Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL Ön Eleme: Salzburg - Fenerbahçe 31 Temmuz Çarşamba @ 21.30

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Akşamleyin Fenerbahçe salzburg'a 10 atsın. 10'da yetmez 20 atsın.

Öyle Avrupa'da Türk takımlarını tutuyorum kafasında bir adam değilim. Hatta bu zihniyeti gereksiz ve amaçsız milliyetçilik olarak görürüm. Ama "vahşi kapitalizm"in en büyük temsilcilerinden biri olan Salzburg'a Fenerbahçe öyyyyle bir koysun ki...
Sosyal ağlarda paylaş

Salzburg'u Boghossian'ın transferinden sonra takip etmeye başlamıştım, bizimkiler Avusturya'ya gittiğinde formasından bile aldırmıştım. Çok severim, lakin geçen yıl kötü durumdaydılar.

Ben o Salzburg aklıma geldikçe Fener rahat koyar diyordum ama Ragnick takımı feci toplamış, sportif direktörlük nasıl yapılır öğretiyor. Harika olmasa da güçlü bir takım olmuş Salzburg, kendi segmentinde tabii ki

bana kalırsa halen fener favori ama işi hiç kolay olmayacak. Lazio ve Plzen'e karşı oynadığı oyunu tekrarlaması gerek. Salzburg boşlukları hiç affetmeyen bir takıma dönmüş. Hafta sonu son lig şampiyonuna domaltmadan tecavüz ettiler. İzledim maçı, şiir gibi atak yapıyorlardı.

Boghossian kim lan derseniz, Salzburg'a transfer olmadan önceki sezon Newell's Old Boys formasıyla Arjantin ligini fırtına gibi estiren ve bana ML, gol üstü seçenekleriyle minik bir servet kazandıran arkadaştı. Şampiyon olamamışlardı son 2 mi 3. maçta mı ne kaçmıştı ama olsun, Salzburg'da gönüller onu terk etmedi.

Gerçi deseniz ona ne oldu. Tutunamadı Avusturya'da, devam eden yıllarda sürekli kiralandı ve hiçbir bok olamadı. Avrupa bazı güney amerikalılara yaramıyor efendiler :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...