi de hangi codecle nasıl başardıysa iğrenç kalitede bi vidya ile bunu sergiliyor. ben senin adına utandım ak leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Aiko said: video geldi. görüntü leş. tam dediğim gibi diilmiş ama tk atmışım.:d http://www.youtube.com/watch?v=iGwHstedXvI&feature=youtu.be ulan aslan parçası sen misin ?
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 http://www.change.org/en-GB/petitions/valve-corporation-launch-128tick-servers-for-csgo-matchmaking#share
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 -Deno- said: Aiko said: video geldi. görüntü leş. tam dediğim gibi diilmiş ama tk atmışım.:d http://www.youtube.com/watch?v=iGwHstedXvI&feature=youtu.be ulan aslan parçası sen misin ? eet sana küfür eden bendim
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 rıza baba adam ultra lamer çıktı sdf
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 1k saat hunharca harcanmış
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 iki kutu açtım ikisindende mp7 skulls çıktı. birinden iyi bişey çıkaydıda belimizi doğrultsaydık
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Silphatos said: 1k saat hunharca harcanmış işsazı issinin issassız adam.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 beni de alın aranıza :( yabancılar ile competetive atmaktan sıkıldım :(
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 applev0dka said: beni de alın aranıza :( yabancılar ile competetive atmaktan sıkıldım :( birbirimizden sıkıldık paticik cs:go hedesi olarak, o yüzden çok nadir birlikte oynuyoruz. mesela silp. daha üst rank'lerle oynayıp yenilmeyi sevdiği için bizle maç yapmıyor. yabancılara oynayıp türkçe küfür edip çıkıyor. aiko, deno falan oynuyorduk bir ara. sanırım aiko elden ayaktan düştüğü için pek bizle oynayamıyor (yukarıdaki videoda da aimbot bariz). ama bi ara toplansak etsek yine iyi olur.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 vallahi ben her gece 2-3 maç atiyorum işte, genelde 2win 1 loss oluyor. böyle cok iyi oynadıgım oyunu 2 tane mal yüzünden, kavga edip birbirini öldürüp cıkanlar yüzünden kaybetmek bayıyor da ondan söyledm
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 tek veya benim ranklerdekilerl girdigim 10 macin 9unu kazaniom kankut, bi ogrenebilseniz guzel olcakti. Artik fazla oynayamiom gerci o yuzden sizle oynamiomus gibi gozukuyodur (bahanelel)
Catze Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Bunu nasi kullanioruz ya, 5 in 1 inin go versiyonunu penis gibi yapmaya calistim ben olmadi bi turlu
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Desqpio said: applev0dka said: beni de alın aranıza :( yabancılar ile competetive atmaktan sıkıldım :( birbirimizden sıkıldık paticik cs:go hedesi olarak, o yüzden çok nadir birlikte oynuyoruz. mesela silp. daha üst rank'lerle oynayıp yenilmeyi sevdiği için bizle maç yapmıyor. yabancılara oynayıp türkçe küfür edip çıkıyor. aiko, deno falan oynuyorduk bir ara. sanırım aiko elden ayaktan düştüğü için pek bizle oynayamıyor (yukarıdaki videoda da aimbot bariz). ama bi ara toplansak etsek yine iyi olur. sıf sizinle oyuna girebileyim diye yeni account aldım ben. rütbemi düşük tutayımda dengeli maçlar yapabilelim diye. bu aralar pek denk gelemiyoruz.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 demin goldbaren ve bonecle oynadık, ikisi toplam 10 adam falanöldürdü 26 round boyunca (ben 45 falandım en son sdf), bi de karşıya global elite atmış matchmaking daha da eğlenceli oldu
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 he bi de unuttum söylemeyi takımda ispanyol aksanlı bi karı vardı, bu ikisinden de iyiydi ahahahahahahahah
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yuh hala 15 dolares. cs lan alttarafi aaaaa
Öne çıkan mesajlar