inf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ağlamak istiyorum..... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Offf ben biliyorum bunun nezaman duzelecegini. Bir hafta sonra benim sınavlarım baslıcak o zman duzelir ki ben kahrolayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 evet aynı durum bende de sözkonusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 daha 10gün var yani. neyse bekleyip görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PatlicanMusakka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Azmodai, 28 May 2003 03:42 tarihinde demiş ki: 6 haziran diolar[hline]Silthanas, 28 May 2003 01:14 tarihinde demiş ki: onunden viktorya's sekrit giymis bi iccamasirli gecse bakmam mi diyecen..sen bakmasan gozun bakacak.. Bu da kesin değil efendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 1 hafta oldu...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Aradım sordum dedikleri karşısında dehşete kapıldım :( yeni bi çıkış arıyolarmış en kısa zamanda buluncakmış aksi taktirde 1 ayı bulcakmış düzelmesi :( %16,6 da devam edio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bütün işlerimde bu hat bozulduğunda çıktı. ne yapıcam bilemiyorum. superonline bağlanıyormuş diyorlar doğrumu[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ewt benim superonline olan bütün arkadaşlar girebiliolar, sanırım superonline uydudan hizmet verio o yüzden[hline]question reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Peki neden uzadı bu kadar bu bakım, tamirat olayı? cevap: tamiratı yapacak arkadaşlar singapurdan gemiyle geliyorlarmış, 5-6 günmüş yolculuk. ondan. yaa ya. bilmiyordunuz dimi? yaaa, ben yurtdışından aldım bu haberı sıkıosa sizde alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 6 haziran falan gibi düzelecekmiş pof :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 süreler gittikçe şişirilmeye başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 eee şimdiki bahanede yine deprem oldu gitti hatlar :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 6 haziran için çok ümitlenmeyin. Kime neye dayanrak demişki?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Evet arkadaşlar bu herifler DALGA geçiyor sanırım Olay ilk olduğu günlerde aradım PAZARTESİ dediler Pazartesi geçti.... Pazartesi aradım ÇARŞAMBA dediler çarşamba geçmek üzere 1 saat kaldı Bugün Sabah aradım CUMA dediler :) 1 dakika önce Ankara genelinde sorun vardı onun için aradım aramışken bir daha soriyim dedim ve...... Bana 15 GÜNE KADAR OLCAKMIŞ TT DEN ALDIĞIMIZA HABERE GÖRE dediler.... bu ne zaman olcak? 1 hafta? 2 hafta? offffffffff offffffffff[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Yahu öğrenemedinizmi Türkiye'de hiçbir kuruluş bilmiyoruz demez. Her zaman bildikleri bir tarih vardır susman için, ama o tarihte neler olur kimse bilemez.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ulan ne c_nab_t bi ülkede yaşıoz ya bence varya biz millet olarak lanetlenmişiz :([hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: BonePART, 28 May 2003 23:13 tarihinde demiş ki: abi işte yarın ben yola cıkıyorumyol arkadası arıyorum fasa gidicez kosarak sona yuzup fiber optikleri tamir edip italya uzerindne doncez[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) e ozaman daha çabuk düzelicek demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Hiç ummadığımız bir anda gelecek ama ne zaman? :)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 banada öyle geliyor ama düzelsin artık yeter yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Tamir işi TTnetin elinde olan birşey değil. O bölgeye Telekom Italia bakıyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Absolut, 29 May 2003 02:59 tarihinde demiş ki: Tamir işi TTnetin elinde olan birşey değil. O bölgeye Telekom Italia bakıyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Evet İtalya Telekom bakıyorda. 7 ülke etkilenmiş durumdan.En çok etkilenende biz (1 tane internet omurgamız olduğundan=TTnet). Yapsınlar artık...[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 yyyooksa düzeldi mi? kazaa'ya bi göz attım 15kb/s download yapıyorum, heyecandan kalbim atıyor. hotmail'a girdim 15 saniyemi aldı girmek. ya, biri kontrol etsin pliz.. online birileri varsa görsün şnu, öeeee.... icq'da herkes offline! neyse, bi bakıyım ben, deniyim biraz.[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 DÜZELDİ!!!! ALLAHHHHH!!!! YAŞADIK!!!! DÜZELDİİİ HEYOOOOOOO!!!... farklı farklı yabancı sitelere girdm, hepsine giriliyor... OLEYYY BEAH!!! :))) heaheah....[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hayır durum aynı bende.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar