Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liebe said:

Llama said:

hakeme küfür etmez artık fenerliler bu maçtan sonra demi ?

evet bebişim bundan sonra diyecek söz kalmadı.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/f-bahce-instagramdan-isyan-ettiSXHBQ349935SXQ

bırak kırmızıyı sarıyı faul bile vermedi halis muhlis o.

kulup instagram'dan isyan mı etmis?
amk iyice mahalle takımı oldunuz.
Mesaj tarihi:
son birkac sezondur fener hep son dakikalarda atarak kazandıgından fener balı diye bi sey var hakikaten. ama bu mac erciyes'in beraberligi haketmedigini de soylemek gerek. ikinci yarı tamamen kapandılar. halbuki ilk yarıda beraberligi yakaladıktan sonra cok iyi oynadılar, one gecebilirlerdi.

bir de sunu yazmadan edemicem, erciyes'teki o yasin midir nedir onun takımdan atılması lazım. bencillik de bir yere kadar.
Mesaj tarihi:
90 da atmadınız. her şey nizami gibi duruyor olabilir ama cümle hepimiz biliyoruz ki, başka takımın maçı olsaydı 93:59 dedi mi düdüğü çalmıştı
Mesaj tarihi:
Oha yalnız.

said:
Fenerbahçe Dergisi'nin bu ayki sayısında Sarp Akkaya hakkındaki röportaj, ünlü oyuncu tarafından yalanlandı. Akkaya Twitter hesabından yayınladığı mesajda, "Bu ay FB dergisindeki roportaj bana ait değildir. %90 ı birinin hayalürünüdür. Sorumlusu kim bilmiyorum. İtibar etmeyin. FB Dergisi röportajı kardeşimle bana ait değildir. Bu rezilliğe itibar etmeyin. Bizim söylediklerimiz yazılmamıştır." ifadelerine yer vererek taraftarlara şok yaşattı.

Fenerbahçe Dergisi'nin bu açıklama karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu.

http://skorer.milliyet.com.tr/unlu-oyuncudan-f-bahce-dergisi-ne/-/detay/1779340/default.htm
Mesaj tarihi:
Holy said:

emenike girince daha çok 4-1-1-4 gibi oynadık. erciyes'te ortasaha yoktu zaten ikinci yarı, dümdüz geçtik oraları.

son atağa bakın christian kuyta verdiği an aynı çizgi üzerinde soldan sırayla kuyt-sow-webo-emenike var, milimetrik olarak aynı çizgi üzerindeler sfsdf
Mesaj tarihi:
S-H said:

1 tane de bana vardı o da çıkmadı
marcus bile kırmızı dediyse webo ve canere 3 kırmızılıktır her biri. ki onlar ortada olunca kararlar direk hakem haklı diyip geciyolar.
  • Yeni Oluştur...