Harvey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 imamizer said: ne onlar sinek adamlar mı? löre bilen nerd tayfa bi açıklar mı pls DARKSEID Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 karl urban, dredd de cok iyiydi. subhuman primitive zevklerinizle adama bok atmayin bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 imamizer said: abi cidden bale gelmiş geçmiş en kötü batman seçimiydi. batman zaten çene ağız dudak falan. gitmişler yamuk ağızlı peltek herifi oynatmışlar asdfgh Ben şunu söyledim diye laf yemiştim zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Xaero said: Al işte bundan çok kral batman olabilirdi... http://www.imdb.com/name/nm0000190/ bundan olsa olsa mr.freeze olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 kimse darkseid e heycanlanmamış ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ne heycanlancaz, ustadın eserini harcıycaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 axedice said: Sparkcaster said: filmin potansiyel twistini alıp trailera koymak, hayalam Şuraya takıldım. Suspense direk gitti lan niye yapıyorlar bunu =( ya onun bir olayı var salaklıktan değil sürpriz olunca lan acaba gitsem mi diye düşünüyorsun ama bu şekilde filmden ne beklemen gerektiğini sana gösteriyorlar sonra seve seve eleştirmeden izliyorsun hatta savunmaya başlıyorsun fln konusu vardı bir yerde epey uzunca açıklamışlardı :D güzel olcak güzel ben abimiz iyi iş çıkaracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 dreagloth said: memur abileri, olacak o kadar Sparkcaster said: imamizer said: film güzel oalcak bence. guardians of the galaxy gibi olabilecek en vasat filmi delice hypelayan forumun bu filme kötü dediğine güvenmiyorum asd adam memur elemental çıktı rıza baba Memurlar kovalasın sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Aluriel said: GokTuRK said: en azından civil war dan daha iyi olacağı kesin abi ... ahahha noldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 imamizer said: film güzel oalcak bence. guardians of the galaxy gibi olabilecek en vasat filmi delice hypelayan forumun bu filme kötü dediğine güvenmiyorum asd http://i.imgur.com/y3oaXIY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ya bu arada imam hakli dedigim kisim sadece film guzel olacak kismi icindi. Yoksa Guardian Of the Galaxy konusunda baya haksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Film efsane.Ben Affleck kadar iyi oturan bir Bruce Wayne görmedim daha önce.Bale fazla kasıntı kaldı Bruce rolünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ne çabuk izledin filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 di said: Ya bu arada imam hakli dedigim kisim sadece film guzel olacak kismi icindi. Yoksa Guardian Of the Galaxy konusunda baya haksiz. https://www.youtube.com/watch?v=QeaGJRV-whU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Xaero said: Bu arada Ben Affleck Marvelci oldu çıktı galiba... 2020'ye kadar her filmde var... http://www.imdb.com/name/nm0000255/?ref_=nmbio_bio_nm Marvel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 aranız da ben affleck e laf eden cahiller görüyorum tiz kelleniz vurula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 arada bi kaçtane christian bale övenler olmuş onlar için zaten cehennemde özel bölme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 http://3.bp.blogspot.com/-jKPQ7D-Ru3Q/UvoYZOOUnLI/AAAAAAAACPA/jQzqiA9FEBc/s1600/ben_affleck_2004+razzie.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 film gerçek dc formatında olacak. SAÇMALIK içinde inanılmaz plotlar olan karakterlere derinlemesine giren falan. gayet güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Ayfon said: Xaero said: Bu arada Ben Affleck Marvelci oldu çıktı galiba... 2020'ye kadar her filmde var... http://www.imdb.com/name/nm0000255/?ref_=nmbio_bio_nm Marvel? o değilde Untitled Batman Reboot nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Comments: Ben Affleck is reportedly set to co-write and direct. korkutucu olabilir bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 neyi korkutucu, esas sevindirici olan yanı bu olmalı. adam senarist olarak oscar sahibi ve çektiği iki filmle de aşırı büyük başarı yakaladı, biriyle yine Oscar aldı. Herifin oyunculuktan daha iyi yaptığı, hatta çok daha iyi yaptığı şeyler varsa zaten yazarlık ve yönetmenlik sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 hakikaten oyuncu olmasindan 7x daha iyi o durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 adam bi de en çıtır döneminde jennifır'ı akşam simidi yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 imam başka bir açıdan bakmış olaya tabi fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar