pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 belcika hots lootboxlari da yasaklatmisti gecen. turump diz cokecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=c54vu1JMW1Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Recore Steam'e gelmis: https://store.steampowered.com/app/537450/ReCore_Definitive_Edition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 ne ki bu? explain pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 bir olayi yok abi iste microsoft storedaydi bu, daha anca yeni steame geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Abi size de şey oluyor mu? Tamam walkthroughlara bakabiliriz elbette ama böyle oyun bir noktada bir tıkanıyor. Örneğin Divinity oynuyorum abi bualamdım yani questin akışını. Öyle dolanıp duruyorum. Kitlendi oyun. Sonra bayıp eah diyip kapatıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Quest log okuyunca bulunuyor genelde. Tam tersinden sikayetciyim ben biraz, cok elinden tutup goturuyor oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Yaşlılık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 yaslilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 inat yaparsam max 20-30dk, yapmazsam 5-10dk filan veriyorum, sonra gamefaqs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Biraz deneyince olmuyorsa direk kapatıyorum. Sonraki açışımda büyük ihtimalle takıldığım yeri kasmadan geçiyorum. Souls serisi hariç Onların abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 bulmam gereken bı kapıyı veya anahtarı bulamamısssam gıbı hısedıyorsam hemen bakıyorum, zorluk morluksa hıc abanıyom ole. soudls fdalan gıbı sacma sapan harıtanın her yerını gezmen gereken ıtem bulmak ıcın oyunlarda direk wikiden bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Oyun için zaruri olmayan item set vs. için hayatta bakmıyom. Bulamazsam es geçiyorum. Bunun haricinde son 10 küsür senedir bütün oyunların ana görevleri devasa oklarla elden tuta tuta götürüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Sonra PC Gaming niye bu hale geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Abi ne bileyim Divinity'de bir yerde takıldım eheh neyse walkthrough kasacağım artık herhalde :( Ok mok elden tutma falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Nerde takıldın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Arcanumun fan patchleri vardiya nerden ulasabiliriz onlara acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 sanitariumda bi melodiyi dinleyip aynısını calmam gereken biyer vardı gecememiştim bi türlü kulak yok :( gitar mitar calan arkadaş geldi tık tık 2 snde geçmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Monkey island da vardi oyle bir muzik aleti calma. Kagida not alirdim ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 gitar caliyordun bonjo veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Gitar degildi eminim de bonjo olabilir bilmiyorum anlamam. saza benziyordu daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Cuce said: Arcanumun fan patchleri vardiya nerden ulasabiliriz onlara acaba http://terra-arcanum.com/drog/uap.html Burdan beybisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 tesekkurler canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar