Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mavi doritosu geri getirme kampanyası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Harbi ne güzel bi doritostu lan o. Geri gelsin hakkaten.

Doritos dippas da gelsin ama. Onun da hastasıydım.

https://eksisozluk.com/mavi-doritosu-geri-getirme-kampanyasi--3942315

inb4 Cips yemek çok rererö.
Mesaj tarihi:
çiçeği burnunda devam eden kampanya. çocukluğa geri dönmek için herkesi davet ettiğim kampanya. ayrıca eğer bu oylarla başarıyla ulaşabilirsek kekikli ruffles için de ayrıca bir kampanya başlatılacak elbet.

Hahshdgsgss ulan hiç güleceğim yoktu ya
Mesaj tarihi:
Bi ara kitir cipsler vardi firinlanmis boyle tam cips gibi de degil, corba icine atilmalik kitir ekmek gibi. Onlar nasil oldu da tutmadi cok ilginc ya ben bayilmistim.

Simdi favorim yesil firinlanmis lays, birde klasik turuncu patos. Gerisi yalan.
Mesaj tarihi:
bana bakkal abi'ye gözükmeden, adeta pickpocket skilleri kastığımız, cips satın almadan raftaki cipsleri elleyerek taso olup olmadığını anlamaya çalıştığımız günleri geri getirin.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

bana bakkal abi'ye gözükmeden, adeta pickpocket skilleri kastığımız, cips satın almadan raftaki cipsleri elleyerek taso olup olmadığını anlamaya çalıştığımız günleri geri getirin.

ahaha abi sunu yapmayan cocuk yoktur hayatında gercekten ya :D

bir yerden sonra yediğin tüm cipsler kırık parca parca oluyordu,
Mesaj tarihi:
bi de zengin piçler oluyodu bi torba cips alıp içlerindeki tasoları ayıklayıp cipsleri etrafa dağıtan. var mı lan aranızda gelip dövelim?
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

-Deno- said:

ahaha abi sunu yapmayan cocuk yoktur hayatında gercekten ya :D

bir yerden sonra yediğin tüm cipsler kırık parca parca oluyordu,

sonra dev taso'lar çıkmıştı, o zaman skill kasamıyorduk işte. çok belliydi zaten.
  • Yeni Oluştur...