Grego Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 uf manyak laf. ne kadar bilinçli bir tüketici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 ağlıcam ya bim den 48.2 den çıktın şimdi oldu 51 gitti bir maaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 rerore berber misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 forgiver o. berber değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 benim berber her gittiğimde aynı muhabbeti yapıyor class trait mi acaba diye merak ettim o futbol takımlarının kağıdını alıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 ya içimi döküyon piyasaya göre hareket etmessen patlıyorsun kağıda güvenip kalsan genel de patlıyorsun bu sefer piyasa düştüğü halde hisse yükselişe devam etti yazıyorum ki bir dahakine aynı hataları yapmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 uzun vadeli pozisyon alsana sen, yatırım gözüyle. al sat yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Kısa vadeli düşünüyorsan kardan zararı çok da kafaya takmamak lazım. Elden geldiğince karı maksimum olarak almak da önemli tabi ama volatilitenin çok olduğu kağıtlarda (carfa gibi) daha da zor. Ben Carfa'dan 2-3 kez tırtıkladım bir şeyler. Bu sabah 3-4 saatte %5 i görüp satmayıp %3 ile satış yaptım. Çünkü bunun bir sınırı yok, %2'den de yapabilirdim %1'den de ama artışın sonuna kadar gidip düşmesini gözlüyorum bir süre bu nedenle her zaman kardan zarar ediyorum. %30-40 artan kağıtlarda bu tarz kabullenmeler çok işe yarıyor.Trendden erken inmemiş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 abi al-satıın uzun vadeyle ilgisi yok ki ülke göçüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 90 bandını geçer bugun yarın haftasonuna 3 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 mb faizi düşürseydi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 sana dedim al-sat yapma, en az 6 ay kal yaptığın yatırımda diye. Sen al-sat değil bu falan diyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Dolar tam gaz devam. Ancak bu ay 3 ü göreceğini sanmıyorum. Seçimi muhtemelen Kasıma kalmadan yaparlar son zamanlara doğru durulur. Seçimde hdp barajı geçince bu sefer 3,2'ye dayayacaktır. (Tabii Eylül-Fed olayına girmiyorum.) Sonunda da Akp-Mhp koalisyonu ile yola devam edilecek. Koalisyondan sonra tekrar ufak bir düşüş yaşanabilir. Tabii bist'de dolar ile negatif kolerasyon yapacak. Dolar ile kredi çekenler patlayacak, çekler ödenmeyecek vs... Bu sene sonuna doğru bayağı dip görebiliriz. İşsiz kalmayın, borçlanmayın, macera aramayın. Cukkaları hazırlayın. Sonra zaten aralığa doğru Star Wars 7 çıkacak. Kaynak: Halam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Tayyo gitmeden akp mhp olur mu? Hani mevcut durumda ona fit olacak olsalardı bu seçimle zaten yapılmaz mıydı? Ben daha dramatik iç savaş benzeri bi tablo bekliyorum doğuda güneydoğuda. Başka türlü oyları arttıramazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Terörün basına yansıması sebebiyle Hdp nin oylarını düşürüp baraj altında kalması yada partinin kapatılması olasılığı var bu seçimde. Eğer bu 2 olasılıktan biri seçim sonucu yaşanmazsa Akp kaderine razı olmak zorunda kalacaktır. Akp-Mhp'den daha olası bir koalisyon gözükmüyor. Seçim sonucu Mhp ve Hdp'e oy kayması yaşanacağını da düşünüyorum. (Akp ve Chp'den) Bu da tek başına iktidar olma olasılığını git gide azaltacak. Sonuçta milletvekili seçilmek ucuz bir iş değil. Koalisyona yanaşmayan liderler partide huzursuzluk yaşatır. Ve 2 lider de çok uzun süredir partinin başında. İşin ilginci Akp koalisyonla 330 u bulabilir, hatta anayasayı değiştirecek çoğunluğu da sağlayabilir. Sonuç olarak bu 2 partinin uyum sağlayamamasının nedeni sadece 2 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Şaka gibi la Çipras istifa etmiş. Şimdi sen düşün euro ! Hoş euro/dolar azalırsa yine bizim ihracatçıları vuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 belli şeyler zaten onlar, sadece başlıkları okumayın haberlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sanırım şu sıralar, akp olmadığında nasıl bir meclis dağılımı olacağına dair iyi öngörüleri olanlar 2017den sonra çok mutlu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Kizlar acikta duran 6 bin lira falan param var isvicre bankalarinda gözum gibi sakladigim dsfg TR'de enpara hesabima aktarip vadesiz tl hesabinami koysam, ya da döviz alip parayla oynassammi biraz ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Ltc al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Ins cnm yhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Korax said: Kizlar acikta duran 6 bin lira falan param var isvicre bankalarinda gözum gibi sakladigim dsfg TR'de enpara hesabima aktarip vadesiz tl hesabinami koysam, ya da döviz alip parayla oynassammi biraz ne tavsiye edersiniz? toplam mal varlığının kaçta kaçı olduğuna göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 100'de biriyse bize dağıt. sevabdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Tl vadeli veya vadesizde tutmak direk kayip bu aralar. Secim mecim dunya borsalari derken iyice gocucez. 2 sene evvel 1.6-1.8 arasi gidip gelen dolarin ne hale geldigine inanmak guc ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ginaly said: 100'de biriyse bize dağıt. sevabdır. Lan ben ögrenci adamim, calisan sensin. 4k hibe ette 10k'ya tamamlansin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar