ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 özellikle hızlı arabalarda çok kasıyor hacılar. atlamalar kitlenmeler duraklamalar yavaşlamalar gırla. oyunu da para verip aldım 10 kupa filan komple bitirdim. sorun sadece bende mi ? yoksa herkesde mi böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 samsungun ezikliği. iphoneda akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 sanssizsansli said: samsungun ezikliği. iphoneda akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Bende s3 var civa gibi akıyor oyun.. Buna nediceniz ayfoncu gençlik.. Iyice hater ettiniz soguttunuz bu cok bilmis tavriniz yuzunden iphobedan Dagilin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 android biraz şans işi, son güncelleme ile kimi telefonlar uçarken, kimi de sürünüyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Black_Lupin said: Bende s3 var civa gibi akıyor oyun.. Buna nediceniz ayfoncu gençlik.. Iyice hater ettiniz soguttunuz bu cok bilmis tavriniz yuzunden iphobedan Dagilin simdi şimdi samsung ladyboy'u arkadaşım, sende akıp akmaması önemli değil. bendeki s3'de problemli çalışıyor. sadece bende de değil pek çok s3'de durum aynı imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Black_Lupin said: Bende s3 var civa gibi akıyor oyun.. Buna nediceniz ayfoncu gençlik.. Iyice hater ettiniz soguttunuz bu cok bilmis tavriniz yuzunden iphobedan Dagilin simdi abi bende galaxy s var. gram lag olmadan oynuyorum asphalt 7'yi dsdsf. vice city falan oynuyorum. telefonu yenilemekten vazgeçtim valla. custom romlarla birlikte android kral. all hail the master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 android'i sissy gibi stock kullanmaktan vazgeçerseniz sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 rom yüklemekle filan uğraşamam zamanım yok. güncelleme gelince yapıyoruz. kaldı ki bin bilmem kaç lira verdiğim telefonu niye garanti dışı bırakayım ki rom yükleyip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 evet unroot diye otuz saniyelik bir işlem yok çünkü <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Dongoz olmakla olmamak arasindaki ince çizgiyi astigin gun o s3 duzelir androkamil. yazilani oku kime ne yazılmış once bir anla ondan sonra konusuruz tekrar. Asfalt oynayacak vaktin varsa herseyi yapacak vaktin vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Düzgün çalışmıyor. Bana hırlamak bu gerçeği değiştirmez. root unroot filan uğraşamam. Asphalt oynarsan root a da vaktin vardır ne demek ya ahmak geri sana mı soracağım vaktimi nasıl harcayacağımi. Ben şuna bakarım root unroot rom bok püsür uğraşmadan düzgün çalışıyor mu çalışmıyor mu ? İnce ayar bilmemne diye kastırıyorsa telefonda bir bokluk var demektir. iphone da uğraşmadan çalışıyor. Htc öne da da daha düzgün çalışıyor. Sizin burda köpeklesmeniz de s3 ün bazı oyunlarda ağır kaldığı yavaş olduğu gerçeği gölgelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 s3 tango'da dart oynarken bile kasan bir alet. root rom falan olmadan bildiğin çöp. samsung'dan tiksindim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ugurz said: Düzgün çalışmıyor. Bana hırlamak bu gerçeği değiştirmez. root unroot filan uğraşamam. Asphalt oynarsan root a da vaktin vardır ne demek ya ahmak geri sana mı soracağım vaktimi nasıl harcayacağımi. Ben şuna bakarım root unroot rom bok püsür uğraşmadan düzgün çalışıyor mu çalışmıyor mu ? İnce ayar bilmemne diye kastırıyorsa telefonda bir bokluk var demektir. iphone da uğraşmadan çalışıyor. Htc öne da da daha düzgün çalışıyor. Sizin burda köpeklesmeniz de s3 ün bazı oyunlarda ağır kaldığı yavaş olduğu gerçeği gölgelemez. seni gidi terbiyesiz seni. geri ahmak ha şimdi sorarım ben sana dolaptan biberi getir çabuk bak terlik geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ugurz said: Düzgün çalışmıyor. Bana hırlamak bu gerçeği değiştirmez. root unroot filan uğraşamam. Asphalt oynarsan root a da vaktin vardır ne demek ya ahmak geri sana mı soracağım vaktimi nasıl harcayacağımi. Ben şuna bakarım root unroot rom bok püsür uğraşmadan düzgün çalışıyor mu çalışmıyor mu ? İnce ayar bilmemne diye kastırıyorsa telefonda bir bokluk var demektir. iphone da uğraşmadan çalışıyor. Htc öne da da daha düzgün çalışıyor. Sizin burda köpeklesmeniz de s3 ün bazı oyunlarda ağır kaldığı yavaş olduğu gerçeği gölgelemez. öncelikle adam gibi konuş köpekleşmek falan ahaha. kankan yok karşında. ikincisi samsung'tan hoşlanmayan biriyim telefonu falan savunduğum yok. üçüncüsü android öyle olmuyor işte malesef. işinize gelmiyorsa almayın yani ne diyeyim. bu bi dayatma değil yani olmuyorsa yapmak zorunda değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ugurz said: Düzgün çalışmıyor. Bana hırlamak bu gerçeği değiştirmez. root unroot filan uğraşamam. Asphalt oynarsan root a da vaktin vardır ne demek ya ahmak geri sana mı soracağım vaktimi nasıl harcayacağımi. Ben şuna bakarım root unroot rom bok püsür uğraşmadan düzgün çalışıyor mu çalışmıyor mu ? İnce ayar bilmemne diye kastırıyorsa telefonda bir bokluk var demektir. iphone da uğraşmadan çalışıyor. Htc öne da da daha düzgün çalışıyor. Sizin burda köpeklesmeniz de s3 ün bazı oyunlarda ağır kaldığı yavaş olduğu gerçeği gölgelemez. adam yağız delikanlı net hakaretle başlamış. s3 kullanıyorum sıkıntı çıkmadı hiç asphaltta ama genelde ipadde oynuyorum daha rahat büyük çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 telefon konusundaki bir tartışmada millete hakaret nedir ya ? denyo musun ugur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Oglan cukulata misali atara atar gidere tobleron yapmis. Ok canisi sen degerli vaktini asfalt yollarda zekani pekiştirecek şekilde harca tavsiyem.. Asfggfddaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 terbiye alamamış, atara atar gidere gider felsefesi hakim uğurda. hırlamak falan ne kadar çirkin ne kadar yakışıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 s3 bile adamina gore muamele cekiyormus demek sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ee boşuna akıllı telefon degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 telefon adamdan akıllı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar