Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW 6.0 / Kim Gelsin?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Flam said:

Vol'jin Garrosh'a kan açlığı yaptığı için karşıydı bilge adam sonuçta ama yani Troller zamanında insan yediklerini de unutmuş gibiler =)

kalbim tekledi
Mesaj tarihi:
kil'jaeden gelir endboss olarak. yeni hero class demon hunter gelir, level 55 veya daha üst bi levelda başlatılır. oyunda mail hariç her armor tipinden 3er class var bu yüzden mail olur dh diye düşünüyorum. specler de melee-ranged-tank olur. warcraft'taki dh lore'unun içine sıçılır o ayrı tabi.
Mesaj tarihi:
"Every tale needs victims and a hero... And needs arch villain too."

Archvillain olarak blizzard'ın elinde çok mal var. Ben şahsen Bolvar soslu yeni Ner'zhul olsun isterim.

Hem belki Maelström civarında Ner'zhul'a lazımlı birşeyler kalmıştır.
Mesaj tarihi:
Archimonde u kestikde eski zamana yolculuk yaptık işte güya =) Şimdi muhtemelen yeni olacak. Sunwell de de anca Kil'jadeden in portal ı kapatıp yollayabilmiştik kendisini =P Sargeras felan olursa üflemesiyle felan ölmemiz lazım direk =D
Mesaj tarihi:
Sargeras'ın bütün fiziksel hasarlara, fel ve fire hasar tiplerine immune olduğunu düşünürsek... Evet sargeras gelsin. Yıllarca kesildiği haberi çıkmasın. Wipefestten wipefeste koşulsun, wowprogresste boss kesme istatistiği olarak değil boss'un canını en çok azaltabilme istatistiği olarak varolsun.

Ben aylarca indirilemeyen bossların olduğu zamanları özledim yahu.
Mesaj tarihi:
2 pala tank, holy-frost-arcane-nature ağırlıklı dps ile normal bosslardan farkı kalmaz.

Tabi bu Sargeras bir boss olarak oyuna eklenecek anlamında söylemiyorum. Bir ayağını Kalimdor'a diğerini Eastern Kingdoms'a koyabilecek bir varlık WoW'a boss olarak gelemez yani.
Mesaj tarihi:
Flam said:

Sargeras'ın bütün fiziksel hasarlara, fel ve fire hasar tiplerine immune olduğunu düşünürsek... Evet sargeras gelsin. Yıllarca kesildiği haberi çıkmasın. Wipefestten wipefeste koşulsun, wowprogresste boss kesme istatistiği olarak değil boss'un canını en çok azaltabilme istatistiği olarak varolsun.

Ben aylarca indirilemeyen bossların olduğu zamanları özledim yahu.

gelsin daha ptr de keserler sen rahat ol.
  • Yeni Oluştur...