Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RuneScape 3

GERGE

Öne çıkan mesajlar

abi 40 50 ye yakın skill var kasıyon işte. Mesela close combat skilli Vurdukca xp alıyorsun level atlıyorsun. Health için bolca dayak yemenn gerekiyor :D Büyücüsün büyü yaptıkca xp alıyorsun Madencisin nmaden kazdıkca xp alıyorsun Level atlıyorsun. Baya geniş sandbox kafaları yanlız oyun balık tutup calı yakıp orda pişiriyorsun. Yada gidip tarladan buğday toplayıp onu windmillde eğirip un yapıp su alıp ekmek yapıyon felan
Sosyal ağlarda paylaş

Fakkoo said:

abi 40 50 ye yakın skill var kasıyon işte. Mesela close combat skilli Vurdukca xp alıyorsun level atlıyorsun. Health için bolca dayak yemenn gerekiyor :D Büyücüsün büyü yaptıkca xp alıyorsun Madencisin nmaden kazdıkca xp alıyorsun Level atlıyorsun. Baya geniş sandbox kafaları yanlız oyun balık tutup calı yakıp orda pişiriyorsun. Yada gidip tarladan buğday toplayıp onu windmillde eğirip un yapıp su alıp ekmek yapıyon felan
,

kandırmıyon demi hacı?? hep böyle başlıyor pati olarak gaza geliyoruz sonuç hep hüsran.. bak vita 3ds almayı ertelicem... hayallerimizle oynamayın lan!!
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

güzele benziyo valla. uo gibi. bakıcam ben de kesin.

Evet abi güzel oyundur ama tek basına çok yavan oyun :) En son evv crafting i gelmişti runescape 2ye.

silent said:

Valla serverları nerde bılmıyorum ama bu oyun bana cok laglı gelıyor. Tıkladıktan sonra rahat 2 sn delay var. Bılmıyorum belkı oyunun mantıgında sorun yaratmıyordur, ne bılım oyle oluncada akıcılık olmuyor.

Evet haklısınn malesef ama sen tıkladığında client base bi olay server yine saniyesinde algılıyor tıklamanı. Farkettiysenn Tıkladıktan 2 saniye sonra 2 3 defa adama vurmuş oluyorsun animasyonlar geç geliyor.Runescape 3te onun çaresine bakarlar sanırım. Java base olduğu için sanırım bu sıkıntı.

nordlydian said:

kandırmıyon demi hacı?? hep böyle başlıyor pati olarak gaza geliyoruz sonuç hep hüsran.. bak vita 3ds almayı ertelicem... hayallerimizle oynamayın lan!!

Yok abi niye kandırayim. Ben başlayacam zanten sıkıldım tırt level base mmolardan.Bu oyun baya uğraştıran mmolardan sandboxın dibi.Runescape 2 oynayarak biraz deneyebilirsin istenrsen. Ama oyun tam bir uo formatı. Yani sizi adam akıllı yönlendiren birşey yok.Tutorial desen kötü :D oyun interface i falan şehir tanıtımı tırt. Tam bir uo newbie kaosu.
Sosyal ağlarda paylaş

ufak bir ricam olacak

şu oyuna sandbox deyip durmayın lütfen

sandbox oyunlarda çevrenizi değiştirebilirsiniz

skill geliştirilip, milyon saat kılıç sallayan avatara bakılan oyuna sandbox demeyin

lütfen ya

o skiller hep sınıf işte, gizli gizli, alttan alta böyle

bir de bu oyunun komünitesine dahil olmayın. mazallah birileriyle konuşmak zorunda kalırsanız ya bahreynli katarlı matarlı çıkıyor ya da on yedi yaşında tüysüz ingiliz çıkıyor. "GM'im ben dostum, söylediklerine dikkat et" falan diyen mi ararsın ne istersen var.

skill bar olayını geçen sene mi ne getirdiler

o kadar archaic bir oyun yani

neyse ya ne isterseniz oynayın bana ne
Sosyal ağlarda paylaş

yıl 2013 hala ultima oynuyorlarla aynı laf su archaic olayı.

Sandbox olayına bişey diyemiyecem ama Sandbox'ın genel olarak kullanıldığı şey oyun özgürlüğü değil midir? Bu oyun yeteri kadar özgür, sandbox denmeyi hak ediyor bence.Komünite hakkında doğru diyorsunn coğu cocuk oynayanların.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...