WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 senko said: verecegim paraya gore eglendiriyor mu? fiyat/performans nasi vereceğin para kaç para ben 7tl verdim misal fp olarak beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Bence çok iyi bir filmdi, kesinlikle değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 of çok iyidi çook tüm film güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Spidee said: Hulk'ı Civil War öncesi postalama operasyonuydu bence o. Keza Thor için de aynı şey geçerli olmalı derdim de, filmlerdeki Thor çok nerflü olduğu için, varlığı da sıkıntı çıkarmayabilir. Bu Planet Hulk'a hazırlık bana kalırsa, Hulk'un normal hali ile maksimum 1 filmlik ömrü var. Bunlar 3 filmle iyice suyunu çıkardılar. Filmlerde biraz sinyalini vs. de verdiler zaten uysallaşıp, düşünen Hulk ayağına vs... Planet Hulk'tan sonrasında zaten dünyaya falan saldırıyordu. Birkaç film sonra Avengers'a villian olarak gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 senko said: verecegim paraya gore eglendiriyor mu? fiyat/performans nasi abi bu nası bi soru ya sadfasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 bayaa soru iste fakirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Mühendis abi işte, efficient yaşıyor adam sdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 adam hakli, ben gitmedim mesela para verip sinemada sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 ilk avengers i izlediysen ondan kotu. ama bu, ilkine gore daha komik o konuda hakkini vermek gerek, asiri koparan dialoglar var mesela ultron'nun, 'keep your friends rich your enemies rich and wait to see which is which' sesli guldurttu yalan yok. daha bir cok var boyle coguda ultrona ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 aynen komedi kısmını daha bol tutmuşlardı bu sefer en çok ultron'un çekici thora verirken diğerlerinin bakışıyla hulk vs mass iron man combatında hulkun dişini tükürmesi ve ardından gelen "i'm sorry" bide bina hulkun tepesine yıkıldıktan sonra tam kafayı kaldırıcakken yandan gelen yumruk ilk filme güzel gönderme olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 o kadar para versem ben de gülerdim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Ağlardın belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Ya herkesi bilmiyorum ama ultronun trailerlarda deli gibi ölüm makinası efekti verilip filmde trip atan kız arkadaş kıvamına getirilmesini kimse yadırgamadı mı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 yoo iron man 3 de mandarin'e yapılandan sonra herşeyi bekliyorum artık marveldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mithat said: Ya herkesi bilmiyorum ama ultronun trailerlarda deli gibi ölüm makinası efekti verilip filmde trip atan kız arkadaş kıvamına getirilmesini kimse yadırgamadı mı ya :D Yargiladik lakin overall'daki aksiyon + geyiklerin yaninda o kadar da batmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ben beğendim filmi ama lore kısmı çok boş geldi. ultron da ikizlerde başlardaki hydra kısmıda rahatsız etti daha fazla şey bekliyordum. ha şu piyasada 8/10 vermeden geçilmez ama beklentim açısından 6-7 arası bişi verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Avengers Assemble diye bir de çizgi dizi var eş zamanlı giden, evren farklı ama hikayeyi denk getirdiler sdf. Ultron Ultron la kapışıyorlardı son bölümde, Hawkeye böyle ağlara saran bir ok attı. Ultron "You will not put strings on me" lelel dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 en çizgi romana yakın film bu olmuş. güzeldi, güldürdü filan ama bi Winter Soldier değildi ya. Onun kadar sarmadı film. İlk filmde ki dizi havasıda gitmiş. Yalnız harbi bi kopukluk vardı ya. Bi extended edition gider. Trailerında olup filmde olmayan sahneler, replikler filan vardı. Ultron meh bi villain olmuş. Joss komik yapıcam diye çok kasmış bence. aksiyon da devamlı birlikte combo hareketler yapmaları çok hoştu. Hawkguy'ın bu kadar önplanda olmasıda çok hoşuma gitti. Böyle ailesini görünce ölecek diye bekledim bütün film. Pietro önüne atlayacağına çekip alaydı da. Thor'un havuz muhabbeti de gereksizdi ya. Thor 3 set up için bu filmi yavaşlatmışlar. Nick Fury'de harbi neresinden çıkardı o aircraft carrier'ı. Keşke Fury yerine Coulson çıkıp gelseydi. War Machine görmek hoştu baya ama. Keşke yanında Falcon da gelseydi. bi de bütün film baya Tony'nin suçu. Hani civil war burdan yürür diye düşündüydüm ama sonda yine mutlu arkadaş olarak ayrıldılar. Cap 3'te bi daha baştan düşman olacaklar. thor'da infinity gauntlet baya asgard'da kasa da duruyodu. Thanos'un onu nasıl aldğını filan söylecekler mi acaba yoksa ondaydı direk diye retcon mu basıcaklar sdf http://i.imgur.com/jVBkfee.jpg şunu duysaydık keşke. Bide Avengers Assemble troll'ü sdf. Artık 3. filme söylesin bari. Elizabeth Olsen'ın da nasıl gideri var belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 wakanda dediklerinde black panther i gostericekler diye cok umutlanmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 yaşı neymiş ultron un ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 elizabeth olsen ı yalamaktan tahriş ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ultron tırt bir düşman olarak kalmış. hani zekası vs. vs. diye kaç seri comic olmuş bi karakter, avengersların kendi arasındaki bölünme geyiğine kaynamış gitmiş. filmin hiç bir anında "aha şimdi nasıl çözecekler, nasıl durduracaklar bakalım" dedirtecek bir aksiyonu olmadı. villain tırt kalmış film için. yoksa gayet keyifli tam popcorn film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 la adamın olayı avengers'ı ortadan kaldırayım, onlara saldırayım değildi ki. direk dünyayı bu virüsten kurtarıcam, yoksa gezegen gg olacak diyordu. o yüzden extinction'a kastı, o kadar meteor yaptı lan. daha ne o yüzden ben beğendim ultron'u, avengers karışmasaydı yıksaydı dünyayı keşke sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 IMAX sart mi buna? Aksam istinye park dakine gidecem eger illa IMAX derseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Özet geçmiş :P Sparkcaster said: elizabeth olsen ı yalamaktan tahriş ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar