df Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 pepsi satan restaurant komilerinden biri ile anlaşın tamamdır. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Coca cola reklam bazında pepsiyi yok ediyor. Aileden biriyizdir, ramazandır vs.'dir. Pepsi hep tek bir kitleye yönelik reklam yapıp kalan herkesi markadan soğutuyor(seda sayan vs). Reklamda olmuyorsa böyle ağır kampanya dayarak oldurtulabilir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Coca Cola aşırı tatlı geliyor bana Pepsi'ye göre. O yüzden ben Pepsi içiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 10 kapak 5 dolar derken 10 tane kapağın altındaki kodu siteye falan mı gircez. hangi boy ürünlerde geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 açılınca kampanya yazarım buraya, 10 kapak altındaki şifreyi pepsi.com.tr altındaki redemption ekranına girip, $5 lık steam wallet kodunu goturuceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 İndirim bitmeden akabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Siteye daha koymadınız dimi? Ben göremedim kampanya falan. Şimdi 1 tane kapak 1 liralık steam kodu vermiş oluyor. Alıp lavaboya döksem kara geçiyor muyum acaba, pepsinin tanesi ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 topici görünce aklıma steam kodu falan gelmişti, gerçekten yaptınız mı öyle bişey fdsf gerçi su ve çay dışında bişey içmiyorum ama bizimkilere söyliyim pepsi alsınlar bari lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 oha millet birbirini vurur isyan cikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 synthesizer said: şimdiden başlayın ufaktan kapak biriktirmeye diye heads up vereyim dedim, açıldığında abanırsınız, stoklarla sınırlı olacak ;) girin bi gezinin belki dişinize dokunur başka şeyler de çıkar pepsi.com.tr nası yani çıktıktan sonra ki kapaklardan kod almıcaz mı. şu anda, 6 ay önce piyasaya sürülen pepsi alsak da ondan kod mu çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 2008dan beri tum pepsiler kodlu basılıyor, 2013 hazirandan beri tum şifreler de bu kampanyada gecerli olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 düşün ne kadar zamandır pepsi almıyorum hasdufhauh brand management coca-cola'da inanılmaz gerçekten... pepsi blind test'lerini reklama taşıyıp şov yapmıştı ve coca-cola heyecan yapıp "lan bişi yapmalıyız" diye "new coke" çıkarmıştı. kimse almaz olmuştu. sonra yine muhteşem bir hamle ile "classic coke" çıkarıp, new coke'u piyasadan çekmeden yanyana satıp, classic coke'u baya hype'ladılar falan. derste görmüştük. bu arada herkese bir soru sorayım. müthiş akıl dolu bir çözümü var. norveç'te mi ne, hava devamlı -10'larda, fast food zincirlerinde bir türlü coca-cola satılmıyor. millet hep en ufak boy alıyor. çünkü onu bile zorla içiyorlar. asla orta veya büyük seçim alınmıyor, bir şekilde tüketimin arttırılması lazım... her türlü promosyonu, indirimi vs yapıyorlar, bir halt artmıyor tüketim. nasıl arttırabilirsiniz tüketimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 restoranlarda sıcaklığı 30 dereceye dayarsın sorun çözülür abi, kasmaya gerek yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 koka çikolata diye sıcak çikolata çıkarın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 menü olayı onun için değil mi işte? patatesi büyütmek için kolayı da büyüttürüyor zorla, fiyat da uygun oluyor. adam içse de içmese de kolayı kağıtta tüketim artmıs oluyor, satmıs oluyorsun. norveç de yok muymus menü olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 var tabii ki canım menü olayı. ama işte almıyorlar büyük boy, ne de olsa içmeyeceğim diye. zaten detayda çok kaybolmayın. küçük boy içiliyor (menü veya tek farketmez) ve promosyon-indirim işe yaramıyor. sizin de göreviniz orta-büyük boy coca-cola satıp tüketimi arttırmak. süreniz 1 saat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ben çözüm bulurum ama senin istediğin cevap olmayabilir o yüzden kime ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 synthesizer said: 2008dan beri tum pepsiler kodlu basılıyor, 2013 hazirandan beri tum şifreler de bu kampanyada gecerli olucak kapakta değil şişenin üzerinde sanırım kod dimi. sayı ve harften oluşan 14 haneli bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kapağın altında 8 haneli dir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kapağın altında 8px yazılı şey işte okumak için uğraşıyon genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kapağın altı boş lol. zaten kola içmiyorum eve almıyorum, ayda yılda bir kere falan içiyorum.Onu da coca cola içiyorum. pizza siparişinden pepsi gelmişti 1 litre baktım altı boş kapağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Fistan said: ben çözüm bulurum ama senin istediğin cevap olmayabilir o yüzden kime ne ? millet yazmış ki ilgilerini çekmiş. senin çekmediyse yazmazsın. temiz iş. kaldı ki benim istediğim cevap gerçekte uygulanmış ve işe yaramış yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 fistan bana bi gunslinger bi de age of wonders alsana sevabına sdf . biriken kapakları ben girerim tek tek bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 oha şimdi gördüm. görmek için hubble teleskopunu kullanmam gerekti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ne zamana kadar sürecekmiş bu kampanya @sabonis; 1 saat sonra açıkla neymiş ben de merak ettim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar