sardalya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2022 bos bos takilan developerlar da kovulduklari icin agliyorlar ben en cok onun popcorn'undayim. bilenler bilir bu firmalarda 1 calisan varsa 9 tane bos gezenin bos kalfasi vardir 90% layoff yapsin sirket kendine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 12 saat önce, ahmedinejad dedi ki: işte hep etki tepki bunlar. trump'ın hesabını kitlemeyeceklerdi. adam konuşup konuşup kendini yok ederdi zaten. şimdi tüm sosyal medyadan banladılar, adamın aptallığı mainstream medyada gözükmüyor. seçime girip tekrar kazanacak belki de bu yüzden. Ben de tam tersine Trump'ın twitter'ı en etkili kullananlardan olduğunu düşünüyorum. Bence Twitter olmasa bu kadar popüler olamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 developer dediğin 8 saatlik mesainin 6 saati procastination takılır 2 saati iş yaparsa yapar zaten. Biz büyüklerimizden böyle öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 en büyük şirketlerde işe alımlar durduydu zaten, hatta şu aralar işten çıkartmalar da baya dönüyor duymuşsunuzdur, amazon facebok vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 25 dakika önce, progamer dedi ki: Yalnız kendisi de söylemiş olabilir bunu, nitekim artık sallamıyor ehaha "Iraq too... anyway" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 o gaf dedikleri bilinçaltının dışavurumu aslında lol. bir de millet gülüp şakşakladı, peak murica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 (düzenlendi) nerden satin aliyoruz bu mavi tiki herkese veriyorlar mi? paticikte de mavi tik satilsin .. Kasım 10, 2022 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 @sardalya Evet satılmaya başlamış. Amerika, Kanada, İngiltere, Yeni Zelanda ve Avustralya'da sunulmuş. Sadece iOS kullanıcıları alabiliyormuş. Sabah sahte ama tik alan LeBron James hesabı transfer olmak istiyorum diye tweet atmış. Bazı spor siteleri gerçek sanıp haber yapmış. Ortalık bir süre daha karışmaya devam edecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2022 sirf komiklik olsun diye alma tusunu gorursem alacagim arkadaslar sasirir. VPN acip bakmak lazim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 edit ozelligi de getirirse tweetlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Hahahah çok iyi lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Cok cok iyi ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Twitter Blue üyesi olanlar direkt olarak mavi tik'e sahip oluyor. Bu hizmetin Türkiye fiyatı da ortaya çıktı ama uygulama henüz Türkiye'de faaliyete geçmedi. Yine de akıllı telefonlardaki uygulama ücretleri bölümünden Twitter'ın aylık ücretinin 109.99 TL olduğu görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Bu mavi tik gibi sacma seyler ile ugrasmak yerine sunu duzeltse idi keske. belki bir yolu vardir, ben bilmiyorumdur. Ha on ekleme yapmam lazim, twitter'dan nefret ediyorum. Surada diyelim ki Kadinin KENDI ATTIGI Mesajlari kirmizi olanlar olsun. Acik mavi olanlar, baskasinin attigi orijinal mesajlari yayinlamasi (basic retweet?) yesil olanlar ise kendi attigi mesaja milletin verdigi reaksiyonu yayinlamasi (masturbation tweet) totalde attigi mesaj 3 retweet 3 masturbation retweet 17... sadece kendi attigi mesajlari, veya kendi attigi mesajlar ve baskasinin orijinal postunu retweet ettiklerini gostermenin yolu var mi? gorsel acilmiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 2 saat önce, dasaaa dedi ki: Bu mavi tik gibi sacma seyler ile ugrasmak yerine sunu duzeltse idi keske. belki bir yolu vardir, ben bilmiyorumdur. Ha on ekleme yapmam lazim, twitter'dan nefret ediyorum. Surada diyelim ki Kadinin KENDI ATTIGI Mesajlari kirmizi olanlar olsun. Acik mavi olanlar, baskasinin attigi orijinal mesajlari yayinlamasi (basic retweet?) yesil olanlar ise kendi attigi mesaja milletin verdigi reaksiyonu yayinlamasi (masturbation tweet) totalde attigi mesaj 3 retweet 3 masturbation retweet 17... sadece kendi attigi mesajlari, veya kendi attigi mesajlar ve baskasinin orijinal postunu retweet ettiklerini gostermenin yolu var mi? gorsel acilmiyorsa Yok. RT'leri kapatabiliyorsun o zaman sadece totalde attığı 3 tiviti gösterir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 beyinsiz site follow etmeden retweetleri kapattırmıyor. harbiden satın almış olsam ben de hepsini işten atardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar