BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Garbage yada Eğlence bölümüne açılması gereken konuyu gelip gündeme açmışsın, olacak iş mi... cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=aoHkQhcL6NI http://www.youtube.com/watch?v=T0hZhVCnpG4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 çok iyi lan ahahhahaha stand up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Bahsettiği yer null sec mi empire mı ben anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Buddha said: Ben gülemiyorum böyle videolara. Böyle adamların varolduğu ve bunların inanlarının olduğu gerçeği geriyor beni. böyle adamın olmasını bırak bunu fanatıklık duzeyınde takip edenler var... ha benide çok geriyor. bunları gördükçe gidip inadına TGB ye katılasım gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 nasa'nın uzay konusunda çok daha hızlı bir gelişime engel olan bazı salaklıkları var hakkaten elon musk'ın bir çok demecinden anladığım kadarıyla; ama bunu söyleyebilecek son kişi dünyanın tepsi şeklinde olduğunu iddia etse şaşırmayacağımız biridir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 nasa bence de salak, lan olm dunyada yapilicak milyar sey varken uzaya bu kadar zaman&kaynak harcanir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 salak işte o parayla kaç kişiye kömür dağıtılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 izlemeden güldüm NASI SALAKTIR? diyiverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 diaboliq said: 7 kat sema çekmişler ama kışın hala üşüyoruz. malzeme de sıkıntı var demek ki AHHAAHHAHAAHAHAHAHAHA şjsklfgasjfgasjfşasjfgasfjafşlas allah belanı vermesin emi yaa kalhsfşalkshfşaklsfasf :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 beyni durmadan iki cümle kuramayan adama hoca sıfatı veriyorlar ya ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 abi bu herif rp yapıyo bence , baktı para bu işte akosfaoksf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 gündem deil arkadaslar eğlenceye aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Cok hastasi var ama adamin. Dedigi seyleri kuranda yaziyormus gibi filan kabul ediyorlar. Turkiye'deki etkili insanlardan. Oyle gulup geciyoruz ama epey epey etkili bu herif yani. Bilkent Hukuk'ta filan cok begendiklerini soyleyen insanlar biliyorum ben, sirf cahil cuhelaya da hitap etmiyor yani; egitimli insanlar arasinda bile muritleri var. Vahim durum aslindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 beyin bedava işte buna uyan salaklar var bide yazık benim memleketime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Ciddiye almadan dinlemesi keyifli oluyor genelde tanımak için zihniyeti ama bu NASA konuşması sağlam fail olmuş. Bİlmediğin konu da ne konuşursun be Cübbelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Geçen gece teketek e çıkartdılar yine. On dk izleyeyim dedim beynim sulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Akilli, durust adama yer yok bu memlekette. Bu adamin bile tonla takipcisi var cok tuhaf lan. Ulusca cahil mi birakildik, IQ ortalamamiz mi cok dusuk anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bilkent hukuk leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 onu bunu bıraksın da rusları anlatsın, ahmet hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Bilkentin bir kısmı fetullah gülen fan club gibi birşey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Giydirin bilkente. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/135438/cubbeli-ahmet-hoca-peygamber-cisi-icmenin-sevabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 oh işemeli, sçmalı tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 süper konuşuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar