fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 netim yok. Cebin göstermesi imkansız ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 walla ben de üşenyorum ya google yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ORF Eins kanalı veriyor, bulabilirseniz izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sostizm said: Başarılar Fener Bahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Akşamleyin Fenerbahçe salzburg'a 10 atsın. 10'da yetmez 20 atsın. Öyle Avrupa'da Türk takımlarını tutuyorum kafasında bir adam değilim. Hatta bu zihniyeti gereksiz ve amaçsız milliyetçilik olarak görürüm. Ama "vahşi kapitalizm"in en büyük temsilcilerinden biri olan Salzburg'a Fenerbahçe öyyyyle bir koysun ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 FT 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Salzburg çok tenha bir şehir, stadyumları Euro 2008 kapsamında 30.000 kişilik yapıldı ama tek tribün açık oynuyorlar Avrupa maçları hariç, baya bir Türkiye ambiyansı olur gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 hangi kanal veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Salzburg'u Boghossian'ın transferinden sonra takip etmeye başlamıştım, bizimkiler Avusturya'ya gittiğinde formasından bile aldırmıştım. Çok severim, lakin geçen yıl kötü durumdaydılar. Ben o Salzburg aklıma geldikçe Fener rahat koyar diyordum ama Ragnick takımı feci toplamış, sportif direktörlük nasıl yapılır öğretiyor. Harika olmasa da güçlü bir takım olmuş Salzburg, kendi segmentinde tabii ki bana kalırsa halen fener favori ama işi hiç kolay olmayacak. Lazio ve Plzen'e karşı oynadığı oyunu tekrarlaması gerek. Salzburg boşlukları hiç affetmeyen bir takıma dönmüş. Hafta sonu son lig şampiyonuna domaltmadan tecavüz ettiler. İzledim maçı, şiir gibi atak yapıyorlardı. Boghossian kim lan derseniz, Salzburg'a transfer olmadan önceki sezon Newell's Old Boys formasıyla Arjantin ligini fırtına gibi estiren ve bana ML, gol üstü seçenekleriyle minik bir servet kazandıran arkadaştı. Şampiyon olamamışlardı son 2 mi 3. maçta mı ne kaçmıştı ama olsun, Salzburg'da gönüller onu terk etmedi. Gerçi deseniz ona ne oldu. Tutunamadı Avusturya'da, devam eden yıllarda sürekli kiralandı ve hiçbir bok olamadı. Avrupa bazı güney amerikalılara yaramıyor efendiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Salzburg maçındaki ilk 11'imiz: Volkan, Mehmet Topuz, Yobo, Alves, Kadlec, Emre, Mehmet Topal, Meireles, Alper, Webo, Kuyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 21:30 da çok geç be arkadaş yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sow oruçlu diye yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 güzel 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Geçen sene o kadar puan topladı iki takım birden Avrupa'da. Neden hala çift eleme oynuyoruz CL 'ye katılabilmek için. Sanki tek eleme yapacağız diye aklımda kalmıştı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 maçın hangi kanalda olduğnu biri bana söyleyebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Oha Volkan. Savunma folloş şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Maç dsmartta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 kavurma said: maçın hangi kanalda olduğnu biri bana söyleyebilir mi d ile başlıyor gerisini sen tahmin et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 kanal d yi açtım maçı göstermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ne maç yahu, hiç de öyle dandik eleme maçlarına benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 alper'den selçuk'u aratmayan hareketler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Top kelimesinin anlami mi degisti? Su yuvarlak sey degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 O nasıl bir korner organizasyonudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 0-2 alır fener. klasik bir fenerbahçe maçı oluyor şu dakikaya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar