Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2


Liebe

Öne çıkan mesajlar

volki.jpg ahaha :D

o degilde emenike yada cardozo'dan biri gelecek desek 12 yabancimiz oluyor, kesin 2 yabanci gitmesi lazim, olduki 2si birden geldi 3 yabanci gitmesi lazim ben sahsen krasic banko gider diyorum, bunun disinda meireles kesinlikle satilmali hele monaco falan isteyip satmadiysak cok buyuk aptallik etmisizdir, bizim lige gore bir adam degil bu adam, bonservisi cok fazla+ maasida, ustune birde sakatlik problemi yasiyor surekli hani gecen sene elle tutulur bir katki yaptigini dusunmuyorum bu senede salzburg macinda yoklari oynadi, nefret ettigimiz cristian bile bir oh cektirdi, valla piyasasi varken avrupadaki araplara yada ruslara satmaliyiz diye dusunuyorum. bunun disinda sagda solda holmenin kiralik gonderilecegi yaziyor, ben holmenin kiralik olarak gidecegini dusunmuyorum, hani tamam aptallik yapan yoneticilerimiz var eyvallah ama yeni transfer ettigin bu yastaki adami kiralik gondereceksin neden aldin derler adama. bu arada alves cok iyi transfer onun yanina yakisacak piyasadaki tek yerli bence serdar tasci hani olurda alirlarsa tadindan yenmez, kendimce gitmesi en muhtemel isimler; krasic>meireles>stoch>yobo :( > cristian > kuyt > webo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hem cordozo hem emenike mi ?

o kadar yabancı forveti ne yapacağız,zaten şu an kadro karmakarışık.

işleri kızıştırmak için birinden birini almaya çalışacaklar,ortalık kızışsın ayağına,bi de sanırsam emenike giderse yerine cordozoyu istiyor moskova belki ikili bir anlaşma olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stoch için herkes kampın yıldızı oldu diyor ama Yanal aynı Aykut gibi adamı kadroya almıyor, heralde satacaz ve bikaç seneye büyük bir takımda yıldız olarak görecez kendisini.

Ne oynadığımız taktik belli ne kadro belli, Salzburg olmazsa ondan sonraki rakip zaten eleyecek bizi bu görünüyor açıkca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...