Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Athéne gelsin de neşemizi bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Kaelthas gelsin, merely a setback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 su altından bişiler gelsin ya ssc en güzel raid ortamıydı azshara gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Flam said: Vol'jin Garrosh'a kan açlığı yaptığı için karşıydı bilge adam sonuçta ama yani Troller zamanında insan yediklerini de unutmuş gibiler =) kalbim tekledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Fin said: su altından bişiler gelsin ya ssc en güzel raid ortamıydı azshara gelebilir. azshara kolay olur şahin k. çıksın sudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 kamyoncu federasyonu gibi guildsınız siizn theme uyar o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 kil'jaeden gelir endboss olarak. yeni hero class demon hunter gelir, level 55 veya daha üst bi levelda başlatılır. oyunda mail hariç her armor tipinden 3er class var bu yüzden mail olur dh diye düşünüyorum. specler de melee-ranged-tank olur. warcraft'taki dh lore'unun içine sıçılır o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 warlocka demon form verdikten sonra demon hunterın olayı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 warlockta death coil vardı sonra dk'ya da death coild geldi. sonunda warlocktaki death coilın adı değişti. blizzard için herşey mubah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Ben mage/priest bekliyorum, Lady Proudmore tadında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 dağ gibi grom'un oglunu piç ettiklerinden beri ağızlarıyla kuş tutsalar dönüp bakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 #direntürkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 "Every tale needs victims and a hero... And needs arch villain too." Archvillain olarak blizzard'ın elinde çok mal var. Ben şahsen Bolvar soslu yeni Ner'zhul olsun isterim. Hem belki Maelström civarında Ner'zhul'a lazımlı birşeyler kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Archimonde'u görmek isterdim. Görünüs olarak cok hosuma gider kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 archimonde'u kesmedik mi zaten? wc3'te veya tbc'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 hyjalda emiyo archimonde. cot hyjal raidinin son bossu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Buyursun gene gelsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Kel Thuzad gelsin. Ress yemeye doymadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Archimonde u kestikde eski zamana yolculuk yaptık işte güya =) Şimdi muhtemelen yeni olacak. Sunwell de de anca Kil'jadeden in portal ı kapatıp yollayabilmiştik kendisini =P Sargeras felan olursa üflemesiyle felan ölmemiz lazım direk =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Emerald Dream gelecek gelmeli artık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Sargeras'ın bütün fiziksel hasarlara, fel ve fire hasar tiplerine immune olduğunu düşünürsek... Evet sargeras gelsin. Yıllarca kesildiği haberi çıkmasın. Wipefestten wipefeste koşulsun, wowprogresste boss kesme istatistiği olarak değil boss'un canını en çok azaltabilme istatistiği olarak varolsun. Ben aylarca indirilemeyen bossların olduğu zamanları özledim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 2 pala tank, holy-frost-arcane-nature ağırlıklı dps ile normal bosslardan farkı kalmaz. Tabi bu Sargeras bir boss olarak oyuna eklenecek anlamında söylemiyorum. Bir ayağını Kalimdor'a diğerini Eastern Kingdoms'a koyabilecek bir varlık WoW'a boss olarak gelemez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 2 pala tank <3 öyle tatlısın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Flam said: Sargeras'ın bütün fiziksel hasarlara, fel ve fire hasar tiplerine immune olduğunu düşünürsek... Evet sargeras gelsin. Yıllarca kesildiği haberi çıkmasın. Wipefestten wipefeste koşulsun, wowprogresste boss kesme istatistiği olarak değil boss'un canını en çok azaltabilme istatistiği olarak varolsun. Ben aylarca indirilemeyen bossların olduğu zamanları özledim yahu. gelsin daha ptr de keserler sen rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bu sargeras bu akdar güçlüyse ne bok yemeye medivh'in içine girdi sonra gömdüler falan bunu bilmem nereye. fantezi mi yapıyordu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar