Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://www.imdb.com/title/tt2296682/?ref_=sr_2 Kadro güzel gibi, gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 niceee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 8. Henry kaldığı yerden devam eder herhalde pompa işlerine.. Güzel benziyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 başlamış bu. ilginç geldi bana. iyi amaçlarla adam kesen biçen bi drakula. illuminati benzeri bir örgüte düşman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 dizinin potansiyeli yüksek umarım sıvamazlar dracula ismi order of dragon dan geliyor btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ahmedinejad said: başlamış bu. ilginç geldi bana. iyi amaçlarla adam kesen biçen bi drakula. illuminati benzeri bir örgüte düşman. Kitabı okuyun. aslnda kendisi illuminati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Pahali yapim gibi.. Takip edeyim. Ilk bolum iyiydi btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 gece izleyeceğim. başrolde zaten sevdiğim bir oyuncu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Izledim. Eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Bakiyorum simdi ama kalitesi garip. Hulu'da sadece Med ve HD var, High ve Low kaliteler kayip. HD izledigimden sorun yok ama garip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ayrica: http://forum.paticik.com/read.php?11,6992569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 3 saatte anca bitirebildim ilk bölümü 2-3 bölüm daha izlerim sonra bırakırım. plot bölümün bir albenisi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Dekor ve kostum super. Parlamayan vampirler de iyi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Giriş çok kopuk değil miydi ya. Onu bağlayış şekilleri de hoşuma gitmedi. Güzel bir yatırım yapmışlar. Potansiyel de çok yüksek. Ama birşeyler yanlışmış gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bir iki bölüm izlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 drakulayı (gerçek ismi ile voyvoda yı) osmanlı da nasıl pompalıdığımız kısımları da anlatıyosa oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Biraz dağınık bir bölümdü giriş için. Şimdi spoiler filan denicek de bu hikayenin kitabı var filmi var. Ama konunun belli ki onlarla bir alakası yok. Açıkcası karakterlerin yeni hallerini pek sevemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Van Helsing'i beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bu kadar kotu bri ilk bolum olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 İlk bölümden görüldüğü kadarıyla tırt gibi ya biraz, 2-3 bölüme kadar rengini belli eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Çok kopuktu ilk bölüm, baya geniş bir storyline yaratmaya çalışacaklar anladığım kadarıyla ama işi bağlamak için hepsini ilk bölümde azar azar anlatmaya kalkınca çok sıkışmış, biraz daha sakinleşerek ilerlerse akabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Nesi kopuk abi, adamlarin bunun koyunu basip ailesini kesmis, bu da intikam pesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 banlayın ya spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Dracula 101. Hbo yapsa bi tane aslinda, padisahlarin bunu dudukledigi zamanlardan filan baslayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar