Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturk Play


screwy

Öne çıkan mesajlar

Merhaba simdi futbol maclarını izlemek icin yalandan kanal aramaktan cok baydıgım icin digiturk play alsam diyorum kampanyalı 259 yerine 239tl 3 ay premium var diyo ve son gunu diyo bunun icin acaba diger kullananlar bundan daha fazla indirim yedigini gordunuz mu digiturk un sezon baslamadan yok alayım mı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Bu nasıl kazıktır ya ? 259TL lik paketin görüntüsü kaçak stream izlediğimiz ikide bir donan atari oyunu görüntüsü var ya aynen o olmuş. Eski bildiğimiz görüntünün fiyatı 399tl olmuş. lan 400 tl nedir, internetde cabası. Baktı çok tutuyor millet bunu alıyor.. İlla geçerecekler bize. Sıçtımının ligi zaten boktan süperlig takımlarına para vericez ihale kazanacaz diye bize döşüyorlar..

iptv hötcast potcast ne bok illegal varsa hepsini alacam anasını satim. inat.

Şu standart görüntünün kalitesine bakarmısınız bi... Bunu tv ye yansıtınca sensible soccer görüntüsü oluyor. 600 kbps ne lan..

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000066148/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-2013--2014
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baya rezaletmiş fiyatlar ya. 400 lira ne? sadece maç izlicen diye? üsstelik üst düzey kalitenin bile kalitesi çok da iyi değil.

hayır ben mesela nba league pass aldım 250 liraya, playofflar dahil. yaklaşık 1300 maç. fıstık gibi 3000 kbps yayın, geri alma ileri alma vs var, o sezonki herhangi bir maçı izleyebiliyorum istediğim anda. aynı anda 2 maç hatta 4 maç izleyebiliyorum vs vs.

bizimkiler bi de kalite için de ekstra para istiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...