Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beko Basketbol Ligi 2013-14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
editliim hemen ya off doğru :(

Galatasaray Yönetimi'nin, perşembe günü oynanacak olan Fenerbahçe Ülker maçına çıkmama kararını, takımın coach'u Ergin Ataman, izinli olduğu için gittiği Çeşme'de öğrendi. Başkan Ünal Aysal, Ergin Ataman'ı arayarak, maça çıkmayacaklarını iletti. Aysal, ayrıca ilerleyen günlerde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaklarını ve basketbol takımlarını ligden çekebileceklerini de bildirdi. Bu kararı duyan Ergin Ataman'ın şoka girdiği öğrenildi. Başarılı çalıştırıcı, izinli olduğu için gittiği Çeşme'de bu konu hakkında da açıklama yaptı. Ataman, "Biz perşembe günü mücadeleye çıkacağız, ancak yönetim ne karar alırsa ona saygı gösteririz." dedi.

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/06/17/fft104mm2984434.jpg?v=2014-06-17

2 gün sonra maç var adam çeşmede bu gece barda gönlüm hovarda sdsaadafasdas
Mesaj tarihi:
Fener'in fransa göndermesi güldürdü lol.

seride belki 1 mac bile izlememis. hangi maçta kim ev sahibi bilmeyen insanların konuşmaları da olaya renk katmış.

bir ay önce ; bütün sene 1 tane kadın basket maçı izlemeyip fb hs maçında birbirine girenler hep aynı tipler
Mesaj tarihi:
Olay sadece can güvenliği zannetmiştim ki mantıksız da değil. Yalnız şu hakikaten doğru mu?

"Play-off boyunca verdiği kasıtlı kararlarla niyetini ortaya koyan ve şike sürecinde tapelerde adı geçen hakemin, bu hayati maça atanması bile, federasyonun iplerinin kimlerin elinde olduğunu göstermektedir."

E bu doğruysa FB'liler neyin derdinde ben anlamadım. Gerçekten böyle birşey varsa bunda ne savunulacak birşey var ne başka birşey. Millet ağlamayın filan demiş. Yav ben mi yanlış düşünüyorum şike sürecinde adı geçen hakemin ne işi var başka adam mı yok.

Ama klasik FB ve Aziz ya. Hiç şaşırmadım. Evet adam masumdu di mi lol..
Mesaj tarihi:
bosuna birbirimize girmisiz beyler, ibnelerin keyfi yerinde, burda biz sinir stres yapiyoruz. ben hepinizden ozur diliyorum. galatasarayin da, turk sporunun da bacagina iseyeyim.
Mesaj tarihi:
aquila said:

bosuna birbirimize girmisiz beyler, ibnelerin keyfi yerinde, burda biz sinir stres yapiyoruz. ben hepinizden ozur diliyorum. galatasarayin da, turk sporunun da bacagina iseyeyim.

Adam sahillerde cikti lan cokelege bak sen :/
Mesaj tarihi:
Ne dramalar dönmüş arkadaş. Yine bariz futbol seviyesine inildiği için çok bir şey yazmayacağım, sadece iki noktaya kafam takılıyor. Bunlar da "ehahe korktu gelmiyor" değil yani, objektif;

- Seri içerisinde Fenerbahçe yönetiminden "bu TBF artık istifa etmelidir" açıklaması geldiğinde tef çalıp gülmüyor muydunuz? Tapelerde "adı geçti" nedir ayrıca, ne hüküm giymiş, ne TBF hakemliğini elinden almış. Bir de dün mü geçti adı, bugüne kadar hiç mi Fenerbahçe maçı yönetmedi bu adam? Sırf bir tane basketi vermedi hala aklınız orada, tape mape bahane etmeye gerek yok.

- Beşinci maçta ceza aldıracak ne oldu allahaşkına? Bütün maç küfür bile edilmedi, maç seyirci nedeniyle durmadı, madde atılmadı. Maç bittikten sonra provokatörlerin kralı Ergin saçma sapan hareketler yaptı da birkaç taraftar taşkınlık çıkardı, onda da hiç ciddi bir tehlike yaşanmadı. Zaten bir tane bile aksi video olsa şimdiye her sayfaya ayrı konmuştu. Hala beşyüz sene önceki Efes maçının görüntüleri ve 3-5 taraftardan başka saldırganın olmadığı bir kare fotoğraf var. Neden ceza alınsın? Dördüncü maçla bu bir mi?

Kadın takımına bile ana avrat küfür edip otobüsünü parçalayan, daha dünkü maçta kadın ve çocuk taraftarla küfür edip otobüs parçalayan Galatasaray, "mola alsana" tezahüratına anons isteyip hiçbir kamera veya şahsın tanık olmadığı küfüre 50 metreden tanık olan Galatasaray antrenörü, sonra can güvenliği olmayan yine Galatasaray. Değişik.

Bundan sonra bir 5 sene hiçbir branşta Fenerbahçe - Galatasaray maçı oynatılmasa, direk berabere sayılsa, şampiyonluk durumunda kupa ortadan bölünse belki akıllar başlara gelir. (O bile "belki" yani.)

edik: Yarım saat uğraştım bilet aldım, git iade et şimdi bir de, üff :p
Mesaj tarihi:
Ünal başgan gayet yargılamış. Yemedi,etmedi gibi yorumlar komik kaçıyor. Yenilmek hiç bir sorun teşkil etmiyor ama böyle şark kurnazlıkları ile sporu iyice batırdılar takımı çekmek ile iyi yapmış.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

3-3 te seriyi kaybetmekten korkan takim durum 3-2 iken niye maca ciksin?

rakip sahadasın panpa. genelde her iki takım da kendi evindeki maçları kazanıp. diğerlerini kaybediyor. son maç deplesman.

3-2deyken son umut seyircisi önünde kasacaktı adamlar. kastılar da. aynı şey değil.
Mesaj tarihi:
seviyeyi iyice yerlere düşmeden bu konudaki son yorumumu yapacağım.

3. maçta galatasaray haklı olarak ceza aldı. Ancak 4. maçta fenerbahçe taraftarının yaptıkları da saha kapatmayı hakediyordu. Sürekli küfür vardı, adamlar benchi koruyan duvarı bench'in üstüne yıktılar. Maç öncesi torpil atıldı sahaya. Maç sonunda Ergin ataman zor çıktı sahadan. Şimdi bunların normal olduğunu düşünen yanılır.

Asıl mesele, federasyon galatasaray'ın cezasını maçın ertesi günü verirken, fenerbahçe'nin cezasını 3 gün sonra açıkladı. Basketbolu az çok takip eden, Turgay demirel federasyonunu tanıyan herkesin görebileceği gibi eğer seyircisiz oynanan son maçı fenerbahçe kazanıp şampiyon olsaydı, fenerbahçe saha kapatma cezası alacaktı. Ama seneye :D.

Ha bi de bunun üstüne, bizim (seyircisiz) kadınlı çocuklu maça sonradan ek kurallar getirdiler. Önce 5 bin kişiyle sınırlandırdılar biletli taraftar sayısını, sonra da tek kadın gelenleri de kabul etmediler. İlla yanında bir çocuk getiren kadınları aldılar. Saha içi koltuklara da kimseyi oturmadılar. Sebep belli değil. Yersen, ben söyliyim akşam birileri arayıp tehdit etmiştir Demirel'i, aynı Özgener'i ettikleri gibi.

Bu iki uygulama aslında çarpıklığı sergiliyor. Yine de maça çıkmama kararı doğrudur diyemeyeceğim. Çünkü sen derdini anlatamadıktan sonra maça çıkmasan nolur çıksan nolur.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Remus said:

Herkezi kendin gibi sanıyorsun galiba
http://www.youtube.com/watch?v=cKF9FgoXLqI

hayır fenerbahce taraftarını fenerbahce taraftarı olarak goruyorum.

fb gsnin sahasında şampiyon oldu baskette 2011 yılı galiba. gsliler direk saldırmaya başlamıştı deli gibi.kupa alamamıştık taraftar boşaltılana kadar. aynı bizim size aldırmamaya çalıştığımız gibi.

bu işin fb-gssi yok abi. türk taraftar tüm takımlarda aynı. o yüzden bu topic boyunca hala boşuna konuşuyoruz hala kendi takımlarımızı svunuyoruz falan örnek vererek ama hala fanatikçe tüm yorumlar aslında hepimizin yaptığı.

baştan sona yaprak gibi bi hal aldı artık. herkes kendince haklı çünkü herkese haksızlık yapılıyor birilerinin çıkarı için dönem dönem illa ki bi takım için. bazen size bazen bize bazen başkasına. galatasaray itiraz ediyo galatasaraya güzellik, fb itiraz ediyo fbye güzellik.

basket federasyonu değişse, futbol federasyonu değişse yine aynı bok olacak bu saatten sonra. öyle bi hal aldık ki hepimiz basket futbol dışında her şeyi konuşmaya başladık bu yönetimler yüzünden. ha ünal ha aziz, adamların karakteri ne kadar farklı olursa olsun bi bok değişmiyo.

bu saatten sonra açıkçası gs maça çıksa da çıkmasa da benim için anlamı kalmadı bu sene. muhteşem bi maç izledik geçen maç, sonra yine içine sıçtık. basket maçları normalde kaç kişinin sikindeydi? ben bu sene playofftaki tüm maçları izledim mesela fbnin. finalde ortalara gelene kadar bi kişi yoktu izleyen. izleyen herkes zaten basket uzmanı direk başladı hakem hataları şunlar bunlar.

yenilen tarafın hep bi bahanesi var artık. nasolsa taraftar olarakta gerçekleri düşündüğümüz yok. aynı şartlar altında maçtan çekilen fb olsaydı siz fenerlilerin yazdıklarını yazacaktınız, fenerliler sizin yazdıklarınızı. futbol ve basketbol artık tamamen bitti resmen bizi getirdikleri hal yüzünden.

ha fbnin sahasınında kapanması gerekiyodu ama kapatmadı ibneler. bu sefer biz çıkarlarına denk geldik demek ki. fatih terimin cezasının ertelendiği gibi şampiyonluk maçında. o maça çıkmamalıydı normalde o zaman da onu savunuyodunuz mesela. aslında aynı bok bizim sahanın kapanmamasıyla. bu yüzden olmuyo. herkes kendi tarafını savunuyo, sporu savunan yok.

ünal aysal kurumsal adam dedik, farkı kaldı mı bizim yönetimden 2 senedir? şimdi biri şike yazar şu postun üzerine aklı sıra her şey düzelir abi.
Mesaj tarihi:
iyi guzel diyorsun abi gs fb farketmiyor iste iq araligi 7-22 arasi degisen tipler gidiyor maclara, dedigin macta gs taraftari fenerli oyuncularin ve diger herkesin can guvenligini tehlikeye atmisti, simdi de gs kazanirsa %90 ayni durum ortaya cikacak bunu tartismak anlamsiz. bundan kacinmak neden yenilecegiz korkakligi oluyor? 100 senedir hic mi yenilmedi gs fenere? veya kicikirik bi basket sampiyonlugu kaybedilse yonetimin kaderi mi etkilenecek? seri 3-3e gelmeden ve bu kadar tatavasi yapilmadan kimsenin umrunda degildi simdi kalitesiz adamlarin agzina dustu bunun derdi iste.

hayir futbol seyircisi gidiyor bu maclara, futbol sahasi degil ki cikip atlasan adamin tepesine binebiliyorsun. kafes yapmak lazim bu irgatlara aslinda.

ya da vazgectim ulkede 18 yas ustune spor yasaklansin toptan. cocuklar gelisimini tamamlasin yeter.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...