tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 hayatımda beni bu kadar rahatlatan çok az şey vardır ya. tekrar bi işe girip gene mi istifa etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 @nord ayrılana kadar 2 maaş daha alacağım yeter bana fazlasıyla sanırım doğru olanı yaptım @bingildak iş bulunur ya ukalalığına demiyorum yanlış anlama ama makina mühendisiysen ve sürekli birşeyleri takip edip öğreniyorsan her türlü iş buluyorsun yüzlerce farklı fabrikaya girip çıktım hepsinde durum aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 zaten kendine güvenin varsa hiç problem yok, bende istifa ederken onun rahatlığı ile etmiştim ama "herhangi" bir şey olsun istemiyorsun sonuçta iyi bir şey olsun istiyorsun, sen ne kadaar iyi olursan ol iyi bir yerde pozisyon yoksa beklemek zorunda kalıyorsun bu da baskı yaratıyor, o rahatlamının zıttı bir baskı oluşturuyor. 2. işimden sonra hep yarın istifayı basarım çok da mikimde rahatlığı ile çalıştım, baya etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 mawiman said: bingildak said: iyi o zaman çünkü bir iş bulmadan istifa basınca inanılmaz rahatlıyosun, böyle serinlikler falan, herşey mümkünmüş gibi falan oluyor sonra iş arama kısır döngüsüne giriyorsun tam tersini hissetmeye başlıyosun asdasd bu evrensel bir döngü normal herkez yaşıyor bu süreci bu ülkede ... herkez yaşayamaz da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 @bingildak doğru malesef böyle etkiler var bir de amca oğlu teyze kızı muhabbeti var malesef iyi olsan da senin yerini dolduracak bir akraba bulunuyor. ama dediğin gibi kendime güveniyorum üniversitede tez yazarken de zoru seçmiştim çalışırken de kafaya takınca yapıyorsun bi şekilde illaki stresi olacak ama baş edebilirim sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Nasil bir his acaba cok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 istifa etme izin al sonra gene iş başı yap rahatlarsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 5 yılda 5. isimdeyim. Hikayesi karışık biraz ama diyeceğim şu ki, is bulmadan istifa etmeyin. Is arama süreci cidden sıkıntılı bir süreç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 hele ki borç falan varsa sıkıntı cok :) ama şöyle güzel maaşlı, hakları da güzel bir iş bulunca da tadından yenmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 İs isteyken bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 o değilde 2 maaş alacağım demişsin. tazminatı mı kastediyorsun? kovulunca vermiyorlar mıydı onu sadece? geçen değişti dedi de biri emin değilim, bilgi pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 evet abi kesinlikle iş işteyken bulunur. "ben istifa edeyim sonra rahat kafayla iş bulurum" diye bişey yok. çok yanlış o düşünce. yapmayın.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 5 yil 5 iş hepsini yansıtma Cv'ne. That's me havalarından vazgeç ve evet pes etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Benim 2 yilda 5 is falan buda çok baydi akp kafasi tam eylul gibi cikarim burdan muhtemelen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Longshanks said: arda bey? arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 stimpak said: Longshanks said: arda bey? arda bey? evet ulan arda bey tesadür o ki adım da arda :P an itibariyle almanyadayım dün geldim ama giremedim foruma. kiraladığımız ev gerçekten çok güzel 60m2 aylık 400 euro eyşa + tüm harcamalar içinde. manzara da o biçim:) ama hava her zamanki gibi serin ve bulutlu bari kar yağsa da şarap keyfi yapsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 lel, longshanks de arda, o yüzden quoteladıydım ben. iyicene ardaception oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ben de bir arpa boyu yolundaki arpayım. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ben de bir ceviz ağacığım gülhane parkında nereye gidiyo bu muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Türkiye'deki işini bırakıp Almanya'ya mı yerleştin ben okumadım topiğin alayını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 tr'deki işimi 3 yıl çalıştıktan sonra bıraktım ve almanyaya master için geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Patronun çiçeklerine işemeden istifa ettiysen hiç istifa ettim deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 bizim işten 3-5 arkadaşı çıkarmışlardı ve son yarım saat söylemişlerdi anca toplansınlar diye. sonra ben de yeni işimi bulup mesai bitimine 15 dk kala gittim yanlarına. işten çıkmayı düşünüyorum dedim. ne zaman diye sorduklarında saatime bakıp 10 dk sonra dedim. öle mal gibi kaldılar =) kendi silahlarıyla vurdum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 @df cool story bro değilse gerçekten cool story bro'ymuş :) bizde de yapmışlar bunu mesela izmir ofise erken saatte gidip çalışanın pc'sine el koymuşlar özel dosyalarını silmesine müsade etmeden. ama benle böyle ayrılmadılar tekrar gelip başlamamı istiyolar çünkü ama benim için çok uzak bir ihtimal orda tekrar işe başlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar