Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 EA Play nasıl Steam'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 ea play oyunlarını library nin home page te browse edebiliyorsun. yüklediğinde aşağıdaki gibi steam library altında label alıyor. oyun başka drm e bağlıysa klasik o client açılıyo ama steam drm olan oyunlarda direkt açılır. yani steam den almaktan farklı değil. sadece abonelik biterse library den siliniyor sanırım. yani güzel olur steam e gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 steam eaplay çoğu oyun için origin açıyor, bir de standard eaplayde (benim gamepassden var) olan bir sürü oyun steam eaplayde yok. steam eaplay aşırı dandik bence, fiyatı iyi çıkmıştı ilk 1 yıllık almıştım sonra devam ettirmedim o ara zaten gamepasse de getirdiler hiç gerek kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 ama o oyunları steamden de alsan eaplay e bağlanıyor. gamepass başkalarının oyunları ağırlıklı. çoğu da steam de ekstra drm gerekmeden açılıyor. bence ea play den daha başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 (düzenlendi) bana çok zor geldi, bi kere ms publisherlara xbox gamepassde yer alması için para veriyor, şimdi steamdeki gamepasse de vericem seni dese olacak mı (steamde halihazırda adam oyunu kendi satıyorken), eaplay steam versiyonundaki her şey ea'in kendi oyunu, asıl eaplayde ea dışı oyunlar da var. bu örnekteki gibi sadece ms oyunlarının olduğu bi gamepass belki olabilir steamde. bir de ms steame gelmek istiyorum diye bir şey dememiş zaten gabe yemlemiş öyle ortaya gelseler geri çevirmeyiz diye, msin gabe ayısına komisyon bırakacağını sanmıyorum zaten gamepass kendi ekosisteminde bile aşırı popülerleşti. ha gelse güzel olur mu olur, steam walletımla alırım gamepass sub Şubat 28, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 MS istemez bu arada onu en başta. Hem Game Pass satıyor, hem de Forza, Halo filan gibi MS oyunları Steam'de çok satan oluyor. Kendi kazını keser öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 aynen. steam indirim dönemleri bakıyorum top10da bi sürü ms oyunu, gamepasse rağmen millet nasıl alıyor bunları şaşırıyorum. sadece onun için bile gamepassi steame getirmesi hata olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 3 dakika önce, Silphatos dedi ki: gamepasse rağmen millet nasıl alıyor bunları şaşırıyorum çünkü game pass bok gibi. kendi oyunları da öyle midir bilmiyorum, muhtemelen daha çok ilgileniyorlardır ama conan'da mesela server versiyonu update ediliyor, steam'ciler oyunu peçleyip giriyor ama ms ertesi gün hala boş boş bakıyordu filan. "yapacağınız iş hk." deyip steam'den aldım gamepass subs'ım devam ediyor olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 (düzenlendi) benim 2 yılı geçti gamepass pc abonmanlık, evet yavaş ve dandik app ama daha böyle büyük bi hatasını görmedim. 1 oyunla koca abonmanlığı da yakma lan çoko şimdi son updatele oyunları windows app gibi gizli klasöre değil de açık ve istediğin klasöre yükleme olayı da geldi bu arada o çok güzel oldu. Şubat 28, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 9 dakika önce, Silphatos dedi ki: 1 oyunla koca abonmanlığı da yakma lan çoko online oyunda sırf store dandik diye official server'a girememek büyük fail ya. publisher'ın da "lan benim oyunumu niye oynatmıyosunuz" diye mail yağdırması lazım da işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 rus developerlar paralarini alamamaya baslamislar Steamde: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 disney ve marvel filmleri de rusyaya yollanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 twitchciler youtubecular falan yalan oldu direk, zaten askere alirlar hepsini haftaya bu gidisle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 ulan swiftten çıkarttılar rus banklaları, ödemeleri nasıl alabileceklerini düşünüyolardı aehaehu. gg blyad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Alice oyunu geri gelmis, sirf 2. oyun var simdilik, bunun bir versiyonunda 2 oyun birden vardi ama oyle bir ibare yok gibi: https://store.steampowered.com/app/19680/Alice_Madness_Returns/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Steam - 2021 Yılı Değerlendirmesi https://steamcommunity.com/groups/steamworks/announcements/detail/3133946090937137591 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 (düzenlendi) On 21.02.2022 at 01:26, Bone dedi ki: eskiden dediğin 2008 felan sanırım. dolar FECİİİİ arttığı için en aşağı 500 TL'lik ürünler bulman normal. gördüğüm en ucuz joystick şu: https://www.amazon.com.tr/Thrustmaster-2960623-2960623-USB-Joystick-Siyah/dp/B00A8XGF3U şunu aldım 200. her an ben gidiyorum diyip gidecekmiş gibi çok şeker bi görüntüsü var. custom bi gamepad app ya da bu amaca uygun bi şeyler bulursam mini ekran olarak telefon eklemek istiyorum. flight simleri oynamak için vardır sanırım android yazılımlar, wifi aracılığıyla. Mart 16, 2022 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Rockstar gta+ cikariyormus gta online icin. Aylik odemeli sacma sapan bir sey. Trilogy remake yuzune bulastirdi, enhanced expanded dedi iki bloom efekti satti. Fabrikada bu kadar abanmiyorlardir inege sagmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 bi de sadece nextgen konsollara yapacaklarmış, eski konsolcular ağlıyormuş biz alamayacaz diye, yazık lan auheuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 güç adamların elinde bunun farkındalar. istediği kadar kötü publicity olsun, leş f2p seviyesine inip paraları toplarlar küfrü hakareti yerler. sonra bi gta 6 trailer'ı yayınlarlar hepsi unutulur. sonra aynı döngü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 (düzenlendi) bunlar gogda var gerci ama boyle toplu paket degil sanirim orda: https://store.steampowered.com/bundle/24494/Gold_Box_Classics/ Mart 29, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Sony is on the hunt for a senior director of PC planning and strategy. https://boards.greenhouse.io/sonyinteractiveentertainmentglobal/jobs/4460967004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 15 yıldır eliyle pc’ye dokunmamış bir adam almasınlar da coca cola veya general motors’dan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Amazon değil Sony ya, yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar