Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Age of Ultron (2015)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Comic-con'da aciklama yaptilar, The Avengers'in devaminin adi bu.

Marvel'in gecen ay biten oykusu, ve epey epey kotu bir oykusu de ayni adi paylasiyor ama konu olarak onu takip etmeyecek diyorlar. Etmesin zaten.

1 Mayis 2015'de geliyor.

Daha iyi aslinda. Thanos yani yoksa, Thanos icin cok cok erken. Yenmeleri mumkun degil 2015 filmine kadar olacak olaylarla.

Kang'i istiyordum ben en cok ama =(
Sosyal ağlarda paylaş

http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/avengers-age-ultron-title.jpg

said:
Whedon basically showed a short teaser in which soundbytes from the first Avengers played over video showing metal being put together, with sparks flying. At first, it looked like a new Iron Man mask — and then we pulled back and it revealed the trademark mask of the Avengers' great foe, the robot Ultron. And then we read the above movie title.

Vin Diesel, Vision olacak diyorlar birde. Marvel ile görüşüyorum diyordu. Sonra Comic-Con'da sormuş işte. Söylemem ama yakında açıklancak demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Red said:

sonunda yine kahramanlar kazanıcak. bana insanların acı çektiği öldüğü ve kötülerin kazandığı film lazım artık. bi gün de o bomba patlasın lan şehirde.

watchmen'i izledin mi

Red'in bahsettigi daha cok kötülerin acik ara önde oldugu ve iyilerin acilar icinde yenilgi üstüne yenilgi yasadigi bir film. Dr. Manhattan'in bombasi biraz hafif kalir yaninda.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

sonunda yine kahramanlar kazanıcak. bana insanların acı çektiği öldüğü ve kötülerin kazandığı film lazım artık. bi gün de o bomba patlasın lan şehirde.

coyote'nin road runner'i yakaladigi

tom'un jerry'i midesine indirdigi

megatron'un optimus'u ezdigi

cobra commander'in bir defa da olsa dovdugu

bir evren istiyoruz cok mu
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon said:

Red'in bahsettigi daha cok kötülerin acik ara önde oldugu ve iyilerin acilar icinde yenilgi üstüne yenilgi yasadigi bir film. Dr. Manhattan'in bombasi biraz hafif kalir yaninda.

ben de anlattım neyden bahsettiğini ama öyle bi film olmadığı için watchmen'le idare etsin

varsa söyleyin izleyelim değişiklik olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...