_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Lopeth said: At direk, bu tip insanlar madmax re re ro felan da diyor yoo mad max'i iki kere izledim.gayet severek.ama iki filmin alakasını nerenle kurdun anlamadım.hiçbi konuda benzerlikleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=8AO19XY2rqc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 _Rave said: neyine bayıldınız bukadar abi deadpoolun? bi iki tane dışında bayat esprili kız arkadaşı kurtarmalı süper kahraman filmi işte. abi banhammer inmeden önce martha fln dersen belki di empati kurar NE MARTASI BANLAYAMİCAM GALİBA MARTA NE ALAKA fln der yırtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 jeremy irons bile çıktı konuştu "haklılar eleştirilerde" diye. deadpool & civil war bunu aralarına alıp bir tokat sen bir tokat ben diye döndürürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Batman v Superman: Dawn of Justice ın öldüğüne yönelik çıkan söylentileri çok abartılı buluyorum. film, güzel "film"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 devami Justice League: “Fueled by his restored faith in humanity and inspired by Superman’s selfless act, Bruce Wayne enlists the help of his newfound ally, Diana Prince, to face an even greater enemy. Together, Batman and Wonder Woman work quickly to find and recruit a team of metahumans to stand against this newly awakened threat. But despite the formation of this unprecedented league of heroes—Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg and The Flash—it may already be too late to save the planet from an assault of catastrophic proportions.” November 17th, 2017. Ben Affleck as Batman, Henry Cavill as Superman, Gal Gadot as Wonder Woman, Jason Mamoa as Aquaman, Ray Fisher as Cyborg, Ezra Miller as The Flash, Willem Dafoe as Vulko, J.K. Simmons as Commissioner Gordon. http://cdn2-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/justice-league/justiceleague3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 çıkmış extended edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 2.5 saat sıkıldığınız yetmedi 3.5 saat sıkılın mı diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Süper kahramanlar furyası artık miyadını doldurmaya başladı. En azından 90ların sonu 2000lerin başındaki sinema furyasına dönsek bir süreliğine fena olmaz. Bol plot twistler, orijinal senaryolar vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 dc'nin kahramanlari tirt. sorun oradan basliyor. Jason Mamoa as Aquaman, bundan ala plot twist mi var hacit. gereksiz kahramana adami harca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 "Extended Edition eklentileri" said: - Africa subplot/scenes expanded and finished. Now it becomes the driving force of the film. - Stablishing shots for many scenes, some spread out and pacing mostly corrected. - Lex Luthor's first scenes now rearranged as a single one. - Dialogue expansions in most old scenes. - Restored Superman subplot. Batman investigation in Gotham. - Restored Superman subplot. Early talks with Martha Kent. - Restored Superman subplot. Invitation to Lex's ball. - Expanded. Diana and Bruce scene in antiques sale. - Expanded subplot about Lex Luthor and Senator Finch. - Restored. Confession from the black actress paid by Luthor. Death - Restored. Anatoylev Kynazev (KGBeast) appareances through the movie. - Restored. Human trafficker subplot. Clark Kent's investigation. - Restored. Senate scene bombing and aftermath. Superman scenes. - Restored. Superman's exile. - Expanded. Luthor's final plot. - Expanded. Batman v Superman fight. - Restored. Luthor's encounter with Steppenwolf - Expanded. Final fight. - Restored. Scenes with the MoS smallville cast. - Restored. Scenes with the Daily Planet cast. - Expanded. Batman's scene with Lex Luthor. - Expanded. Epilogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 blurb? http://www.filmtotaal.nl/images/newscontent/49be486.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Filmin ozeti: - dur bogrune kriptonit sapliyim de rahat konusalim - annemin adi martha + aa benim de anamin adi martha - hadi dunyayi kurtaralim xd + tmm 🙈 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 gerçekten bokum gibiydi orası çok acımıştım bu filme harcadığım paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Extended versiyonu dusmus onu izledim, extended kotuydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 dasaaa said: dc'nin kahramanlari tirt. sorun oradan basliyor. Jason Mamoa as Aquaman, bundan ala plot twist mi var hacit. gereksiz kahramana adami harca. şu post o kadar yanlış ki... neresinden tutsak elimizde kalıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 berbat karakteri hype yaratmak ve izlenmesi icin okuz gibi oyuncu konulmasina yanlis diyorsun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 yok bence dc'nin karakterlerinin tırt olduğuna yanlış diyor, ki piuuuuuv derim öle ise :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Question > all of Marvel Universe Constantine var, Lucifer var, Batman var, Nightwing var, Batgirl var, John Stewart var, Aquaman var, Flash var, Martian Manhunter var, Blue Beetle var, Raven var, Cyborg var, Black Canary var... gayet doyurucu hikayeler çıkıyor bu karakterlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Hepsi bok gibi. Çok zevksizmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 adam doyurucu demis zaten. kaliteli dememis ki. obez gibi ne bulursa yiyor doyana kadar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 şaşırtmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Ben de kalitesiz demedim zaten bok gibi dedim. Doyurucu tısısıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 sanssizsansli said: Hepsi bok gibi. Çok zevksizmişsin. bu adam çizgi roman muhabbeti açarsa ciddiye almayın beyler. en kaliteli çizgi roman karakterlerine bok gibi diyor. ahhahahahaha. yazık yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar