Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook topluluk standartlarını ihlal etmiyormuş.

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

ha şuraya 3 kelime bişi yazarım senin gibi modeller Q_Q cry moar çeker ayrı konu. biz babasız büyüdük Atatürk'ü baba bildik. ahah bunun neyini şikayet ettinizi geç karıyı yolda görsem boğazlıcak kıvamda bi insanım. ha aman sktr et boşver bu modelleri tonla var cahil apaçiler bunlar dersen öyle sktr edip boşverdiğimiz için şimdi ne kadar karaktersiz varsa mecliste.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

şu memlekette barınıpta Atatürk hakkında ileri geri gevşeyen ne kadar topaç varsa alayını gömüceksin diri diri. ha şurdaki 3 5 sığırda dahil.

İstersen hepsini Konya Ovası'na toplayıp, kimyasal silah kullan, daha kolay olur. Acı çekmelerini izlerken de bi sigara yakarsın. Mis gibi. Tertemiz. Sonra da anadan üryan zevk çığlıkları atarak kırlarda koşturursun.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun tersini biz yapıp adamlar kızınca ÖRÖRÖ İFADE ÖZGÖRLÖLĞMÖ diye bağırırız. Kendi tabunu yıkmadan karşındakinin tabusunu yıkmasını beklemek.

ha, bunun tersi olunca müdahale çok daha sert oluyor ayrı konu da yanlışa yanlışla karşılık verince bi bok olmuyo.

çok edit yaptım da Holy'nin yazdığına bi ekleme yapayım allah (cc) isimli twitter hesabı ve sahibinin gözaltına alınmasıyla ilgili ne düşünüyorsun bi de onu da sorayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark tamam empati güzel de

Fransuxa said:

şu memlekette barınıpta Atatürk hakkında ileri geri gevşeyen ne kadar topaç varsa alayını gömüceksin diri diri. ha şurdaki 3 5 sığırda dahil.

Şu adamla empati yapılır mı lan ahaha? Adam piskopat müslüman modelinin farklı bi rengi işte. HÜLOĞĞ çekiyor bildiğin.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

işte çıkıp muhammed şöle böle diyince de böle hissedio insanlar.
yada siz allahsızsınız olm huhahhha salahlar diyince.

güzel empati örneği olmuş

Umarım benim hissettiğimi hissediyorlardır "abuk bir foto olmuş hehe" diyip geçiyorlardır da salya saçmıyorlardır.

Yalnız öyle bir fotoyu şikayet edecek kadar kasıntı adam patide fazla olmaz. Yapılan ps'ların yapanları bağladığını, insanları mezarlarından çıkartıp söyletilmediğini fark edebilirsek sorun kalmayacak bence sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Suark tamam empati güzel de

Fransuxa said:

Şu adamla empati yapılır mı lan ahaha? Adam piskopat müslüman modelinin farklı bi rengi işte. HÜLOĞĞ çekiyor bildiğin.

Hakkaten sivasta otel yakandan ne farki var bunun? Ciddi soruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

eet herif baya saçmalamış canım.

ben yazıyı okuyunca biraz dokunur gibi oldu sonra gülmeye başladım.

geçen gün, bakkalköyde bi böle konser alanı gibi bişi kurulmuş, 2 tane çocuğa sordum yanımda hanım, ne konseri bu diye.
"tarkan konseri abi" diye dalga geçtiler benle.
hemen bi sinirlendim, sonra "ulan tayyible o kadar makara yapıoz sonra sinirlenme babo diyoruz" diye geçirdim içimden güldük beraber.

ama fransuxa harbi suxa olmuş yuh çüş
Sosyal ağlarda paylaş

Oyle bi konusuyosunuzki sanki CHP Kadin kollari baskanligindaki overly attached karilar gibi KK hulogg cekiyorum falan sandim kendimi. Hulogg cektigim adam Ataturkse evet hulogg un kralini cekiyorum. Baska bi yerde soylemeyin bu laflari dusunce ozgurlugu falan diye kafaniza istakayi yersiniz tayyibe hehehe deniliyo diye ataturke yapilanada heheheh denebilicegini falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...