Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Pazar gunu cikiyor, var mi oynayacak olan? Girmeyi planliyorum ben. http://www.youtube.com/watch?v=XtJ-Sc2blLw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Hiç oynamadım ama hep bir UO tadı var gibi gelmiştir ss'lerden falan. Ben bir deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ben varım, yok mu ufak bir oluşum yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ben de varım. Beta için gıcımı yırttım ama ne account satın alabildik ne bişey yapabildik. Hafta sonunu behliyah görehh. Premium ve free acc olcak mı acep insallah hybridlik daha akıcıdır ya. Mage warrior kırnması çok zordu diğer runescapelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hiçbirşey bilmiyorum? nasıl bir tad alınır bu oyundan biri biraz açıklayabilir mi? uo gibi falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 runescape serisi nasıl hype oldu asla anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 abi 40 50 ye yakın skill var kasıyon işte. Mesela close combat skilli Vurdukca xp alıyorsun level atlıyorsun. Health için bolca dayak yemenn gerekiyor :D Büyücüsün büyü yaptıkca xp alıyorsun Madencisin nmaden kazdıkca xp alıyorsun Level atlıyorsun. Baya geniş sandbox kafaları yanlız oyun balık tutup calı yakıp orda pişiriyorsun. Yada gidip tarladan buğday toplayıp onu windmillde eğirip un yapıp su alıp ekmek yapıyon felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Valla serverları nerde bılmıyorum ama bu oyun bana cok laglı gelıyor. Tıkladıktan sonra rahat 2 sn delay var. Bılmıyorum belkı oyunun mantıgında sorun yaratmıyordur, ne bılım oyle oluncada akıcılık olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 güzele benziyo valla. uo gibi. bakıcam ben de kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Fakkoo said: abi 40 50 ye yakın skill var kasıyon işte. Mesela close combat skilli Vurdukca xp alıyorsun level atlıyorsun. Health için bolca dayak yemenn gerekiyor :D Büyücüsün büyü yaptıkca xp alıyorsun Madencisin nmaden kazdıkca xp alıyorsun Level atlıyorsun. Baya geniş sandbox kafaları yanlız oyun balık tutup calı yakıp orda pişiriyorsun. Yada gidip tarladan buğday toplayıp onu windmillde eğirip un yapıp su alıp ekmek yapıyon felan, kandırmıyon demi hacı?? hep böyle başlıyor pati olarak gaza geliyoruz sonuç hep hüsran.. bak vita 3ds almayı ertelicem... hayallerimizle oynamayın lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 pazar çıkıyosa bende girebilirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bu aralar vakit geçirmelik bir şeyler arıyorum ben de katılırım aranıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Black-ice said: güzele benziyo valla. uo gibi. bakıcam ben de kesin. Evet abi güzel oyundur ama tek basına çok yavan oyun :) En son evv crafting i gelmişti runescape 2ye. silent said: Valla serverları nerde bılmıyorum ama bu oyun bana cok laglı gelıyor. Tıkladıktan sonra rahat 2 sn delay var. Bılmıyorum belkı oyunun mantıgında sorun yaratmıyordur, ne bılım oyle oluncada akıcılık olmuyor. Evet haklısınn malesef ama sen tıkladığında client base bi olay server yine saniyesinde algılıyor tıklamanı. Farkettiysenn Tıkladıktan 2 saniye sonra 2 3 defa adama vurmuş oluyorsun animasyonlar geç geliyor.Runescape 3te onun çaresine bakarlar sanırım. Java base olduğu için sanırım bu sıkıntı. nordlydian said: kandırmıyon demi hacı?? hep böyle başlıyor pati olarak gaza geliyoruz sonuç hep hüsran.. bak vita 3ds almayı ertelicem... hayallerimizle oynamayın lan!! Yok abi niye kandırayim. Ben başlayacam zanten sıkıldım tırt level base mmolardan.Bu oyun baya uğraştıran mmolardan sandboxın dibi.Runescape 2 oynayarak biraz deneyebilirsin istenrsen. Ama oyun tam bir uo formatı. Yani sizi adam akıllı yönlendiren birşey yok.Tutorial desen kötü :D oyun interface i falan şehir tanıtımı tırt. Tam bir uo newbie kaosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 rogue açtım. 2. 3. questtemi ne one hand ve offhand silah verdi. dulawield takayım dedim direk bedavaya dualwield yok baboli hele bi dolar fişekle dedi. alt+f4 gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Aylik parasini verip oynarim zaten oynarsam ama beta bitsin diye bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 imam ahahahahaha off nası üzülmüş ya garibim. Evet coğu skillerde members only itemlar var. Bu yüzden oyunu paralı oynamak gerekiyor. Aylık 5 dolar hiçbirşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Şu an açık fakat pazar günü mü release olcak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Su anki oyun devam edecek zaten, 3'un olayi degisiklikler ve yeni motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 UO tadı varsa iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 imamizer said: rogue açtım. 2. 3. questtemi ne one hand ve offhand silah verdi. dulawield takayım dedim direk bedavaya dualwield yok baboli hele bi dolar fişekle dedi. alt+f4 gg no rmk Oyuna para harcamak mı istemiyorsun yoksa oyun 5 dolares aylık haketmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 5 dolarında değilim. oyunun 5. dakikasındayım anlamaya çalışıyorum dw silah kullanmak için para ver diyor. rogue açtım bi de. soğutuyor insanı haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 GERGE said: Su anki oyun devam edecek zaten, 3'un olayi degisiklikler ve yeni motor. Tamam teşekkürler. 3 olarak ayrı bir şekilde piyasaya çıkıyor sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ufak bir ricam olacak şu oyuna sandbox deyip durmayın lütfen sandbox oyunlarda çevrenizi değiştirebilirsiniz skill geliştirilip, milyon saat kılıç sallayan avatara bakılan oyuna sandbox demeyin lütfen ya o skiller hep sınıf işte, gizli gizli, alttan alta böyle bir de bu oyunun komünitesine dahil olmayın. mazallah birileriyle konuşmak zorunda kalırsanız ya bahreynli katarlı matarlı çıkıyor ya da on yedi yaşında tüysüz ingiliz çıkıyor. "GM'im ben dostum, söylediklerine dikkat et" falan diyen mi ararsın ne istersen var. skill bar olayını geçen sene mi ne getirdiler o kadar archaic bir oyun yani neyse ya ne isterseniz oynayın bana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yıl 2013 hala ultima oynuyorlarla aynı laf su archaic olayı. Sandbox olayına bişey diyemiyecem ama Sandbox'ın genel olarak kullanıldığı şey oyun özgürlüğü değil midir? Bu oyun yeteri kadar özgür, sandbox denmeyi hak ediyor bence.Komünite hakkında doğru diyorsunn coğu cocuk oynayanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 niye web, niye java :/ doğru düzgün bir client olmayınca bana çok yalan geliyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar