Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hackleniyordum az daha

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
Last Pass'e geçmek istiyorum'da sistemi pek bilmediğimden problem yaratır diye geçmiyorum.

Şimdi indirdik, sisteme kurduk; başka bilgisayardan girmek istesek facebook'a falan nasıl oluyor? Ayrıca bu program FB şifresini değiştiriyor mu? yoksa mevcut olanı giriyorsun sonra sadece programın logininden mi giriyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

lath, direkt olarak mevcut siflerini import ediyim mi diyor, he diyorsun ona sifreleri bir guzel import ediyor.

onun disinda da herhangi sayfada password form gorduyse iste, bunu doldurayim mi diye soruyor, ya da tanimadigi bir password form doldursan yeni bi account acalim mi diye soruyor.

sifreleri kendi kendine degistirmiyor ama ayni sifreyi birden fazla accountta kullandigini gorurse uyariyor, guvensiz aga bu diye.

baska pc'de ise webden lastpass sayfasina giriyosun sifreyi oradan gorebiliyorsun.

bazi formlarin ne oldugunu anlayamiyor, o zaman sag tikliyosun, lastpass->copy password->(domain, accountname) seciyorsun sifreyi clipboarda atiyor, oradan paste dersen halloluyor.

eger sifre degisterme ekrani falan tanirsa, sifre yaratalim mi diye soruyor; yarat diyosun orayi dolduruyor sonra. sonra da kaydediyor onu yeni account olarak.

ben de baya cekiniyordum; biraz sayfalara kendini uydurmak zorunda oldugu icin 100% seamless bi integration yok; zaten pek mumkun degil ama hic 1dk'dan uzun ugrastiracak bi sorun yasamadim.

o yasadigim da seydi, bi account icin sifre degistirdim generate edilmis, sonra submit dedim ama lastpass bu sefer, yeni bi account mu sifreyi kaydedeyim mi diye sormadi. aha dedim sictim simdi sifreyi unuttum falan yapicam diye; ama bunlarin datasi copy password menusu altinda 'generated password for example.com' seklinde kayitli oluyor zaten sen bi accounta baglayana kadar, oradan secip kaydettim halloldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

ben bu last pass ı anlamadım abi?
zaten benim tüm şifrelerim birbirinden ayrı ve farklı

yazarsın bi kenara lazım olunca bakarsın

niye ekstra bişi kullanayım?

Onlarca ayrı sitenin şifresini kendisi tutuyor. Sürekli not tuttuğun defteri çıkarmakla, sayfalarda aramak zorunda kalmıyorsun. Karışık şifreleri zar zor yazmak yerine Lastpass kendisi giriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Dashlane var aslinda, tamamen offline calisabiliyor, internette kaydetmiyor ama onun da ayri bir guclugu var. Tablet ne olacak?

Onu denemeye karar verdim ama, fikirlerimi yazarim sonra. Chrome eklentisi calismadi. SIliyorum simdilik.

1Password iyi cok bence ama pahali o da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...