diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dub-mada fakin-ai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 amerigaya gitme aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dubai'de sektörünle alakalı cok otel var. çevre edinirsin, başka otele zıplarsın vs. ama denize girerim,güneşlenirim falan filan diye de düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 turkei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 http://www.independent.co.uk/voices/commentators/johann-hari/the-dark-side-of-dubai-1664368.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Chemical said: http://www.independent.co.uk/voices/commentators/johann-hari/the-dark-side-of-dubai-1664368.html firefox kitlendi açıcam diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dubai de para ve xp kasma ya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Esh said: Hollandali dogmak Uçakta doğma miti sdf Bana dubai daha ağır bastı topik sahibi kardeş. Internship programı deyince sanki sömürülürsün gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 KPSS'ye gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Dubai'de hiç bir şey bilmiyorsan istediğin kadına tecavüz edersin, nitekim bana tecavüz edildi diyen kadınları hapsediyorlar; birinin tecavüzcü olarak yargılanabilmesinin tek yolu 4 müslüman erkeğin "evet bu tecavüz etti, gördük biz" demesi ya da tecavüzcünün itiraf etmesiymiş lol. (isviçreli bilim adamı haberlerini yazan online gazetelerden birinde okudum sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Accuser’s Sentence in Dubai Rape Case Stirs Anger in West http://www.nytimes.com/2013/07/20/world/middleeast/accusers-sentence-in-dubai-rape-case-stirs-anger-in-west.html?_r=0 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Para para para derim. Git kazan geri gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 geçiciyse ve araplara katlanabilirsen dubai. kalıcıysa amerika ben asla dubaiye gitmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 dubaide xp ve para sonra go amerika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Dubai git, oradan açılacak kapıyı amerikadaki başlangıç pozisyonun ile açamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 dubai tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Amerikada herzaman baska eyalete gecme imkanin olur. Ama zorluk cekebilirsin. Dubai demek para demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 dubai mi ANKARA mı diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 dubaide evini filan onlar mı karşılayacak? öyleyse lüks içinde yaşatabilirler seni. konuş önce detayları öğren. gece eğlencesi filan da var. fena değil. tek sorun yazın baya sıcak oluyor. ama denize filan gidersin. USA için konuşursak da, Dubai ile karşılaştırınca o kadar imkanı orada vereceklerini sanmıyorum. ama ileride USA'de yükselirim, daha iyi konuma gelirim ve iyi para kazanırım dersen USA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sesilya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Tabii ki Dubai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 (düzenlendi) kişisel bi tercih. ben olsam offf 11 tane otelin satışına bakılır mı be hemde arap ülkesinde, gider resepsiyonda sabah kahvemi içer internette dolaşır hoşgeldin felan diyip iş çıkışı amerikalılarla takılırım daha iyi derdim. 1 sene hakkın olması kötüymüş ama. Mayıs 11, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 (düzenlendi) adam konuyu 2013'te acmis a m k... iki bin on uc 6 sene oncesi vay be! vay beee!! vay beeeee!!! cok yaslanmisiz. Mayıs 11, 2019 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 2013te forum cok naifmis. dubai'ye git geri gelirsin parayla denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar