Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Hacı KÜRT O KÜRT. Niye bu kadar Korunuyor bu millet? Yıllarca laz aklı diyip lazlarla taşak geçtiniz birşey demedilerde Kürt deyince mi kanınıza dokundu. Adamların kolunu kesiyorsun 10 gün sonra tekrar kol çıkıyor ya yok böyle bi organizma
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bunun adı ırkçılık değil insan ayırt etmek farklı birşey. Yemeği hayvanı ayırt ettiğin gibi insan da ayırt edebilirsin gayet normal birşey.
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 http://www.uludagsozluk.com/k/olas%C4%B1-k%C3%BCrt-pokemon-isimleri/ fdsafasd :D
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 herseyi en bastan anlatmaktan bikti insanlar siz irkciliktan, pis kurtler demekten bikmadiniz biseyden anlamadiginiz icin o yuzden hersey mustahak size
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Tek akıllı sizsiniz demi bi siz biliyonuz. İLİMUNATÜNÜN başısınız he gardaş 20000000 int le gezin bi allah sizsini herşey siz nbiliyonuz
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Fakkoo defol git. High level bir Kürt olarak yaptığın şeyin aşağılık olduğunu söylüyorum.
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Neye göre kime göre? İnsan seçmek aşağılıklık mı? Yemek sectiğin için ben de sana aşağılık gözüyle bakmak istiyorum.
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 allah için high level kürt nasıl oluyor çok merak ediyorum ? bir ırkın high level ı mı varmış ? bir yaşıma daha girdim aşdksmlfdsg
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Logic 101 Aşağılık bir insan olmayabilirsin ama bu düşünce şekli fazlasıyla aşağılık ve senin de düşmene neden oluyor. Hükümetin yaptiklarindan dolayi Kürtlere değil hükümete kin besle. Yaptigin yanlış bu konuda.
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 khalad said: allah için high level kürt nasıl oluyor çok merak ediyorum ? bir ırkın high level ı mı varmış ? bir yaşıma daha girdim aşdksmlfdsg Dudagimin üstünde benim var. Sadece Elder Kürtlerde oluyor bu. Ayrıca Kürtler doğuda bulundukları sürede 2 kat daha hızlı level atliyorlar. Onun da faydası var high level kürt olmamda.
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Akito said: khalad said: allah için high level kürt nasıl oluyor çok merak ediyorum ? bir ırkın high level ı mı varmış ? bir yaşıma daha girdim aşdksmlfdsg Dudagimin üstünde benim var. Sadece Elder Kürtlerde oluyor bu. Ayrıca Kürtler doğuda bulundukları sürede 2 kat daha hızlı level atliyorlar. Onun da faydası var high level kürt olmamda. gri limanlara ne zaman gidiceksin ? sizin zamanınız gelmedimi : )
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Acaba ne zaman gri limandan gemiye binip gideceksin mi (det wud bi reysist brau) Yoksa ne zaman gri limana ulaşıp insan üstü yetilerinle bizi aydinlatacaksin mi ? 2.sini kabul ediyorum soru olarak. Yakın zamanda. Bir Hobbit 100. Kahvaltisini yapmadan limana ulaşmış olacak gemim.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kürtlerle genel olarak bir sorunum yok. kendince akıllılık edip faturasını bana ödettiren herkesle sorunum var. kaçak elektrikten tut, vergi kaçırmaya kadar. hiç umrumda olmaz karşımda kim olduğu, iki tane belediye fazla oy alacak diye göz yumuyorsa, bunu ben niye ödüyorum? doğuda elektrik dağıtım ihalesi kaç defa yapıldı da alan çıkmadı anasını satayım, alan da vazgeçiyor. düşünsene, doğu ve elektrik dağıtım ihalesi. ya gerizekalı ya da blackwater ile ortaklığın falan olması lazım, silah zoruyla kapattıracan ceyranı
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Doğuda yaşayan insanların biraz sürü psikolojisinden çıkıp bireysel yaşamaları gerekiyor bence. Devir arkanı kolla devri malum.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kthxbye said: Fiş çekme nedir ya. Hayattan soğurum lan okadar pinti yaşasam. Hatta okadar pinti ki bi anahtarlı priz bile almamis acip kapanak icin fiş cekme diyor asdf he canım
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Dworgian said: abi ev 500 metrekare fln mı? 4 aile fln mı yaşıosunuz? bizim kışın 78 - 80, yazın 55 60 gelio 2 kişi tuhaf. 120 m2. Üç kişi yaşıyoruz. Ocak su vs. doğalgazla ısınıyor. 16-17 saat klima çalışıyor, bir pc devamlı açık. Bunun dışında ekstra bi şey gelmedi aklıma. Doğalgaz 32-33, elektrik 345 lira geldi geçen ay. Kışın da elektrik 110-120 doğalgaz 250-300 geliyor sdfsfd. İzmir bu arada. ha bi de gece ışıkları açık bırakıp parti falan yapmıyoruz yani, kullanmadığımız aleti de çekeriz prizden EVELALLAH
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 3 zamanlı mı kullanıyorsunuz peki abi? hani klima ayrıca benim pintilik tabir edilen alışkanlığım bu kadar fark yapmaz gibi? tedaş ın müdürü mü ne açıklama yapmıştı onu okumuştum tek zamanlı uygulama daha ekonomik diye, baktım bizim ev sahibinden gelen zaten tek zamanlı gelmiş.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 yok o üç zamanlı olayına baktık da tuzak bildiğin sdflkjshdfksj daha da girmesin diye yapmadık. klima dandik olunca üstünde a+ bile yazsa akıtıyor resmen işte abi. inverter almak lazımdı heralde
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Fakkoo said: http://www.uludagsozluk.com/k/olas%C4%B1-k%C3%BCrt-pokemon-isimleri/ fdsafasd :D bijilipaf güzelmiş.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 PrudenT said: yok o üç zamanlı olayına baktık da tuzak bildiğin sdflkjshdfksj daha da girmesin diye yapmadık. klima dandik olunca üstünde a+ bile yazsa akıtıyor resmen işte abi. inverter almak lazımdı heralde 24bin btu fln mı klima diye merak ettim bir de?
Öne çıkan mesajlar