Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Abi, Affleck son derdiniz olsun, esas dert cekilecek filmde ki batman tasviri baya dopcik logolu dopcik vucutlu, yasli bir batman..yani frank millerin alakasiz sicip sivadigi bir setting/konu..

Official logo'da ki dopcik batman logosu ipucunu veriyor...Snyder + Goya yi ekleyin baya tatsiz oluyor....bence dua edin Affleck en azindan snearyoya el aticak yani..

Hammadde baya riskli cunku...ama buradan Justice League e gecis yapacagini dusunursek, umarim birebir Frank Miller Batmani yapmazlar..ama o tombik logo ile de bilemedim yani.

Umarim Supe'ye yaptiklari gibi, kostum olarak yeni 52 serisinden esinlenirler.

Yani Bale iyi hos ama kostum, maske olarak turbanli motorcu gibi kaciyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
http://www.beyondhollywood.com/uploads/2010/06/fast-five-movie-gal-gadot3.jpg

said:
Said Snyder: “Wonder Woman is arguably one of the most powerful female characters of all time and a fan favorite in the DC Universe. Not only is Gal an amazing actress, but she also has that magical quality that makes her perfect for the role. We look forward to audiences discovering Gal in the first feature film incarnation of this beloved character.”

Gal Gadot'u seçmişler Wonder Woman olarak. Önce bu filmde gösterip sonra kendi filmini çekeceklermiş.

edit: Wonder Woman dışında, Flash, Nightwing, Lex Luthor ve hatta Doomsday rumorları dönüyor. Batman emekli olup mağrasında takılıp dışarı drone gönderecek ve Nightwing'le kavgalılar diyende var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...