Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 dün anladım ki türkler ruslardan daha kötü sdjfasfd.ruslar en azından tek başına takılıyor hiç cevap vermeden tek tabanca eziliyor.bu türkler 4 kişi birden eziliyor arkadaş :D 1 kere türklerle oynayayım dedim 5-6 maçtır kaybetmiyordum sağolsunlar baya ağır bi yenilgi aldık :P oyun boyunca klasik ward kavgası yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Ruslar orantısız ya bir oyunda bir rus geldi adam ne chat ne warn hiç bir bok yapmadan bir oyun oynadı puck ile sanarsın dendi. Anında gank lane e teleportlar rune domine invis ganklar vs bildiğin tek başına taşıdı gibi bişi. Başka bir oyun bi gelir dazzle ile mid gidecem ilk ben söyledim falan sonra fb + 2-3 feed sonrası oyundan çıkar küfür edip vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 +18 WTF :DD http://www.youtube.com/watch?v=-V3pnk7J7QM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 abi şunu yapsak ya pati olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 rüyamda lone druid seçmişim. oyundan sonra gerçekten bir ayım vardı evde. misafirliğe falan götürüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 DK gümbür gümbür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 cacik olmaz dkdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 oh paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 sylar gelirse bet all DK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 http://www.teamliquid.net/staff/Kupon3ss/China_teams/559245_552322441502394_53606.png Mushi said: As for the roles, Burning will continue playing as the main carry while I take the middle lane and iceiceice, the solo hard lane. The support roles will be played by LaNm and Dai. Sylar gelmez artık Mushi confirm etmiş takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bitti zaten roster iceiceice geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 tiLi said: rüyamda lone druid seçmişim. oyundan sonra gerçekten bir ayım vardı evde. misafirliğe falan götürüyodum sdffhsjsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ne üzülmüştür uyanınca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 şu afgan diye gözükenler vpn mi kullanıyor napıyor anlamıyorum nereli bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 havalar soğutunca camı açık yatmama bağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 tili dota nickin ne olm senin!'^?'!213 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 _ILuVaTaR_ said: http://www.teamliquid.net/staff/Kupon3ss/China_teams/559245_552322441502394_53606.png Mushi said: As for the roles, Burning will continue playing as the main carry while I take the middle lane and iceiceice, the solo hard lane. The support roles will be played by LaNm and Dai. Sylar gelmez artık Mushi confirm etmiş takımı.simdi dk yı tutabilirim mushi reis ve burning bana fantasy den bol bol puanlar kazandırmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 samaella said: tili dota nickin ne olm senin!'^?'!213 nickim Tili ne olacak? noobum ama baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 aboo, adam benim videodan kapmıs https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HbaOODhH490 ayıp lan, hakları bana aitti halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 http://dota2lounge.com/match?m=890 abi... Türkler takım kurmasın. Yasaklansın. Piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 tiLi said: samaella said: tili dota nickin ne olm senin!'^?'!213 nickim Tili ne olacak? noobum ama baya "ne olacak?" derken "ne var lan" değil, "başka ne olabilir ki" tuvalette kafam buna takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 öyle anlaşılmamıştı zaten ama olsun için rahat etsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ızdırap oyunlardan gına geldi keyfi hero seçemiyoruz bile sikko oyunlara girip takılmak istiyorum ya kafamı vermeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Biz arada katılıyoruz trdota nın turnuvalara ama en fazla 1 takım eleyebildik 2. takımı daha geçemedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 pub kalmadi ti3 den sonra. fulltime tryhard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar