behran Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 bence baya kötü görünüyor. sondaki doomsdayse meh ötesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Şu filme bir türlü kanım ısınmadı.. evde dvdsini alıp izlerim çıkınca herhalde, hiç hype duyamıyorum şu settinge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Wonderwman REEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 bu filmden sonra justice league geliyo galiba. Flash ın filmini de yaparlar (stand-alone olarak) sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 filmin potansiyel twistini alıp trailera koymak, hayalam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 superman ne kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 batman on numara olmuş. kostüm ses herşeye hasta oldum. ben affleck de on numara olmuş. ama böyle trailde olmaz ki arkadaş filmi izlememize gerek kalmadı ya. mesela sonunda kanka olduklarını tabi ki biliyoduk ama onu trailerda göstermenin manası nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ben afflecten batman olur mu? yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 tip olarak bruce wayne'e en uygun adam çizgi romanlarındakine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 DarKRideR said: Ayrıca Ben Affleck 10 numara Bruce Wayne olmuş. Henry Cavill zaten harika bir Superman. Cast genel olarak 10/10 ya aynen şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Sparkcaster said: filmin potansiyel twistini alıp trailera koymak, hayalam Şuraya takıldım. Suspense direk gitti lan niye yapıyorlar bunu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 harbi çok fazla şey göstermişler. Daha Star Wars ya da Civil War gibi yapsalar iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 şu trailer'ı beğenen var mı cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 bok gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 beğenen varsa, eski günlerini yad edip, ergen rp'si yapıyordur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 progamer said: harbi çok fazla şey göstermişler. Daha Star Wars ya da Civil War gibi yapsalar iyiydi. Çünkü kötü film olacak. Korktukları içinde hype potansiyelli herşeyi gösterip gişeyi kurtarma telaşı deniyor buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ben beğendim film güzel olacak gibi en azından civil war dan daha iyi olacağı kesin se niye herşeyi trailer da gösteiyor bunlar iq suz lar mı Ben affleck de olmuş lan insanın inanası gelmiyor ama harbi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 abi ne bok varsa göstermişler zaten fragmanda maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 trailer buyuk hayal kirikligi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 film güzel oalcak bence. guardians of the galaxy gibi olabilecek en vasat filmi delice hypelayan forumun bu filme kötü dediğine güvenmiyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 imamizer said: guardians of the galaxy gibi olabilecek en vasat filmi delice hypelayan forumun bu filme kötü dediğine güvenmiyorum asd https://media3.giphy.com/media/a6ZMQ8NRDsIh2/200_s.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 bingildak said: imamizer said: guardians of the galaxy gibi olabilecek en vasat filmi delice hypelayan forumun bu filme kötü dediğine güvenmiyorum asd https://media3.giphy.com/media/a6ZMQ8NRDsIh2/200_s.gif Plebler tüm comics evrenlerini superman batman ve spidermanden ibaret sandıkları için anlamıyorlar işte Bilmedikleri şeyleri aşağılama cahilliği tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 imamizer said: film güzel oalcak bence. guardians of the galaxy gibi olabilecek en vasat filmi delice hypelayan forumun bu filme kötü dediğine güvenmiyorum asd ağzına terlikle vurmalıksın ya tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar