Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 senin lisans nerdendi senko okan 7^ falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 en ucuz yükseklisans, burs aldığınız yükseklisanstır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ahmet Yesevi düş artık peşimden, sapık sevgili gibi harraslıyorsun bıktım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Fin said: senin lisans nerdendi senko okan 7^ falan mı ? ieu izmirin 7tepe'si işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 senko said: deadwoll said: Abi sapık mısınız ne uğraşıyorsunuz bunlarla? Alın 80+ ales gidin anadoludaki her üniversiteye kabul alırsınız neredeyse. Askerlik tecili için kasarken gidip iyi okullara başvurmayın, oralara girmek isteyenlere falan yazıktır. 80 ales kolay mı alınıyor lan 56 alana kadar canım çıktı alesten benim. şöyle karalasan yuvarlasan cevap kağıdını random 56 alırsın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 http://i.imgur.com/6LguNxI.png çok sapıyor ales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 uzaktan eğitim yüksek lisans'ı kaale alınıyor mu peki ilerde iş hayatında ? bu ne len demesinler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 yüksek lisans iş hayatı için değil ki belki gördüğün 1-2 ders ilham verir ama yl yapmayanın yanında dikkate alınır her türlüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 yok ya cümle alem biliyor artık askerden kaçmak için olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 gre'e salakca diyordum da ales yirmi kat daha gerizekalica bir sinav birinde kicimi yaya yaya chart yorumla kek iki uc soru coz derken ales 98'e denk puan geldi ales'te bes dakikada cozulmesi gereken bes sorunun basina on dakikada okunabilen orhun yazitlarini sollayacak intro veriyorlar dangalakligin doruk noktasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 olm ales istemiyosa askerden önce yazılayım ben ozaman ya. Ales kaçırdım 2 kere kendimi asacam biyerlere. Kasım da gidecem askere ama alesle çakışacak sanırım gene giremeyecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ahmet yesevi istiyor ales hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Bazı okullar aynı diplomayı verirken bazılarının diplomasında "uzaktan eğitim" ibaresi bulunuyomuş. Öyle ibareli diploma yaramaz ya. Evde bakım hemşireliği tezsiz yüksek lisans programına mı yazılsam :D http://uzem.omu.edu.tr/c/yuksek-lisans-programlari/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ben de boyuna ales kaçırıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 askerliği yapmış biri olarak uzaktan yl yapsam mı diye düşündüm geçende ama üşengeçliğim ağır bastı. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 askerliği yaptıysan ne gerenk var hcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 naptınız güel buldunuz mu bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 arada bumplanınca iyi oluyo hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 benim arkadaşım kıbrısta yakın doğu'ya yaptırdı kaydını alesi kaçırdığı için. bir günde hallediliyor işlemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 nası ya alessiz mi girdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 BlaCk said: Ahmet Yesevi düş artık peşimden, sapık sevgili gibi harraslıyorsun bıktım lan. abi kayit yaptirmistim gecen sene ben de, her hafta 4 sms atiyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ben kayıt falan yaptırmadım nereden buldularsa artık telefonu harass üstüne harass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 artık bildiğim kadarıyla tezsiz yl için ales aranmıyor. ben uzaktan eğitim için ales puanı kullandım hah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 tiLi said: nası ya alessiz mi girdi?alessiz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kıbrısta parayı verip diploma alıyosun hatta 2006da eczacılık diploması aldı komşu hatta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar