Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Harbi ne güzel bi doritostu lan o. Geri gelsin hakkaten. Doritos dippas da gelsin ama. Onun da hastasıydım. https://eksisozluk.com/mavi-doritosu-geri-getirme-kampanyasi--3942315 inb4 Cips yemek çok rererö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 1990-1995 arasındaki peynirli tombi gelsin ya kırmızı pakedi olan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Obez misiniz cips için kampanya baslatmak nedir ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 world first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 tam tersi kilo alamıyorum. hayatta her acıktığımda istediğimi yiyebilmek gibi bir perk'üm var. :P ben açmadım bu arada petişını gördüm öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 çiçeği burnunda devam eden kampanya. çocukluğa geri dönmek için herkesi davet ettiğim kampanya. ayrıca eğer bu oylarla başarıyla ulaşabilirsek kekikli ruffles için de ayrıca bir kampanya başlatılacak elbet. Hahshdgsgss ulan hiç güleceğim yoktu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Yazık lan fritolay şu postu okusa çocuğa özel birkaç paket üretip yollar. Inanmis yiyecek o mavi paketliden dfgsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 http://goo.gl/lxjrau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bence cikartmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 imzaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Neliydi bu cips ya hatirliyorum ben de ama bilemedim tam eksi bi tadi mi vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Mavi doritos dediğin sembolü gitar çalan penguen olan doritos cool mu? Dün benim de aklıma geldi telekinezi ile pazarlama yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bilmiom öle miydi hatırlamıom. ama ben çörek otlu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Bi ara kitir cipsler vardi firinlanmis boyle tam cips gibi de degil, corba icine atilmalik kitir ekmek gibi. Onlar nasil oldu da tutmadi cok ilginc ya ben bayilmistim. Simdi favorim yesil firinlanmis lays, birde klasik turuncu patos. Gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 firinlanmis cips cok iyi, keske doritosu firinlasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 48 saat sürerse hükümetin istifa edeceği kampanyadır. destekliyorum. yazmişlar ekşide ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bana bakkal abi'ye gözükmeden, adeta pickpocket skilleri kastığımız, cips satın almadan raftaki cipsleri elleyerek taso olup olmadığını anlamaya çalıştığımız günleri geri getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 2002 de cıkan cips sosu geyiği tekrar olsa ya.. ne yoğurt yemiştik o zamanlar bütün mahalle götü göbeği salmıştık o cips sosu yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 -Deno- said: bana bakkal abi'ye gözükmeden, adeta pickpocket skilleri kastığımız, cips satın almadan raftaki cipsleri elleyerek taso olup olmadığını anlamaya çalıştığımız günleri geri getirin. ahaha abi sunu yapmayan cocuk yoktur hayatında gercekten ya :D bir yerden sonra yediğin tüm cipsler kırık parca parca oluyordu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bi de zengin piçler oluyodu bi torba cips alıp içlerindeki tasoları ayıklayıp cipsleri etrafa dağıtan. var mı lan aranızda gelip dövelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 mavi doritos neydi ya bi pic video filan İ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 applev0dka said: -Deno- said: bana bakkal abi'ye gözükmeden, adeta pickpocket skilleri kastığımız, cips satın almadan raftaki cipsleri elleyerek taso olup olmadığını anlamaya çalıştığımız günleri geri getirin. ahaha abi sunu yapmayan cocuk yoktur hayatında gercekten ya :D bir yerden sonra yediğin tüm cipsler kırık parca parca oluyordu, sonra dev taso'lar çıkmıştı, o zaman skill kasamıyorduk işte. çok belliydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Jurassic Park cipsi vardı aslında o geri getirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Fin said: 1990-1995 arasındaki peynirli tombi gelsin ya kırmızı pakedi olan :( birlikte yiyelim mi :))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 http://iloveitspicy.com/wp-content/uploads/2011/01/Ruffles-new-flavors.jpg bunlar ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar