tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 elywyn forest a dönelim, eski wow ruhunu canlandırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 yannış topike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 BonePART said: Hangi sayının 3 katının 2 eksiği, aynı sayının 4 eksiğinin 5 katına eşittir? bu arada şu ales değil bildiğin ilkokul sorusu şıklardan gitsen 15 snaiye sürer frekanslar karıştı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ha 3 4 topike bakıyodum gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 wow a gelecek çok şey varda bu saatten sonra gidip yeni exp bile almam sanırım ya max lvla ulasıp 3-4 saat capitalde zıplamakla geçiyor oyun cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Eskiden böyle değildi, oyun zordu. Şehirlerde zıplamak yerine gün boyu farm yapmak gerekiyordu akşamki raid için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Genelde bayınca o modda olunuyor zaten de, geçen mesela Cata'nın son patch ini çok uzattılar. Millet öyle bir baydı ki adam kalmadı serverda. Artık oynanmaz felan derken herifler bir güzel video ile Mop u duyurdular abartmıyorum ertesi gün ortada gözükmeyenlerin yarısından çoğu geri geldi. Çıkış tarihinede 2 ay felan vermişlerdi hatta, doluştu insanlar =) Artık oynamam diyenlerden anca 1-2 kişi geri gelmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ne zaman canım wow çekse bi stream açıp 10 dk izliyorum tüm isteğim kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Lich King gelsin geri; hiç bir şey WoLK'un tadını vermedi. Üşüyoruz reis tam anlamıyla. Ama Outlands'i rewamp yapsalar o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 O kadar battle chest aldım benim hatunla oynayacağım diye. Patlak oyun mu satın aldım şimdi .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 İlk başlayan için yapacak o kadar çok şey varki vakit yetmez =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ha iyi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 şu MoP u ben ilk çıkınca aldım oynadım level 90 oldum bıraktım. Bana 5.4 e kadar olanları özetleyecek bir hikaye sitesi var mıdır? Neden garroshu dövüyoruz vs. bunları bilem bari de bir sonraki expansionda rahat edeyim :) thralla ne oldu vs bunları bilmek istiyorum kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ozet thrall warchiefligi birakti kendini dunyayi kurtarmaya adadi greenpeace ci shaman oldu. yerine garrosh gecti. garrosh ezik irklari orgrimmar merkezden cikardi. orgrimmar merkez kafasina gore herkezzz horde u gercekten horde yapti bi de voljine assasin yolladi, voljin gotu zor kurtardi 3 ay kendine gelemedi. varianin cocugunu kesti voljin kendine gelince isyan baslatti #direnvoljin diye birlesti tum isyancilar voljinle sonra ben accountu kapadim. gerisini bilmiyorum. ozetin ozeti garrosh belflere, undeadlere, trollere ve goblinlere bir avuc capulcu dedi. taurenlerin de basini kesti. herkesi kendine dusman etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 tayyibe bağladı garrosh yani anladım, tenk yu peki thrall spirituel mi takılıyor artık. Hadi voljin geçer hordeun başına da garoshu kesince, thrall ne edecke onu biliyor muyuz 5.4 de mi göreceğiz bir de jaine mi ne vardı manitası o ne oldu ha b ide thrallın manita vardı asıl hamileydi en son expansionda o çocuk doğdu mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 tauren cikti o cocuk, thral kariyi bosayip daglara verdi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Varian Wyrnn'in velet ölmüyor, onun haricinde doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 nagalar ile murlocklar gelsin. 3rd faction ortaya çıksın bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Thrall geri dönüyor gibi bişiler duydum bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 rexar'a ne oldu? adam horde'un champion'nu oldu bir outland'e gitti bir daha geri dönmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 thrall amcam yeni exp ıle gelir kesin bebesi yanında olucak yoksa oyun poka calar hatda cocuk buyumus yenı lıder bıle olabılır hos brakcam oyunu guıld yok patlak cogu 25 men yapan yok goremem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Rexar orgrimmar valisi olcakmış. Güzel yeşillendiriyor belediye başkanı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Garrosh Tayyip'e bağlamadı, çapulcu tabiriyle öyle gelmiş olabilir ^^ Mantıklı olanı yaptı orgrimmar iyice mındar olmuştu kim kimin neresinde belli değildi garrosh ona bile laf etmiyordu. Alliance ile olan yakınlaşmalara karşıydı sadece. Bazı ırklar geçmişi unutup "aslında alliance özünde iyi" moduna girmişlerdi yani. Bi'zahmet. Blizzard Burning Legion saldırısı ayarında birşey planlıyor ve aradaki buzları paso eritmeye çalışıyor. Önce Amirali batırdılar, ardından Garrosh... Vol'jin Garrosh'a kan açlığı yaptığı için karşıydı bilge adam sonuçta ama yani Troller zamanında insan yediklerini de unutmuş gibiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Kungen gelsin boss olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ben üzüldüm ya garrosh'a. ta tbc'den veletliğini gördük falan. sonra durup dururken bi mal oldu manyak oldu böyle. içime sinmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar