Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Age of Ultron (2015)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

fir3blad3 said:

İlk filme göre biraz yavan kalmış. Genel olarak iyi.
Sorularım var.

1- Marvel'da birden fazla mı quicksilver var?
2- Creditsten sonra thanos dışında bişi çıkıyor mu?

Marvel'da tek quicksilver var.
ama X-Men filmleri Fox'ta, MCU filmleri Marvel'da olunca böyle abuk bi durum çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben beğendim ya. Genel olarak gözlemlediğim aksiyon için giden ve shield dahil MCU takip eden benim gibi bir kısım insan beğenmiş.

Belli karakterlerin belli tepkileri ve duyguları zorlama geldi. İlerki filmlere setup yapmak için bu filmin bütünlüğünden çalmışlar. Fury sırf film var diye gelmiş. Olmayabilirdi bile. Asıl Captan Amerika filmine setup bekliyordum. Bulamadım.

Ama bunlar dışında eğlendim bayağı.

edit:

Livered said:

8/10

Sorular ve spoilerlar

Quicksilver neden öldürüldü - Baron von stucker çabuk harcanmadı oldukça önemli bir karakterdi - Banner , Hawkeye ve Iron man ayrıldılar mı ?

Bana kalırsa x-men'de çıkması biletini kesti. Ama onun dışında bu MCU için biraz fazla op bir karakter olduğunu düşünüyorum. Güçlerinin sınırları belli değil(biraz scarlet witch gibi). Bir koşu bütün orduları yok edemez mi mesela? Bu filmde koşarken sırf yumruk attı. Onun yerine koşarken milletin gözüne bıçak soksaydı kimse geldiğini bile anlamadan bütün gruba tek atabilirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Bana kalırsa x-men'de çıkması biletini kesti. Ama onun dışında bu MCU için biraz fazla op bir karakter olduğunu düşünüyorum. Güçlerinin sınırları belli değil(biraz scarlet witch gibi). Bir koşu bütün orduları yok edemez mi mesela? Bu filmde koşarken sırf yumruk attı. Onun yerine koşarken milletin gözüne bıçak soksaydı kimse geldiğini bile anlamadan bütün gruba tek atabilirdi.

Baldıra bıçak atan Fikirtepeli Quicksilver konsepti çok iyiymiş akjdsfhakj

Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Vision'ın çekici kaldırdığı anda heralde en kral cem yılmaz filminde gülünenden çok gülündü salonda :D

=)

=) ahaha aynen ya... adam tam, bana güvenmenizi nasıl sağlarım bilmem ama bu da çekicin bu arada al bulunsun şeklinde verince...

bir de en sonda, if I put the hammer on a elevator and go up, than is the elevator worthy? nooo şeklinde bir mantıkla gelmesi iron man ve captan'ın....çok güldük

kısaca, güldüm eğlendim ve hatta salondaki herkes de aynı kafadaydı,sürekli bir kahkaha. He çok abartılı sahneler vardı öffff dediğimiz ama o kadarı bekleniyordu o feci trailo'dan sonra

bir de;

spo

hulk ve widow on numara çift olacaktı, hulk nereye gitti?
Bir de Thor 2 de en son lokiyi öldü biliyordu thor, ona hiç değinilmemiş mesela, avengersdan kimse de abi lokii nerde diye sormadı...=)
Jarvisin yokolduğuna da çook üzüldüm ya, bilgisayardan o dişi friday konuşunca bir kötü oldum...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...