sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Hatta aslında sahibi de değil, hatunun köpeği, adam askerden geliyor 6 ay sonra http://www.youtube.com/watch?v=JC5DXGIC8s8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ayy canım ya=) insandn daha sadık gerçekten de...bebek gibi ağlamış yavrum ya sahibini görünce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 o kadar hafıza var mı köpekte ya? benim hatunun beagle'ı 2 ay görmese unutuyordu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Sevginin en güzel hali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 asdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Anlaşılan hatun pek iyi bakamamış köpeğe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 yildirimokur said: Anlaşılan hatun pek iyi bakamamış köpeğe :D ahahah sadık değil rızkının peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bizim it de boyledir ya aylar sonra gorusunce sevisiriz uzun uzun <3 Buyuyunce kopekle evlencem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 yirinlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Saeros said: yildirimokur said: Anlaşılan hatun pek iyi bakamamış köpeğe :D ahahah sadık değil rızkının peşinde askfoasofpa efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ;) Liked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ulan ben askerden döndüğümde annem babam bu kadar sevinmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ''sonunda geldin ya senin hatun iliğimi kemiğimi kuruttu'' sevinci bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 çok video var böle ya bi tane var köpek çıldırıyo sona 2 saniye içeri koşuyo hemen geri dönüyo gitti möig ene diye bakmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Valla benimde köpeğim olsun istedim. Ama sonra hatırladım ki birilerinin köpeği olmak istemezdim işte o yüzden bir köpek de almak istemediğimi fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mantığa bak sdfgdsf o değil köpeklerden zamanında hep korkmuş biri olarak sırf sadık oldukları için korkumu yenmeyi başardım. Kediler gibi rızkının peşinden koşmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ya süper hayvan cidden ya. Harala gürele ağladı bildiğin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 z3gg4 8 saat önce Cat sees dad after being gone for 6 months. Nothing happens... uahesuaheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 gözlerim doldu izlerken. hayvan sevgisi süper bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ayakkabiyla nassi dolasiyor bu adamlar evde ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 hunty said: Ayakkabiyla nassi dolasiyor bu adamlar evde ya? Gavuristan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 benim eski hatunun köpeği çok severdi beni. eğitimini de ben verdim. kız bana sarıldığı zaman falan aramıza girerdi sdfdsf. bir buçuk yıl oldu görmeyeli köpeğimi. video ağlattı. kızı değil de köpeği baya özlüyorum lan çocuğumdan ayırdılar adeta beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 vay arkadaş butün patilerin kız arkadaşı var, kız arkadaşlarının da köpeği var... nerden nereye gelmiş paticik helal. hep ak parti sayesinde bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 2013, abazalık seç birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 tili sende köpeği çal ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar