barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Twitter'ım yok. kim ne yapsın benim ne zaman tuvalete gittiğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 74 ama arkadaşımın 31k+ falan istediğim zaman zorla rtletip sesimi duyurabiliyorum ehaueua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Bir arkadaşımın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Aslında internet fenomeniyim barbuş B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 440 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 twitter'ım yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 46 ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 DoGMeaT said: lan bende 18 tane var belki o yüzden her kirdiğimde arkadaşlarını bul diye uyarıo beni twitter amca hadi o zaman #patilertakipleşiyor https://twitter.com/yiit_ak asdf bu adamı followlayan çocuk kör oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 yıllardır 140-150 arası gidip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 nordlydian said: komikli şık yok.. 50.000 ve üzeri var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 en normal şık o bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ben, pati'de 50.000 üzeri takipçisi olan adam olduğuna inanmıyorum; varsa da helal olsun demek düşer bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 50k ustu unsuzler bana samimi gelmiyor. Ya takipci satin almis oluyorlar ya da yavsak oluyolar afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 noyzura 75k... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 attentio whorelarda olur abi neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 7. En anlamadığım şey şu #takipleşiyoruz hashtagleri. TT'nin yarısı bunlar,kalan yarısı futbol takımlarına tezahurat. TT kavramı o kadar anlamsız ki Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 sanki diger ulkelerde cok anlamli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 http://i.imgur.com/rgDzv2p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 çok mutluyum şöyle salak saçma akımlardan daha yolun başında ayrıştığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Turkiyede takipci olayinin civigi cikmis hakkaten. Arkadasin 150 falan takipcisi var tweete yok facebook mu lan bu o seni ekliyor diye ya da arkadasini ekleyesin.. Cok sacma geliyor ben en azindan sadece ilgilendigim alanda bilgi akisi almak icin kullandigim icin boyle dusunuyorum. He biri followladiginda follow yapiyorum baktim ilgilendigim hic bisey yazmiyor direk unfollow. Obur turlu gereksiz bilgi akisi, bos muhabbet cekiyosun. Anlamsiz geliyor. Ilgilendigin alanlarda inanilmaz bilgi saylayan bir platform eger dogru kisileti takip edersen. Daha efektif faydalanmak lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Twitter ne oldugu tamamen kullanicisina bakan bisey. Ben cok faydasini gordum. Tr'de tt olayin sahte hesap sahtekarligindan oturu yalan olmus durumda. Bunun guzel bi aciklamasi vardi ama bilgisayara gecince linkleyeyim onu artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Twitter beni hiç sarmıyor. Gereksiz geliyor bana yazı yazmak. Bi de sürekli melankolik yazılar, aşkla ilgili yazan tipler yok mu çok fena baydılar. Ha bir de çok tweet çalan var. Aynı tweeti 3-4 suserin yazdığını gördüm bir çok kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kims takip etmeyince kimlik bilgerimi sildim ben takip ediyorum sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar