arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 cok tatli duruyor. benim icin fazla eksin gerci. yalniz unlimited res unlimited frame rate diye yazmak zorunda kalmalari cok aci bir sey. steam'in FPS locked oyunlar icin uyari getirmesi lazim. baska turlu olmayacak o is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 adam gıbı kontrol olucaksa oynarım. yok yarım yamalak konsol kafası oynamak ıcın pcye controller takıp oynamak gerekicekse kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 arcane said: cok tatli duruyor. benim icin fazla eksin gerci. yalniz unlimited res unlimited frame rate diye yazmak zorunda kalmalari cok aci bir sey. steam'in FPS locked oyunlar icin uyari getirmesi lazim. baska turlu olmayacak o is. aynen katılıyorum. sys req kısmında bi yere yazılabilir de yetemeyen küçük/indie stüdyolar dışlanmasın diye eklemiyor olabilirler. meanwhile, the framerate police diye bi curator var. 30 fps lock oyunlara basıyor damgayı. (profil fotosunda kocaman 30FPS yazıyor. damgayı da oyunu önererek basıyor, yani negatif özelliği öneriyor sonuç olarak. biraz counter-productive ama olsun.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 https://i.imgur.com/qVShIpg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 leak edeni bulsalar öttürmezler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 her sene oluyore artik alismistirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Cokomantis said: arcane said: cok tatli duruyor. benim icin fazla eksin gerci. yalniz unlimited res unlimited frame rate diye yazmak zorunda kalmalari cok aci bir sey. steam'in FPS locked oyunlar icin uyari getirmesi lazim. baska turlu olmayacak o is. aynen katılıyorum. sys req kısmında bi yere yazılabilir de yetemeyen küçük/indie stüdyolar dışlanmasın diye eklemiyor olabilirler. meanwhile, the framerate police diye bi curator var. 30 fps lock oyunlara basıyor damgayı. (profil fotosunda kocaman 30FPS yazıyor. damgayı da oyunu önererek basıyor, yani negatif özelliği öneriyor sonuç olarak. biraz counter-productive ama olsun.) ben de kullaniyorum. koyalim buraya: The Framerate Police bu curator tuketiciyi duzenleri listeliyor: Anti-Consumer Practice Report sadece bu tarz hizmetler icin curator kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 rip hitman : https://twitter.com/ynakamura56/status/862557468102098948?s=09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 square enix baya yetersiz oldu çıktı zaten ya. ea kafasına girdiler iyice. hitman'i episodelara bölüp, always online yapıp oyuncunun kafasını karıştırlar. yakında tomb raider'ın yapımcıları da gg olur. http://oi43.tinypic.com/1pghep.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 bioware ölse de kurtulsak yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 crystal dynamicsi kapatırlarsa se ofisini kundaklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Silphatos said: http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/550900/ss_3aa86cf63ebceb1379ac4e27c1f55be0e13eb10e.jpg?t=1493992371 daha iyi mb modları gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 https://i.imgur.com/hFm8DQt.png release'de 9 karakteri paywall arkasına koymak nedir ya. birde adamlar grafik shader satıyor. yakında extreme graphics mode diye parayla satarlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 alanlar utansın cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 bi dk excv shaders dan kastı daha iyi grafik mi? yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 paralı daha iyi grafik olayı cidden tehlikeli bak, kesin ileride böyle yapıyor olurlar off lol "bastım parayı daha iyi ayarlarda oynuyom HACIT" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 renk işte abi shader dediği hotsdaki aynı modelin farklı renklerde olanları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 oyunun adı injustice diye oyunculara da injustice edelim demişler adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ben de renk olarak algiladim onu. kim hazirlamissa sanki atlamis biraz? standart, dlcli, season passli gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ha o da kotu bir sey de ama o imajda farkli bir hikaye anlatiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Kozmetik olduğu sürece para istesinler sorun değil. O shader dediği de kozmetik yani, grafik shaderı diil, nası öle algıladınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 arcane'ın dediği gibi 9 karakter seasonal pass'ın 9 eklenti karakteriyse kötü değil. release day ise felaket ama. base oyundan 9 karakteri exclude etmek kabul edilir cinsten değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 kac karakter var ki oyunda? 9 karakterin DLC only olmasini sadece annelerine kufur ederek gecistirebilmek icin base oyunun 48 karakterle falan gelmesi lazim minimum. eskiden bu islerin bir adabi vardi. yanina iki tane harita, birkac feature eklenirdi, day1 dlc yerine full-fledged expansion olarak gelirdi. kimse de bir sey demezdi. bunlardan kurtulmanin yolu yok da sanirim dizginlemenin tek oluru bizim nesillerin coluk cocuga karismasi. bak cocugum bunlar kazikci, gel sana onun yerine free content patch gelen su oyunlardan iki tane alalim diye telkin etmek. cocuguna nintendo yerine minecraft asilayan, AAA'e 200+ lira vermeyen annelerin anneler gunu kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 darkseid'i pre order'a koymuslar. bence her türlü patlak bi durum var oratada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Xenus said: https://i.imgur.com/hFm8DQt.png release'de 9 karakteri paywall arkasına koymak nedir ya. birde adamlar grafik shader satıyor. yakında extreme graphics mode diye parayla satarlar herhalde. crapcomdan ozenmisler bariz, SF5 hani piyasadaki en ama en anti-consumer oyunlardan biri olabilir dovus oyunlari zaten oluyor, mobalar filan esportu ele gecirdikten sonra izleyicide kalmadi, yeni oyuncular icinde cok korkutucu bir tur frame hesaplama, cancellar vs gectim millet dogru duzgun combo yapamiyor. smashde toplanirdi nooblar onuda nintendo kendi eli ile baltaladi. gidilen yer musteriyi maksimum sagalim iste gecen psn den mail geldi FREE WEEKEND diye SF5 icin, butun karakterler acik demisler ustune bi yukliyim bari dedim free dedigi retail degil PTR online only netcode les herkes sifirdan basladigindan blinkleyen rakip tarafindan hunharca yenilmek o rakibi bile 7 dakika sira bekleyerek bulmak training modunu bile koymamislar ve crapdrone lar "ama online modu test icin o betaaa :((" modunda savunuyor utanmadan neden free weekend yaparsin? biz zaten releasede online disi hicbir mod koymarak mictik bari 1 senede oyunu ne kadar toparladik diye gosterip yeni oyuncu ayartmak, yeni insanlara para verdirmek ehhh mission accomplished :D SF5 e omrum boyunca elimi surmem injustice da ayni yoldan gidiyor, yillik retail game fiyatina satilan season passler cok cekici gelmsitir, aliyor kekolar nede olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar