Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard has "special announcement" for Gamescom

sabonis

Öne çıkan mesajlar

FreEmoon said:

Darksun said:

D3 expansion bencede, wow expansion muhtemel 'burning legion' blizcon da açıklanır zaten ekim de mi ne çok kalmadı yani. 5.4 oynanırken expansion açıklayıp release date ide aralık sonu felan yaparlarsa çok adam kaybetmezler gibi geliyor bana. Öteki türlü 5.4 ile 1 sene oyalamaya çalışma çabasına girerlerse 3 aydan sonra azalmaya başlar 6 aydan sonra serverda adam kalmaz yine =)

Yani diyorsun ki 5.4 eylülde gelecek, ekimde exp açıklayıp aralıkta exp getirecekler. Ya kıçı kırık patchlere 4 ay ptr yapan firma, kalkıp duyurduktan 2-3 ay sonra exp çıkaracak, toplasan koca expansion'a 2 ay ptr yapacak.

Ya insan bunu rüyasında görse sabah arkadaşlarına "dün bir rüya gördüm, o kadar saçmaydı ki direk kaale bile almadım" diye anlatır.

Aylar tutacak diye birşey yok ama eylülde release edeceği 5.4 ü 1 sene kakalamaya uğraşmazlar herhalde. O hatayı bir kere yaptılar zatem millet aynı patch i 1 sene oynamaz. Daha hızlı çıkarmaları lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

RMAH olmasaydı da birşey farketmezdi, oyun gerçekten kötü çünkü. 12 milyon satması diablo2'nin/wow'un/starcraft'ın popülerliğinde diablo3ü de görmezden gelemeyen insanlardı. İnsanlardık, diablo2yi oynayıp da 3ü oynamamak katmandu tapınağındaki keşişlerin dünya zevklerine yüz çevirmelerindeki triallardan biri olurdu çünkü.

Ama işte bir oyunun silah/cosmetic/hiçbirşey vermeden retaille aynı fiyat 60 dolar preorderı olsa indirim bile olmadan, söveriz. 60 dolarlık oyunun 10-15 saatlik campaigni olsa, ki bu campaign aslında aynı contentin farklı zorluk seviyelerinde oynanması olsa yine söveriz. Diablo3e efsaneye kötü bir mirasçı olmasından çok, bunlar gibi ADINI DİYAPLO ÜÇ KOYDUK YA ATB*KU VERSEK ALIRLAR mentalitesini oyuncunun açık açık yüzüne vuran şeylerden dolayı sövüldü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...