logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 beyler yurtdışında olduğum için fiyatlara bakayım dedim sezonluk 350 euro çekiyor herifler. soygunun böylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 bunlar neden samsung tv ler için uygulama yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ya da philips e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ekşiden 2 ortak buldum gül gibi geçiniyoruz whatsapp grubumuz da var. valla 90 liraya 1200k kalitesinde bence hiç fena bir deal değil. tabi ortak olunca 2 derbi kaçıroyusn onu da link bulucaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 arcane said: bunların dümenleri inanılmaz bir hal aldı. bu sefer de sezonluk paketten LigTV, NTVSpor falan işe yarar TV kanallarını kaldırmışlar. onun için ayrı ücret vereceksin diyor. kanallar için 10 tl ayrı para mı istiyorlar yuh artık bu sene bütün web üzeri tvler sapıttı ya çok fazla para istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Şu digitürk'e para yedirmeyin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bu sezon almadım. akşam linklerinizi bekliyorum panpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 logtrig said: beyler yurtdışında olduğum için fiyatlara bakayım dedim sezonluk 350 euro çekiyor herifler. soygunun böylesi.valla bi kaç defa senelik veya 3 aylık almıştık şu paketlerden, şimdi bu sezon için napsam diye düşünüyorum ama 350 euro olacak iş değil. vpn bulup 600 liralık yüksek kalite full paket alsam diye düşünüyorum, daha ekonomik ve de pl, la liga filan da var. ama çalışır mı ya da sorun çıkarır mı pek fikrim yok. geçen sezon atacast filan yolumuzu bulmuştuk bi dönem ama artık o da yok galiba (ya da var mı o ayar bi şey?). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 samsung smart tv ler için uygulama çıkmış sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Bizle de paylaşsan xeşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 ben ruslara guveniyorum. seviyorum bir kac siteleri var.. hatta samsun konya maçlarını bilr veriyor. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 var mı uygulamayı deneyen, açılmıyor bende.yükleniyor diyip kalıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 bi de ipad'te falan izlettiriyor. apple tv'ye atmiyor goruntuyu. nabim ben kic kadar ekranda izleyip. hem o fiyata ligi satin alicam hem de bana sinir koyacaksin. o kadar para basiyon madem apple'la anlasma yap apple tv'ye app'ini koy. ruslari bu yuzden bir kere daha seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Arayuzu degistirmisler, film ve dizileri arttirmislar, fiyati yilda ₺40 kadar yapmislar toplu odeyince. TV kanallari icin aldim, ama guzel filmler de var. TV'de programi oldugundan filmlere de oradan bakarlar ana-baba filan, dublajli hepsi guzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Online entertainment ayaktaysa şüphesiz GERGE sayesinde. Üyelik almadığı site = YOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 iki gündür 1. yayını açamıyorum ya.octoshape yükleyin diyor hep, o sayfayı kapatırsam p68 hatası veriyor.kaspersky internet security yükledim acaba ondan mı diyorum ama devre dışı bırakınca da değişmiyor birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Aynı sorun bende de oluyordu , modemi resetleyince düzeliyordu genelde bir dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 kaspersky internet security'i silince düzeldi.total secuirty varken sorun olmuyordu.1 yıllık lisans almıştım, nasıl düzeltecem acaba sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 win10 uygulamasından izledim ben dün, onu deneyebilirsin win10 kullanıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 https://www.digiturkplay.com.tr/DigiturkDenemeKampanyasi 1 haftalık trial açmışlar. sözlükte 5000 kişiyle sınırlı yazmışlar. ama TC kimlik no falan verilmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Sms yağar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 ben aldım ya eyvallah. haftaya bi gs maçı izlerim evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar