supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 team pennant alanlara dusuyo sadece itemlar.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Hypnotize said: Eğer o roshan taktiğini daha önce yapmasaydı alliance bu turnuvada çok rahat yapardı. Ses kesinlikle duyulmuyo içerden cok söylediler bunu, görmeleride bu taktik için dezavantaj çünkü millet galeyana gelicek ayaga falan kalkıcak karşı takımda direk rosh yapıyolar sanıcak dalıcak içeri sonrası sex zaten. Ama işte bi kere yaptılar herkez biliyo taktiği yemezler. Herşeye rağmen favori Alliance hacılar... Ses çok çok hafifte olsa duyulabiliyor, özellikle herkes hayvan gibi bağırıyorsa, bizzat o sahnede o kabinin içindeki insanlardan alıyorum bu bilgiyi. Ha dediğim gibi görmeleri yeter duymaları gerekmez :) Ek Bilgi: TI'da skype, teamspeak vs kullanmak kesinlikle yasak. TI2'ye giderken bu bilgiyi bilmeyen takımlar vardı, baya gülmüştüm. TI'a katılan oyuncular TI2'ye giderken gerekirse bağırarak anlaşabilmek için bile hazırlandılar.
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bu mantıkla smoke gank de yapılamaz TI3'de.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 smoke görünce millet ayağa mı kalkıyor? Takımdan biri maç sırasında durmadan milleti mi izliyor? Maç daha başlamadan bakarsın belki ama sonrasında o heyecan, adrenalin, stress vs imkanı yok :D
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Hadi benim arkadaşlarımın(1437,sing ve bulba) laflarını sallıyorum, direk public yazı yazmış bir oyuncudan okuyun :) "So you might be wondering, "what's the big deal?". Well the big deal is that the "soundproof booths" were in fact not completely soundproof. Most of the teams did hear a lot of the hoots, hollers, and gasps from the audience. An example would be when team Zenith tried to sneak in a level one Roshan on stage and the audience completely gave it away to their opponents. We often couldn't hear ourselves over the audience in tense situations. Thus, we had to yell at each other and shout at the top of our lungs. This is something that we hadn't practice and I'm sure many of the other western teams haven't either. It was more draining on our voices, our energy, and it disrupted our flow of communication (speaking for compLexity). " Kaynak:http://www.complexitygaming.com/forums/entry.php?b=2060 Umarım bazıları için hayal kırıklığına yol açmaz :)
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 tenis maçı gibi olmasın aga zaten yani kendilerini de duyabilsinler tabi D: alliance tp ile gittiği sürece rosh'a, istediği kadar bağırıp çağırsınlar sfdsdf
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kzpmaza said: epic olan bişey yok zaten kim epic dedi.sdfsd epic arıyosan işte burda. risk,ihtiras,gözyaşı,deha. http://www.youtube.com/watch?v=MAWK5kNDDlM offf çok fenaymış bu :)
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 aynali cam + ses yalitimini iyi yaparlarsa hicbir sorun kalmaz
kami Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Rosh'un dire tarafında olması map'in balansını bozmuyor mu? Mesela radianttayken TP olup rosh'a gitme olayı daha zor. Sürekli aklıma geliyor şu mesele. Aynı şekilde dire tarafında krep çekme, krep stacklama filan da daha kolay 2+ stacklar için.
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Vay be en büyük turnuvada ekran telaşı sardı.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kami said: Rosh'un dire tarafında olması map'in balansını bozmuyor mu? Mesela radianttayken TP olup rosh'a gitme olayı daha zor. Sürekli aklıma geliyor şu mesele. Aynı şekilde dire tarafında krep çekme, krep stacklama filan da daha kolay 2+ stacklar için. radiant ormanında kamplar birbirine çok yakın,gyro ,batrider fln 3 kampı bi kerede kesebiliyor ayrıca radiant oldugunda ekranın daha büyük kısmını kullanabiliyorsun oyunun genelinde ordan dengeleniyor
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 D@rkwish said: Hadi benim arkadaşlarımın(1437,sing ve bulba) laflarını sallıyorum, direk public yazı yazmış bir oyuncudan okuyun :) sana sallıyorsun diyen olmadı ki, niye gaza geldin? bana göre 1. dk rosh taktiğini engelliyosa sesler, smoke gank'i de engeller.
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 oyuncular nasıl iletişim kuruyorlar birbirleri ile oynarken?
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 dün senin yapmadığın şekilde BA DUM TISSSSSSSSSS
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 twitter.com bulldog geri döndüm izlanda'ya light of heaven oynıcak benim yerime falan demiş Alliance'da.
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kzpmaza said: oyuncular nasıl iletişim kuruyorlar birbirleri ile oynarken? ingame voice dalgasını sürekli açık tutma hedesi vardı galiba
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kzpmaza said: oyuncular nasıl iletişim kuruyorlar birbirleri ile oynarken? Benim bildiğim çoğu takım bağırarak sesleniyor birbirine.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 http://i6.minus.com/iOjkdDL0bVQHt.png
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 all star güzelmiş. solo ne oluyor? Bunlar da gruplar; Kimler çıkar tahminleri alıyım?
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ayakkabı boyacısı tipli herifler ya
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 D@rkwish said: kzpmaza said: oyuncular nasıl iletişim kuruyorlar birbirleri ile oynarken? Benim bildiğim çoğu takım bağırarak sesleniyor birbirine. şu doğru ya herhangi bi in game voice olayı falan yok. direk bagırarak. ti2 de böyleymiş en azından az once izledim.
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Eveet. Bu gece başlıyoruz. Ben hazırım
Öne çıkan mesajlar