aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 lisans sacmaliklarindan dolayi degisti karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 8/10 Sorular ve spoilerlar Quicksilver neden öldürüldü - Baron von stucker çabuk harcanmadı oldukça önemli bir karakterdi - Banner , Hawkeye ve Iron man ayrıldılar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Livered said: 8/10 Sorular ve spoilerlar Quicksilver neden öldürüldü - Baron von stucker çabuk harcanmadı oldukça önemli bir karakterdi - Banner , Hawkeye ve Iron man ayrıldılar mı ? quicksilver yeni x-men filminde başka bir adam oynayacak ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 thor captain'in çekici kımıldatması anındaki DAT FACE dffdgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 güzel filmdi sevdim ben de, ant-man'in piçi ultron olarak yapılsa 10 numara olurdu ama bunla idare edeceğiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 di said: Captan America : Winter Soldier icin ne diyolarmis bi sorsana. Herhangi birine iyi derlerse vur agizlarina. Abi yuh artık. Winter Soldier bariz en iyi MCU filmiydi sanırım açık ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Captain America : The Winter Soldier filmine kötü diyeni direk ocak dışı yapmak lazım, yörüngeye bile yollanabilir yani, o derece. Marvel'in ayda yılda bi yaptığı nadir en iyi film işte, öpün de başınıza koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Vision'ın çekici kaldırdığı anda heralde en kral cem yılmaz filminde gülünenden çok gülündü salonda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 fir3blad3 said: İlk filme göre biraz yavan kalmış. Genel olarak iyi. Sorularım var. 1- Marvel'da birden fazla mı quicksilver var? 2- Creditsten sonra thanos dışında bişi çıkıyor mu? Marvel'da tek quicksilver var. ama X-Men filmleri Fox'ta, MCU filmleri Marvel'da olunca böyle abuk bi durum çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Biraz yavan geldi bana film. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 pazartesi gidiyoruz istinyeparkta, haftasonu kalabalığı olmasın dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Ben beğendim ya. Genel olarak gözlemlediğim aksiyon için giden ve shield dahil MCU takip eden benim gibi bir kısım insan beğenmiş. Belli karakterlerin belli tepkileri ve duyguları zorlama geldi. İlerki filmlere setup yapmak için bu filmin bütünlüğünden çalmışlar. Fury sırf film var diye gelmiş. Olmayabilirdi bile. Asıl Captan Amerika filmine setup bekliyordum. Bulamadım. Ama bunlar dışında eğlendim bayağı. edit: Livered said: 8/10 Sorular ve spoilerlar Quicksilver neden öldürüldü - Baron von stucker çabuk harcanmadı oldukça önemli bir karakterdi - Banner , Hawkeye ve Iron man ayrıldılar mı ? Bana kalırsa x-men'de çıkması biletini kesti. Ama onun dışında bu MCU için biraz fazla op bir karakter olduğunu düşünüyorum. Güçlerinin sınırları belli değil(biraz scarlet witch gibi). Bir koşu bütün orduları yok edemez mi mesela? Bu filmde koşarken sırf yumruk attı. Onun yerine koşarken milletin gözüne bıçak soksaydı kimse geldiğini bile anlamadan bütün gruba tek atabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Hatta bıçağın ucuna taramalı taksa böyle bıçağı sokarken taraya taraya ilerlese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Redeagle said: Bana kalırsa x-men'de çıkması biletini kesti. Ama onun dışında bu MCU için biraz fazla op bir karakter olduğunu düşünüyorum. Güçlerinin sınırları belli değil(biraz scarlet witch gibi). Bir koşu bütün orduları yok edemez mi mesela? Bu filmde koşarken sırf yumruk attı. Onun yerine koşarken milletin gözüne bıçak soksaydı kimse geldiğini bile anlamadan bütün gruba tek atabilirdi. Baldıra bıçak atan Fikirtepeli Quicksilver konsepti çok iyiymiş akjdsfhakj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 quixef said: Hatta bıçağın ucuna taramalı taksa böyle bıçağı sokarken taraya taraya ilerlese... Goruyor ve arttiriyorum. Iki elde katana. Done done yardirip juggerin bladestormu gibi gitse ve her tarafa kol bacak etler falan sacilsa daha iyi olmaz miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Adamın lamer gibi hafifçe ittirmekten başka bir şey yaptığı anda ortamın mahşer gününe döneceği konusunda anlaştıysak sorun yok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 beğenmedim 6/10 genel olarak olmamış daha iyi olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 verecegim paraya gore eglendiriyor mu? fiyat/performans nasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 thanos ending credits de thanos diyor ki ''I will do it myself'' ne ima etmeye calisiyorlar, thanos'un ultron'la alakasi var mi? neyse film genel olarak meh 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 thanos yeter ulen, taşları ben toplayacam artık diyor ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Mithat said: Vision'ın çekici kaldırdığı anda heralde en kral cem yılmaz filminde gülünenden çok gülündü salonda :D =) =) ahaha aynen ya... adam tam, bana güvenmenizi nasıl sağlarım bilmem ama bu da çekicin bu arada al bulunsun şeklinde verince... bir de en sonda, if I put the hammer on a elevator and go up, than is the elevator worthy? nooo şeklinde bir mantıkla gelmesi iron man ve captan'ın....çok güldük kısaca, güldüm eğlendim ve hatta salondaki herkes de aynı kafadaydı,sürekli bir kahkaha. He çok abartılı sahneler vardı öffff dediğimiz ama o kadarı bekleniyordu o feci trailo'dan sonra bir de; spo hulk ve widow on numara çift olacaktı, hulk nereye gitti? Bir de Thor 2 de en son lokiyi öldü biliyordu thor, ona hiç değinilmemiş mesela, avengersdan kimse de abi lokii nerde diye sormadı...=) Jarvisin yokolduğuna da çook üzüldüm ya, bilgisayardan o dişi friday konuşunca bir kötü oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Hulk'ı Civil War öncesi postalama operasyonuydu bence o. Keza Thor için de aynı şey geçerli olmalı derdim de, filmlerdeki Thor çok nerflü olduğu için, varlığı da sıkıntı çıkarmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 thor 3. filmin çekimlerine gitti işte hldhöflh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar