unK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ormanla ilgili lycan'a güzel bir walkthrough buldum 7 buçuk dakikada vladimir yapılıyor, denedim, oldu. buyrun said: Starting Items: QB, Sage Mask, 4x Tango Spawn wolves at :00, go to medium camp (former easy camp), kill it. Head to next medium camp u get lvl2. go to first medium camp again, lvl3. Head back to base , buy basilus and tangos (in this game I missclicked healing salve, still works), spawn wolves at base. From there on it does not really matter which camp you do. I would avoid the red Ursa though. Buy Morbid Mask next (around 5:30). Vlads then should come around 7min. I think the armor buff, tango increase and global gold helped Lycan a lot. I did not use the easy camp at all, because I assumed it to be warded or used by the supports. EDIT: Spawning wolves at ~:03 is probably better since taking the medium camp out takes longer than former easy camp. EDIT2: There is still room for improvement. As pointed out you may delay your trip to base for another 350 gold for ring of regen and then suicide to creeps to decrease travel time. Seems a bit more risky but could allow you even a 6min vlad. (Haven't tested it myself yet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 pub için konuşuyorum, pull camp'ı wardlamak çok daha vurucu olmuş. Hem adam pull yapamıyor, hem de jungle yapacak varsa easy camp'den yoksun kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 jungle yapacak varsa medium camp metasıyla gitmeli, furion yani natures prophet in ağaçlarının bounty gold ve xp si arttığından çok daha hızlı level alıp çok güzel farmlayabiliyorsun, eskisine göre jungle farm daha hızlı yapılıyor kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 anlayamadım, ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ağaçların bountysi ve goldu ile jungle naaalaka? Hakkatten nası oluyo o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 açıkcası doomla orrman yapmak en sevdiğim şeylerden biriydi ama şimdi içine etmişler çok sıkıntı oluyo tek ez kamp pull kampı oldugu için wardlarlar genke gelirler filan sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bounty, gold, kasma alakasını çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bounty'nin düşmesi demek karşı takımdan biri senin odununu kestiginde atıyorum 5 gold alıyoduysa 3 gold alıcak artık yani: alakayı ben de anlamadım pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 nyx assassinin stun targete atılmıyor artık çok sinir bozucu.alışana kadar 5 6 kere stun kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Nature's Prophet - Treants' XP Bounty increased from 20 to 30 - Treants' Gold Bounty increased from 12-16 to 14-20 Çok alakasız bişey ya cangılla farmla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kafalar gidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://www.twitch.tv/beyondthesummit alliance vs navi maçı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 mapin her yerinde ayrı bir aksion ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 şu gold kazancını yükseltmeleri /snde gelen goldu em game gibi yapmamış mı oyunu? base e dönene kadar tp scroll parası geliyor rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 em game nedir bilmiyorum da dakikada 25 altın fazladan çok abartı değil ya, ki unreliable gelen para sonuçta. Streakten gelen para daha abartı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 akıttı alliance ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Çok iyi ya bu Alliance (tu) Na'Vi'ye Funnik, Kuroky filan yakışmıyor. Kadroyu değiştirseler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ilk oyun çok dengeli gidiyodu ki loda yoktu yerine yedek adam getirttiler o da visajla 10 kill aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 madcow said: Black-ice said: lothar (shadow blade) imiş. sb alan görmedim ben pudgeye kim alıyor la?iyi kasınca sb almak super oluyo direk ulti ile acılıyosun biraz fazla acılmıs adama hookla da finish him yapıosun cok guzel oluyo. broodmother dısındakiler yine cekilir de brood mother hic olmamıs arkadas bi hero hic mi olmaz. ya geçen gün randomdan brood geldi karşıda snip barat blood picklediler barat charge,dust,ulti o sırada blood koşturup ulti atıyo zar zor kendimi ormana atıyorum bu sefer de blooddan sight alan snip ulti atıyo kanser oldum o oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 brood hala bokum gibi hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 brood oynamayı bilene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://i.imgur.com/rbUlj2z.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 işte forum kültürü gelişmiş bir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kaç maç alliance navi. devamı varsa bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 best of 3'ydi bitti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar