Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ilk kez aylar önce o çeşit bi mesaj olmuştum almıştım zerre siklemedim hala bişey olmadı bu da böyle bi anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sen lastpass sistemine geçince o sistem giriş yapmıştır, serverları çindedir felan o yüzden vermiş olabilir google o uyarıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 lastpass ile patiye girince adblock şu yanlardaki salak reklamları engelleyemedi bende bi türlü ya peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Last Pass'e geçmek istiyorum'da sistemi pek bilmediğimden problem yaratır diye geçmiyorum. Şimdi indirdik, sisteme kurduk; başka bilgisayardan girmek istesek facebook'a falan nasıl oluyor? Ayrıca bu program FB şifresini değiştiriyor mu? yoksa mevcut olanı giriyorsun sonra sadece programın logininden mi giriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 lath, direkt olarak mevcut siflerini import ediyim mi diyor, he diyorsun ona sifreleri bir guzel import ediyor. onun disinda da herhangi sayfada password form gorduyse iste, bunu doldurayim mi diye soruyor, ya da tanimadigi bir password form doldursan yeni bi account acalim mi diye soruyor. sifreleri kendi kendine degistirmiyor ama ayni sifreyi birden fazla accountta kullandigini gorurse uyariyor, guvensiz aga bu diye. baska pc'de ise webden lastpass sayfasina giriyosun sifreyi oradan gorebiliyorsun. bazi formlarin ne oldugunu anlayamiyor, o zaman sag tikliyosun, lastpass->copy password->(domain, accountname) seciyorsun sifreyi clipboarda atiyor, oradan paste dersen halloluyor. eger sifre degisterme ekrani falan tanirsa, sifre yaratalim mi diye soruyor; yarat diyosun orayi dolduruyor sonra. sonra da kaydediyor onu yeni account olarak. ben de baya cekiniyordum; biraz sayfalara kendini uydurmak zorunda oldugu icin 100% seamless bi integration yok; zaten pek mumkun degil ama hic 1dk'dan uzun ugrastiracak bi sorun yasamadim. o yasadigim da seydi, bi account icin sifre degistirdim generate edilmis, sonra submit dedim ama lastpass bu sefer, yeni bi account mu sifreyi kaydedeyim mi diye sormadi. aha dedim sictim simdi sifreyi unuttum falan yapicam diye; ama bunlarin datasi copy password menusu altinda 'generated password for example.com' seklinde kayitli oluyor zaten sen bi accounta baglayana kadar, oradan secip kaydettim halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 chrome said: ben hiçbişey anlamadım feysbukuna mı girmişler noolmuş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Norton 360'ın kasası var bi de şifre için, kurdum hesap aldım falan ama aktif mi pek belli olmuyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Baska yerde Chrome, Firefox filan kullandiginda eklentisini yazip giriyorsun. Bilgisayara guvenmiyorsan onceden tek kullanimlik sifreler alabiliyorsun bir de telefon kodu onayini acabiliyorsun. Guvenli epey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ben bu last pass ı anlamadım abi? zaten benim tüm şifrelerim birbirinden ayrı ve farklı yazarsın bi kenara lazım olunca bakarsın niye ekstra bişi kullanayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yazıp bakmamak için. yazdığın şey yanında olmasa bile şifrelerini kullanabilmek için vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Flassh said: ben bu last pass ı anlamadım abi? zaten benim tüm şifrelerim birbirinden ayrı ve farklı yazarsın bi kenara lazım olunca bakarsın niye ekstra bişi kullanayım? Onlarca ayrı sitenin şifresini kendisi tutuyor. Sürekli not tuttuğun defteri çıkarmakla, sayfalarda aramak zorunda kalmıyorsun. Karışık şifreleri zar zor yazmak yerine Lastpass kendisi giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ayrıca kendisi şifre de üretiyor. kaç karakter olacağıno büyük küçük harfleri sayı karakter gibi şeyleri siz belirliyosunuz. mobil uygulaması da güzel olmasa da iş görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Keepass kullanıyorum yıllardır. Hiç para vermeye gerek yok. Android telefonda da keepassdroid var, google drive üzerinden sync'liyorum. Hatta şifre dışında bütün kart bilgileri, banka bilgileri falan da burada tutuyorum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 abi bu işler çok sıkıntılı ya insanın programa falan güvenesi gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Dashlane var aslinda, tamamen offline calisabiliyor, internette kaydetmiyor ama onun da ayri bir guclugu var. Tablet ne olacak? Onu denemeye karar verdim ama, fikirlerimi yazarim sonra. Chrome eklentisi calismadi. SIliyorum simdilik. 1Password iyi cok bence ama pahali o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Simdi ben arkadasimin bilgisayarina gittim ve facebook'a girmek istiyorum. Bana sadece facebook sifresi lazim. Bunun icin eklenti falan kurup her seyi import ediyorsak eheheh diyip gecerim zaten. Nasil bir cozum sunmuslar bu duruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Web sitesine girip sifreleri kopyalayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Dashlane'i calistirmayi becerdim. Kullanim olarak ayni gibi gorunuyor ama arabirim cok daha iyi. Mobil kullanimi da kotu degilse buna gecebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar