Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Age of Ultron (2015)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Spidee said:

Hulk'ı Civil War öncesi postalama operasyonuydu bence o. Keza Thor için de aynı şey geçerli olmalı derdim de, filmlerdeki Thor çok nerflü olduğu için, varlığı da sıkıntı çıkarmayabilir.

Bu Planet Hulk'a hazırlık bana kalırsa, Hulk'un normal hali ile maksimum 1 filmlik ömrü var. Bunlar 3 filmle iyice suyunu çıkardılar. Filmlerde biraz sinyalini vs. de verdiler zaten uysallaşıp, düşünen Hulk ayağına vs...

Planet Hulk'tan sonrasında zaten dünyaya falan saldırıyordu. Birkaç film sonra Avengers'a villian olarak gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk avengers i izlediysen ondan kotu.

ama bu, ilkine gore daha komik o konuda hakkini vermek gerek, asiri koparan dialoglar var mesela ultron'nun,

'keep your friends rich your enemies rich and wait to see which is which'

sesli guldurttu yalan yok. daha bir cok var boyle coguda ultrona ait
Sosyal ağlarda paylaş

aynen komedi kısmını daha bol tutmuşlardı bu sefer

en çok

ultron'un çekici thora verirken diğerlerinin bakışıyla

hulk vs mass iron man combatında hulkun dişini tükürmesi ve ardından gelen "i'm sorry"

bide bina hulkun tepesine yıkıldıktan sonra tam kafayı kaldırıcakken yandan gelen yumruk ilk filme güzel gönderme olmuştu

Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Ya herkesi bilmiyorum ama ultronun trailerlarda deli gibi ölüm makinası efekti verilip filmde trip atan kız arkadaş kıvamına getirilmesini kimse yadırgamadı mı ya :D

Yargiladik lakin overall'daki aksiyon + geyiklerin yaninda o kadar da batmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

en çizgi romana yakın film bu olmuş. güzeldi, güldürdü filan ama bi Winter Soldier değildi ya. Onun kadar sarmadı film.

İlk filmde ki dizi havasıda gitmiş. Yalnız harbi bi kopukluk vardı ya. Bi extended edition gider. Trailerında olup filmde olmayan sahneler, replikler filan vardı.

Ultron meh bi villain olmuş. Joss komik yapıcam diye çok kasmış bence.

aksiyon da devamlı birlikte combo hareketler yapmaları çok hoştu.

Hawkguy'ın bu kadar önplanda olmasıda çok hoşuma gitti. Böyle ailesini görünce ölecek diye bekledim bütün film. Pietro önüne
atlayacağına çekip alaydı da.

Thor'un havuz muhabbeti de gereksizdi ya. Thor 3 set up için bu filmi yavaşlatmışlar.

Nick Fury'de harbi neresinden çıkardı o aircraft carrier'ı. Keşke Fury yerine Coulson çıkıp gelseydi. War Machine görmek hoştu baya ama. Keşke yanında Falcon da gelseydi.

bi de bütün film baya Tony'nin suçu. Hani civil war burdan yürür diye düşündüydüm ama sonda yine mutlu arkadaş olarak ayrıldılar. Cap 3'te bi daha baştan düşman olacaklar.

thor'da infinity gauntlet baya asgard'da kasa da duruyodu. Thanos'un onu nasıl aldğını filan söylecekler mi acaba yoksa ondaydı direk diye retcon mu basıcaklar sdf

http://i.imgur.com/jVBkfee.jpg
şunu duysaydık keşke.

Bide Avengers Assemble troll'ü sdf. Artık 3. filme söylesin bari.

Elizabeth Olsen'ın da nasıl gideri var belli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ultron tırt bir düşman olarak kalmış. hani zekası vs. vs. diye kaç seri comic olmuş bi karakter, avengersların kendi arasındaki bölünme geyiğine kaynamış gitmiş.

filmin hiç bir anında "aha şimdi nasıl çözecekler, nasıl durduracaklar bakalım" dedirtecek bir aksiyonu olmadı.

villain tırt kalmış film için. yoksa gayet keyifli tam popcorn film.
Sosyal ağlarda paylaş

la adamın olayı avengers'ı ortadan kaldırayım, onlara saldırayım değildi ki. direk dünyayı bu virüsten kurtarıcam, yoksa gezegen gg olacak diyordu. o yüzden extinction'a kastı, o kadar meteor yaptı lan. daha ne

o yüzden ben beğendim ultron'u, avengers karışmasaydı yıksaydı dünyayı keşke sdf.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...