Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az sonra basıyorum istifayı

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

@nord
ayrılana kadar 2 maaş daha alacağım yeter bana fazlasıyla sanırım doğru olanı yaptım

@bingildak
iş bulunur ya ukalalığına demiyorum yanlış anlama ama makina mühendisiysen ve sürekli birşeyleri takip edip öğreniyorsan her türlü iş buluyorsun yüzlerce farklı fabrikaya girip çıktım hepsinde durum aynı
Sosyal ağlarda paylaş

zaten kendine güvenin varsa hiç problem yok, bende istifa ederken onun rahatlığı ile etmiştim ama "herhangi" bir şey olsun istemiyorsun sonuçta iyi bir şey olsun istiyorsun, sen ne kadaar iyi olursan ol iyi bir yerde pozisyon yoksa beklemek zorunda kalıyorsun bu da baskı yaratıyor, o rahatlamının zıttı bir baskı oluşturuyor. 2. işimden sonra hep yarın istifayı basarım çok da mikimde rahatlığı ile çalıştım, baya etkili.
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman said:

bingildak said:

iyi o zaman çünkü bir iş bulmadan istifa basınca inanılmaz rahatlıyosun, böyle serinlikler falan, herşey mümkünmüş gibi falan oluyor sonra iş arama kısır döngüsüne giriyorsun tam tersini hissetmeye başlıyosun asdasd

bu evrensel bir döngü normal herkez yaşıyor bu süreci bu ülkede ...

herkez yaşayamaz da neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

@bingildak

doğru malesef böyle etkiler var bir de amca oğlu teyze kızı muhabbeti var malesef iyi olsan da senin yerini dolduracak bir akraba bulunuyor. ama dediğin gibi kendime güveniyorum üniversitede tez yazarken de zoru seçmiştim çalışırken de kafaya takınca yapıyorsun bi şekilde illaki stresi olacak ama baş edebilirim sanırım:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
stimpak said:

Longshanks said:

arda bey?

arda bey?

evet ulan arda bey tesadür o ki adım da arda :P

an itibariyle almanyadayım dün geldim ama giremedim foruma. kiraladığımız ev gerçekten çok güzel 60m2 aylık 400 euro eyşa + tüm harcamalar içinde. manzara da o biçim:) ama hava her zamanki gibi serin ve bulutlu bari kar yağsa da şarap keyfi yapsak :)
Sosyal ağlarda paylaş

bizim işten 3-5 arkadaşı çıkarmışlardı ve son yarım saat söylemişlerdi anca toplansınlar diye. sonra ben de yeni işimi bulup mesai bitimine 15 dk kala gittim yanlarına. işten çıkmayı düşünüyorum dedim. ne zaman diye sorduklarında saatime bakıp 10 dk sonra dedim. öle mal gibi kaldılar =) kendi silahlarıyla vurdum =)
Sosyal ağlarda paylaş

@df
cool story bro değilse gerçekten cool story bro'ymuş :) bizde de yapmışlar bunu mesela izmir ofise erken saatte gidip çalışanın pc'sine el koymuşlar özel dosyalarını silmesine müsade etmeden. ama benle böyle ayrılmadılar tekrar gelip başlamamı istiyolar çünkü ama benim için çok uzak bir ihtimal orda tekrar işe başlamak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...