Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 oyun lan alt tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 isin orasini ben de anlamiyorum ya oyna gec dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 34 sayfa tartışılmış olm. şaka değil gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 para isteyen modcu legal kısmını cözsün istediğini istesin. istiyosa legali cözmedenm para istesin yine bana komaz, ama sorna bası ağrır developerlarla publisherlarla. AMa baskasının yaptığı mod'a fiyat koyma yayınlama hakkını dev'e ve publisher bide yetmeyip disturbuter'a vermeyi savunmam gidipte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 bi insanın yaptığı mod üzerinden para kazanmasının size önceden beleş olan birşeyi kullanmak için para verecek olmanız dışında ne zararı var? bi bunu söyleyin bana. ama yok bi sürü tırt mod olacakmış yok compilation yapamayacaklarmış gibi cevaplarla gelmeyin. hiçbiri modçunun para kazanmasını engellemek için neden değil çünkü. steam çok para kesiyordu, spesifik mod sorunları vs. sistemin patato yanları dışında bu temel soruya bi cevap alamadım ben burada. steam'in idamesini değil modçunun emeğinin karşılığını alabilmesini savunuyorum ben. zaten o yüzden duyduğumda verdiğim ilk tepki 25% nedir çok az tepkisi oldu. sistem öyle patato kalırsa tüketici olarak tepkimizi koyarız. ama komple karşı olmakta ZERRE hayırseverlik yok. aha işte gelmiş sahibi. gidin orada direkt muhattabına yapın QA şikayetlerini. ama bedava daha iyiydi ruhu kalmadı falan diyip de forumu rezil etmeyin ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 kapitalizmin baş neferlik bir durum yok, bu adamlar şirket değil birşey değil, kazançları yok zaten sokakta keman çalıp önüne şapkayı ters koyup çalan adam tier'deler. valve bu adama "gel sana sahne yapayım, girişte de bilet satalım artık ne gelirse" diyor. burada ekonomi ustası 1-2 arkadaş da "keman şirketi versin parayı, keman satışlarını arttırıyor o çalgıcılar" diyor ahahah. jaan, adamlar beş kuruş vermek zorunda değil, dahası burada 200 mod kurmakla övünüp "bethesda ödesin" diyen dahi arkadaşlarımız oturup düşünsün 5$'a aldıkları skyrim'in hepsini 200 kişiye dağıtınca her modcuya kaç para düşüyor bethesda 0 lira kazanırken. erke dönergeciyle üretiyoruz paraları sanırım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 volvo'nun gavatligi konusunda hemfikiriz arkadaslar, kendinizi yormayin asdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 bence değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 c30 iyi bence. benzinli degil ama dizel alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 arcane said: bi insanın yaptığı mod üzerinden para kazanmasının size önceden beleş olan birşeyi kullanmak için para verecek olmanız dışında ne zararı var? bi bunu söyleyin bana. ama yok bi sürü tırt mod olacakmış yok compilation yapamayacaklarmış gibi cevaplarla gelmeyin. hiçbiri modçunun para kazanmasını engellemek için neden değil çünkü. steam çok para kesiyordu, spesifik mod sorunları vs. sistemin patato yanları dışında bu temel soruya bi cevap alamadım ben burada. steam'in idamesini değil modçunun emeğinin karşılığını alabilmesini savunuyorum ben. zaten o yüzden duyduğumda verdiğim ilk tepki 25% nedir çok az tepkisi oldu. sistem öyle patato kalırsa tüketici olarak tepkimizi koyarız. ama komple karşı olmakta ZERRE hayırseverlik yok. aha işte gelmiş sahibi. gidin orada direkt muhattabına yapın QA şikayetlerini. ama bedava daha iyiydi ruhu kalmadı falan diyip de forumu rezil etmeyin ahaha. merak etme kimse okumuyor forumu biz bize nerd nerd takılıyoruz,rezil olunucak birşey yok karşim olayın parasal yanı dısında neden sıkıntılar cıkarabileceği uzuuun uzun anlatıldı,çok kişi tarafından konusuldu,şimdi senin keyfin için özet geçemeyecem,otur oku aga cok merak ediyorsan insanların argümanlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Sam said: kapitalizmin baş neferlik bir durum yok, bu adamlar şirket değil birşey değil, kazançları yok zaten sokakta keman çalıp önüne şapkayı ters koyup çalan adam tier'deler. valve bu adama "gel sana sahne yapayım, girişte de bilet satalım artık ne gelirse" diyor. burada ekonomi ustası 1-2 arkadaş da "keman şirketi versin parayı, keman satışlarını arttırıyor o çalgıcılar" diyor ahahah. jaan, adamlar beş kuruş vermek zorunda değil, dahası burada 200 mod kurmakla övünüp "bethesda ödesin" diyen dahi arkadaşlarımız oturup düşünsün 5$'a aldıkları skyrim'in hepsini 200 kişiye dağıtınca her modcuya kaç para düşüyor bethesda 0 lira kazanırken. erke dönergeciyle üretiyoruz paraları sanırım lol. adam 5 kuruş para vermesin,ama misal o modlara para alıyorsa düzgün calıstıklarından emin olmalı,oturup birbiriyle uyumlu olmalarını sağlamalı,buna emek harcasın,sonra paketler halinde salsın modları,hem kalite kontrolü,hemde o aldıkları payı haketmelerini sağlıyan,vicdan rahatlatan bir durum olur,çok zor bişi mi ? paradox fln bunu yapıyor,hemde alasını,bethesda fln paradoxun imkanlarına sahip değil mi ? yaptıkları oldukca kolaya kacma aga,ne kadar etik oldugu tartısmalı,burdan "para almasın hayır iş değil bu" diyen adamlara katılmıyorum ama cıkıp bu yeni durumu,bu hali savunan insanları HİÇ anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 ahah steam le paradox u mu karşılaştırdın banamı öle geldi ?... Oyuncu sayısı karşılaştırması yap istersen birde. Öyle kolay bişi değil denedim tek bir oyun tek bir engine de yok ortada. Ayrıca bu yöntemle bir çok satış yaplıyor internet üzerinde oyun modu olmasada coğu bu tarz sistemle satışa sunuluyor. Tek bir oyun firması olursun o oyuna çıkan modları kontrol edersin tmm. Ama senin dediğin bambaşka bişi bambaşka bir boyut... Bence sistem gayet iyi tek sorun komisyon oranı abartmışlar. Sonuçta eğer mod kötüyse basarsın 0Rate adam satamaz birdaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 ona cevap vermiş gaben. said: The pay-outs are set by the owner of the game that is being modded. top bethesda'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 sam ve arcene bence steamde çalışıyor hatta yüzde alıyor olabilü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 ya millet sayfa sayfa farklı kişiler aynı şeyleri her defasında açık açık anlattı neden zarar verdiğini. dönüp ne zararı var sorusunu sorman okuduğunu da anlamadığın anlamına geliyor. yok bilmemne olmicaklarla gelmeyin diyosun mezarcılık diye gelme sen de abi o zaman gaben de redditte yanıtladığı sorular kolay ve boktan sorular. ne içiyosuna kadar cevaplamış ama madde madde anlatılıp sorulan sorulara cevabı yok henüz rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Sam said: dahası burada 200 mod kurmakla övünüp "bethesda ödesin" diyen dahi arkadaşlarımız oturup düşünsün 5$'a aldıkları skyrim'in hepsini 200 kişiye dağıtınca her modcuya kaç para düşüyor bethesda 0 lira kazanırken. 60 dolara almistim ilk sale de sanirim. dragonborn a 20 usd, dawnguard a 20 usd, hearthfire a da 5 usd verdim. 95 USD ediyor. hangi 5 dolardan bahsediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 bütün modları bedava yapan mod support dahil mi o fiyata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 https://www.reddit.com/r/gaming/comments/33uplp/mods_and_steam/cqol9re?context=3 evil gaben downvoted to hell karmaya bak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 tam bir seni biz yarattik durumu oldu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Namessar said: 60 dolara almistim ilk sale de sanirim. dragonborn a 20 usd, dawnguard a 20 usd, hearthfire a da 5 usd verdim. 95 USD ediyor. hangi 5 dolardan bahsediyoruz? tamam sen 60$ verdin, başkası 5$ verdi. sen mod yüklemedin, 5$'lık adam 100 tane yükledi. nasıl dağıtıp paylaştırıyorsunuz modculara anlatın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 darth gaben confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 linke bakıyorum da tam bir melek adam ya, tuvalet köşelerinde mumla ararsınız böyle bir adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 upvotelayıp en tepeye çıkardıkları beş maddeden iki tanesi "artık nasıl copyright infringement yapacağız?" biri de "bedava daha iyiydi yea". iki tanesi legit: - quality assurance - gelir paylaşımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 hakkaten ya, gariban bethesda, gariban steam. para kazanamislar, yazik valla. herkes hayrina yapiyor bu isleri,biz fesat insanlar anlamamisiz hakkaten. pardon ya. kazandigi bes dolarcigi da kariya, kiza, kumara, modcuya mi versin gariban bethesda? valla, dogru diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 o legit dediğin şeyler burdada konusuldu sen gelip "ööö para vermem dısıdna bi konuyla gelin ööö" diye çıkış yapmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar