Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 blizzort benim için biteli çok oluyo. kart oyununu public yapıyoz d3 e de exp çıkarıyoz dicekler bariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 blizzard catayla birlikte bitmemiş miydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 FreEmoon said: Darksun said: D3 expansion bencede, wow expansion muhtemel 'burning legion' blizcon da açıklanır zaten ekim de mi ne çok kalmadı yani. 5.4 oynanırken expansion açıklayıp release date ide aralık sonu felan yaparlarsa çok adam kaybetmezler gibi geliyor bana. Öteki türlü 5.4 ile 1 sene oyalamaya çalışma çabasına girerlerse 3 aydan sonra azalmaya başlar 6 aydan sonra serverda adam kalmaz yine =) Yani diyorsun ki 5.4 eylülde gelecek, ekimde exp açıklayıp aralıkta exp getirecekler. Ya kıçı kırık patchlere 4 ay ptr yapan firma, kalkıp duyurduktan 2-3 ay sonra exp çıkaracak, toplasan koca expansion'a 2 ay ptr yapacak. Ya insan bunu rüyasında görse sabah arkadaşlarına "dün bir rüya gördüm, o kadar saçmaydı ki direk kaale bile almadım" diye anlatır. Aylar tutacak diye birşey yok ama eylülde release edeceği 5.4 ü 1 sene kakalamaya uğraşmazlar herhalde. O hatayı bir kere yaptılar zatem millet aynı patch i 1 sene oynamaz. Daha hızlı çıkarmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 "YENİ IP YAPIYORUZ!" dedikten sonra WoW spinoffu açıkladıklarından beri Blizzard'dan düzgün bir oyun beklemiyorum artık. Denildiği gibi "Diablo 3'ü PS4/XB1'a çıkartçaz, işte trailer" bile diyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 gamescom'da diablo 3 exp, blizzconda da wow exp açıklanacak işte. ikisi de önümüzdeki yılın 2. yarısında çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Titanla ilgili değişik şeyler düşünüyorlar ama. Mesela kesinlikle subscription based olmayacağını açıklamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bulanık suda balık avlatma derler ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Tırtstone'un da yeni IP olduğunu açıklamışlardı ama Warcraft çıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ha ok gerek kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 aylık ücretli gibin, wow gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 http://www.gamebreaker.tv/mmorpg/blizzards-titan-looking-at-a-f2p-model/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 warcraft3 gibi yeni bir strateji cikarsalarda oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 = Mike Morhaime said: We’ll be sharing Diablo 3 related news at Gamescom this month. Tahminleriniz doğru çıkmış ağalar, bugün mike abi böyle demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 başlık kilitlenebilir, teşekkürler. başka yıllara, hayatlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paladin açıklanırsa affederim bu hatalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Roqq said: Paladin açıklanırsa affederim bu hatalarını. benim d3e donmem icin butun eski classlari getirmeleri lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 dükkanı kapadık diycekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 RMAH'ı kaldırırlarsa yüklemeyi düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Pala gelirse , d3 deki tum beceriksizlerini affedebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bingildak said: RMAH'ı kaldırırlarsa yüklemeyi düşünebilirim. this bide reset atsalar bütün itemlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Diablo3'ü yeniden yaptık falan demeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ben diablo 3'e çıkacak exp ile bir burning crusade etkisi bekliyorum. ya da ben çok optimistim ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 para verip diablo exp alana çok pis özelden küfür ederim arkadaş. adamlar güzelim diablo serisini bitirdi aç gözlülükle, oyunun kötülüğü iyiliğini demiyorum yani, rmah ile oyunu bitirdiler adamlar. buna rağmen diablo sevip de girip exp'e para verecek adam varsa lütfen kendini ateşe versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 RMAH olmasaydı da birşey farketmezdi, oyun gerçekten kötü çünkü. 12 milyon satması diablo2'nin/wow'un/starcraft'ın popülerliğinde diablo3ü de görmezden gelemeyen insanlardı. İnsanlardık, diablo2yi oynayıp da 3ü oynamamak katmandu tapınağındaki keşişlerin dünya zevklerine yüz çevirmelerindeki triallardan biri olurdu çünkü. Ama işte bir oyunun silah/cosmetic/hiçbirşey vermeden retaille aynı fiyat 60 dolar preorderı olsa indirim bile olmadan, söveriz. 60 dolarlık oyunun 10-15 saatlik campaigni olsa, ki bu campaign aslında aynı contentin farklı zorluk seviyelerinde oynanması olsa yine söveriz. Diablo3e efsaneye kötü bir mirasçı olmasından çok, bunlar gibi ADINI DİYAPLO ÜÇ KOYDUK YA ATB*KU VERSEK ALIRLAR mentalitesini oyuncunun açık açık yüzüne vuran şeylerden dolayı sövüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 12 milyon sattık dediğin ben de D3 ve SC2'yi pre orderla aldım. SC2 ek pakedini almadım. Bir daha blizzard oyunu çıkınca almayı düşünmüyorum. Belki SC online ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar